Canım kısmette varsa iki yerdede olur bence fiyata bak tabi birde hijyende önemli bence ist tüp çok iyi bu konuda çapayı bilemiycem.hangisi hayırlıysa o olsun inşallah canım.
hijyen tabi önemli cnm ama bunu nasıl kontrol edebiliriz ki neresi olursa olsun.fiyatıda sordum bugün hastaneye 900 ilaçlar için dedi sanırım 400 lü bir rakam daha söledi ama tam hatırlamıyorum.yani en fazla 1500 tl.danışmada ki kadın eylül'e veriyoruz randevu ama ded iptal edenler oluyor ve yaşı ileri olanlara öncelik tanıyoruz iptal edilenlerin yerine dedi.haziran-temmuzu bulabilir dedi.ve bir raporla sadece 1 kez deneme yapılıyormuş ister özel ister devlette olsun.IMSI yöntemi uygulanıyorsa eğer çapada çok daha iyi olacak.istanbul tüp bebekte var bu yöntem
Evet ist tüp de var ama uygulamıyolar canım fiyat iyiymiş valla hazirsn temmuza ne kaldı sen randevunu al yinede çapadan iyi olur inşallah canım hayırlısı olsun
aslında haziran-temmuza kadar hem kilo veririm hemde tsh'ım da düzene girer diyorum iyi olur diyorum ama kafa karışıklığımı yenemyorum.IMSI yöntemi var mı yok mu onu nasıl öğrenebilirim acaba.rapor almaya gittiğimde dr a sorsam bilir mi acaba.normal nmikroskopla 400 kat büyütülrn spermler bu yöntemle 4000 kat büyütülüyor böylece hasarsız spermler daha kolay seçiliyor.
aslında haziran-temmuza kadar hem kilo veririm hemde tsh'ım da düzene girer diyorum iyi olur diyorum ama kafa karışıklığımı yenemyorum.IMSI yöntemi var mı yok mu onu nasıl öğrenebilirim acaba.rapor almaya gittiğimde dr a sorsam bilir mi acaba.normal nmikroskopla 400 kat büyütülrn spermler bu yöntemle 4000 kat büyütülüyor böylece hasarsız spermler daha kolay seçiliyor.
kıızzzz laleeeYarın büyük gün bugün bile kan versen çıkar
kıızzzz laleeeYarın büyük gün bugün bile kan versen çıkar
bugün evde test yaptim ikinci çizgiden eser yok 10. gün dü yanilabilirim ama bilmiyorum yinede.
YAAA idrarla ne uğraşıyosun düşük ihtimal idrarda çıkması zaten... kan testi yap yada hiç yapma kafan karışır yaniii
yaptim işte 9.gün bile çift çizgiyi görenler olunca bende de olur dedim belki hassas falan değildi bakalim artik yarin akşam kanda baktiririm canim.
heycandan ölücembenim ikiz benimkinde bile idrarda ben var diyodum eşim kafayı yiyosun yok orda bişey diyodu
ne ölmesi kizdemekki var ki gördün cnm biz alişkiniz o testlere hafif çikamsa bile görmezdin dimi
Biliyorum yöntemi canım ama ist tüp bile uygulamıyosa çapa hiç uğraşmaz sen yinede araştır derim Allah yardımcın olsun canım dua et Allah yol gösterir
evet canim ist tüp de imsiyi uygulamiyor transfer yapildiktan sonra embriyolog bilgi verdi imsi kullanildimi dedim yok dedi neden dedim morfoloji iiymiş çapada yapilan testlerde %1 falan çikiordu bilemedim bende dahada strese girmek istemedim soru sormadim yaniolan olmuş tu zaten
idrar testinde hassas olmayanlarda 14-15.günde anca çıkar.hassas olanlarda 11-12 den önce çıkmaz cnm.en iyisi kanda baktır sen yarın.çapayı aradım bu arada bende raporu bulamadılar.kimlik numaramı felan istediler yarın yine arıcakmışım.ya sabır ALLAH'ım dedim içimden.yaptim işte 9.gün bile çift çizgiyi görenler olunca bende de olur dedim belki hassas falan değildi bakalim artik yarin akşam kanda baktiririm canim.
sen inanma ama idrara kanda baktır ....
şok oldum şu an yani.nasıl olurda ımsı yöntemi uygulanmaz ya.ben mail attım sordum uygulanıyor dendi.birde morfoloji iyi mi dedi sana nasıl söler böyle bir şeyi.%1 morfoloji için mi dedi bunu.illa 0 mı olması lazımmış yani morfolojinin.ay nasıl sinirlendim şu an anlatamam.eğer uygulamıyorlarsa ben boşuna ist.tüp bebekte yaptırmam.sırf bu yüzden terettütde kalmıştım zaten
idrar testinde hassas olmayanlarda 14-15.günde anca çıkar.hassas olanlarda 11-12 den önce çıkmaz cnm.en iyisi kanda baktır sen yarın.çapayı aradım bu arada bende raporu bulamadılar.kimlik numaramı felan istediler yarın yine arıcakmışım.ya sabır ALLAH'ım dedim içimden.
ist tüpde morfoloji ne çikti bilmiyorum canim oradaki değere göre gerek görülmemiş sadece .Biraz moralim bozuldu ama kan sonucuma kadar yola devam :)
ist.tüp bebekte tekrarmı sperm testi yapıyorlar.neden acaba.eğer orada yaptırısam ısrarla bu yöntemi isterim ve açık açık eğer yapmazsanız benim bilgim olmadan aldığınız para helal olmasın bile derim.zaten ondan bundan bularak yaptırcam derim.
canim haklisin bende konuşurum demiştim ama opu günü olmuo embriyologlşa görüş ve sperm testi istenmio opu da eşinden aliolarya örnek o testte gerek görülmezse yapilmio.onlar için bi külfiyet değilmiş imsi uygun tekniği kullaniyolarmiş.
külfet değlmiş öle mi neden yapmadılar o zaman.opu da alınan örnekte kaç çıkıcak ki olsun da % 2 olsun.valla sinir oldum.seninde canını sıktyısam kusura bakma cnm.sen erkek faktörlü almadın mı raporu ben öle aldım.daha ne olması lazım acaba uygulamaları için bu yöntemi.