Tüp Bebek Merkezleri DR. Aret Kamar la tedaviye başlayanlar ve başlayacaklar buluşalım destek olalım

canim e2 bir kez adetin 3. gunu yaptirmistim 16 cikmisti iyi dediler birde bugun yaptirdim ama degeri sormayi unuttun aksam arayan hemsireye..transferi hic dusunmedim.. bir opu ve dollenme olsunda.. birde bakalim iki tane dollenecekmi bizde esimin spermleri biraz sikintili benimde yumurta sayim az oluyor.. benim zaten iki tane hakkim var cnm 6. tedavideyim..
sen ne yaptin hangi asamadasin...

benimde eşimin sper değerleri düşük morfoloji 0-1-2 arası değişiyor.hızda problem yok.sayıda en son 3 milyondu.benimde sağ tüpüm rahim filminde tıkalı çıktı.infertiliteye ilk gittiğimde eşimi androlojiye gitsin gerekli raporu alsın sen öyle gel dediler.birde laparaskobi yapalım bakalım gerçekten tıkalımı tüpün dediler.ben çapada bir tek adetin 3.günü test verdim lh,fsh, tsh baktırdım norlmadi.ama bende haşimato tiroidi var kimisi sıkıntı yaratır tüp bebekte diyor kimisi sorun olmaz diyor.eşimin androlojiden raporu haftaya çıkıcakmış ateş hoca artı bir şey istemezse.senin eşinin sperm sayısı morfolojisi hareketi nasıl

canimcigimm guzel yurekli arkadasim transferin olmus sanirim Allahim tamamina erdirsin bebisini once gobisine sonra kucagina al.. guzell haberlerin gelsin..

Amin canim hic kolay degil mis hepimiz.emeklerimizin karsiligini alalim İnsALLAH

kizlar benim son durumumda soyle.. bugun kontrolde Aret bey gelisimler ignesiz cok iyi dedi.. kan ver inceleyip arayacagiz dedi.. biraz once aradilar E2 iyiymis sali gunu opum varmis...:))
Canim bende seni merak etmistim ne guzel az igneyle opu kisa surede sende mujde vericeksin İNSALLAH

13.gun cnm bende kararsiZdim tekmi olsun diye hayirlisi icin dua ettim boylesiymis.moralimi yuksek tutmak istiorum artik takintili biri olarak ama.size yecrube olsun sende ona gitmeyi dusunuyodunya

13.gun cnm bende kararsiZdim tekmi olsun diye hayirlisi icin dua ettim boylesiymis.moralimi yuksek tutmak istiorum artik takintili biri olarak ama.size yecrube olsun sende ona gitmeyi dusunuyodunya

aslında hassas olduğum bir konu dr konusu.aret beyin başarısına birde çift embriyo koyuyo olması eklenince kafam karışmadı değilbir yanımda diyor ki ALLAH nasip edecekse bayan dr.la da tek embriyo ile de nasip eder.sen peki dayanabilecekmisin 13.güne kadar test yaptırmadan.eşimin iş arkadaşı 3.tüp bebek denemesinde transferin 9 ya da 10.günü erken gebelik testi yapmıştı çift çizgiyide görmüştü ikiz kızları var şimdi

Son düzenleme:

sperm sayisi 2 milyon cnm.. hareket %30 morfoloji iyiymis.. genele bakinca kotu agir erkek infertilesi.. Aret beyle bi gorus cnm elinde ne var ne yoksa testleri dosya yap gotur cok guzel yonlendiriyor..

sperm sayisi 2 milyon cnm.. hareket %30 morfoloji iyiymis.. genele bakinca kotu agir erkek infertilesi.. Aret beyle bi gorus cnm elinde ne var ne yoksa testleri dosya yap gotur cok guzel yonlendiriyor..

morfolojinin iyi olması büyük bir avantaj.bizimde ağır infertilite.morfolojimiz kötü bizim.hız iyi.gerçi hepsi bahane ALLAH ol desin yeterki ne mucizevi hikayeler duyuyoruz burda.hatta varikosel ameliyatından sonra hamile kalanlar diye bir topic vardı burda.nickini hatırlamıyorum ama hamilelik hikayesini okuduğumda göz yaşlarımıma hakim olamamıştım.yaptırdıkları en son sperm testtinde sayıları 1 milyondu düşün artık gerisini cnm

Son düzenleme:

Morfoloji ne derece etkiliyor canım doğal yoldan hamileliği biliyormusun?sayı hareket iyi olup morfoloji kötü olması durumunda bazı dr lar önemsemiyor,bazı dr lar ise zorlaştırıyor diyor.

Morfoloji ne derece etkiliyor canım doğal yoldan hamileliği biliyormusun?sayı hareket iyi olup morfoloji kötü olması durumunda bazı dr lar önemsemiyor,bazı dr lar ise zorlaştırıyor diyor.

morfoloji ve hareket benim duyduğum ve bildiğim kadarı ile normal yoldan hamile kalmayı çok etkiliyor.çünki sperm sayısı çok iyi olsada hareket ve normal yapıda(morfolojide) sperm olmadıktan sonra gebelik nasıl oluşak ki.

Oyle tabiki Rabbim ol desin her ser gozuken seyin arkasindaki oyle buyuk bir nimetki bizim icin tevekkul sadece.bilmiyorum canim gunler ilerledikce zorlasir heralde kacinci gun emb ona gorede evde cikio ceya cikmio

Oyle tabiki Rabbim ol desin her ser gozuken seyin arkasindaki oyle buyuk bir nimetki bizim icin tevekkul sadece.bilmiyorum canim gunler ilerledikce zorlasir heralde kacinci gun emb ona gorede evde cikio ceya cikmio

test gününe 3 gün kala yapmıştı erken gebelik testi alıp.hatta eşim testin resmini çekip bana msj la yollamıştı.ben uyuyodum kalktım bir baktım resimli bir msj gelmiş.yakından da çekmiş testi.önce bir şeye benzetemedim sonra aaaaaaa dedim bu test aaaaa bu çift çizgikendim hamileymişim gibi sevindim.hemen tel.e sarıldım aradım eşimin iş ark.nı.ALLAH inşallah aynı sevinci sende yaşamayıda nasip etsin bizlere.

Bilmiyorum ki canim anlamadim bende ama oldu sukur ttansfer

canım hayırlı olsun. şimdiye kadar herşeyin normal gitmesine çok sevindim. inşallah bundan sonrada güzel haberlerini yazarsın. Rabbim önce karnında onu hissetmeyi sonrada kokusunu duymayı nasip etsin inşallah.
aret bey bana istersen ikitane trasfer edebiliriz demişti ama risk daha çok artıyor ve taşımasıda daha zor demişti bizde eşimle tek istemiştik. şimdi nekadarda doğru bir tercih olduğunu daha iyi anlıyorum tekte bile zorlanıyorum açıkçası. hem aret bey ben 4 tanede transfer etsem tutma şansı %60 1 tanede olsa %60 fark yok dedi. şükür oda tuttu.
darısı başına canım

Amin canim insallah hrpimiz yasayalim.

Allaha sukur terslik olmadi canim ama sasirdim embriyo sayisinda yuzdenin degismemesi.bana hatta hersey normal transfere hazirlanalim dedi bende fondurulmuslarda sans artiyormu dedim %10artiyor dedi istersen onumuzdeki ayda yapabiliriz dedi suzan hanim tabi kabul etmedik.Alnimda yazildiysa olur gerisi teferruat.icim rahatladi mesajinla sagol cnm.senin nasil gidiyor hamislik ALLAH yardimcin olsun

27. haftadayız. yolun yarısını geçtik sanırım. ufak tefek sıkıntılar var ama tatlı sıkıntılar.
bence dondurmayıp denediğin iyi olmuş. fazla yumurta toplandığı için hamile kalınca belki sıkıntıların olur benimki gibi hatırlarsn ben acayip şişkinlik yaşamıştım idrar yapamıyor nefes alamıyordum ama onlarda hamile kalınca tekrar yumurtaların uyarılmasından dolayı oluyormuş ve fazla yumurta toplananlarda oluyormuş genelde. ama dedimya tatlı sıkıtılar bunlar. insanın yeterki gelsin herşeye katlanırım diyesi geliyor bizim gibiler için.
allah yardımcın olsun cnm. hayırlı haberler alırsın inşallah. hee bu arada sakın idrar testi yapma boşuna canını sıkarsın çünkü onda hemen belli olmuyor kan testi yaptır. onda çok erkende olsa çıkıyor. ben 9. gün yaptırmıştım 43 tü
haberlerini bekliyorum....

Aminnn canim dualarinda unutma beni ozellikle bu ara cokkkk ihtiyacim var.sen hamis olduktan sonrami karin sismen falan olmustu gun sayarken yokmuydu bisi benim karnim sisko sadece su ara canim.idrar testi dusinuyodum erkenden bsktirmayayim dedim hep kan ama bilmiorum cnm dayanamazsam lsndada bskyiririm.bitde psikolojin nasildi cnm trans sonraso ben fenayim bazi olaylar zamaniymis gb karsima cikti frenleyebildigim kadar durduruyorum kendimi de yeterlimi bu cabam bilmiyorum.

karın şişliğim ilaçlardan dolayı başlamıştı ama hamile kalınca git gide arttı şuan bile inan okadar göbeğim yok. nefes bile alamıyordum o derece yani.
hamilelik hormonu idrara 15 gün ve sonrası geçermiş hatta bazılarının daha geç geçermiş ancak ikiz gebeliklerde çıkarmış erkenden. oda hormonların iki kat daha çok arttığı için. zaten az bişey kan alıyorlar bakıyorlar. erken ve kesin sonuç için kan testini öneririm.
psikolojim rapor çıkartırken bozuktu benim çok stresliydim ama tedaviye başladım başlayalı hep olacağına dair %95 lik bir oran vardı içimde. hatta bi çok kişi bukadar ümitli olma daha sonra çok yıkılırsın ilk seferde tutma şansı az felan diyorlardı. ama ben hep allaha sığındım ve tabi %5 olumsuzluğada kendimi hazırlıyordum. ama hiç sakınmadım hiç triplere girmedim aman şunu yapmayım bunu yapmayım yatayım demedim. işede gittim gezdimde. sende olumsuzluklardan uzak tut kendini. senin için en önemli şey şuan bebeğin sadece onun sende olduğunu buyuduğünü düşün

Esraa canim benim nasilsin ben adetimi bekluyorm tedaviye baslamak icin...dogru zananda olsunda isterse 1 yil sonra olsun insallah bizlerde senin gibi olk denememizde bebislerimize kavuscaz :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…