Evet canimdoğumum olduktan sonra derken 2. bebek mi geliyor yoksa
MâşâAllah canım sağlıkla al kucağınaEvet canim
Aret Kamar iyidir, önce rahim filmi ister icerinin durumunu görmek için. Enerjisi ve sıcaklığı da süper. Ancak bu tedavi isinde herkesin doktorla uyumu aynı olamaz tabi. O yüzden sizin yuzyuze görüşüp karar vemeniz en doğrusu. Kalbinizin sesini dinlemelisiniz.İyi akşamlar. Aret beyi bugün arkadaşımdan duydum. Randevu aldım ama bi kaç yorumu okuyunca kafam karıştı. Bilenler bilgilendirirse sevinirim bayanlar.
Teşekkür ettim sağolun. Dediğiniz gibi randevuya gidince belli olur sanırım.Aret Kamar iyidir, önce rahim filmi ister icerinin durumunu görmek için. Enerjisi ve sıcaklığı da süper. Ancak bu tedavi isinde herkesin doktorla uyumu aynı olamaz tabi. O yüzden sizin yuzyuze görüşüp karar vemeniz en doğrusu. Kalbinizin sesini dinlemelisiniz.
sizin yaş kaç acabaAret beyde 4.denememde hamile kaldım Onc3likle güvenmek gerek dr.unuza ben pozitif elektrik aldım şükür kızım kollarimda
Ben dün görüşme yaptım aret beye ama biraz hayal kırıklığı oldu bu benim 5.tup deneme olacak ne hsyerskpihisne genetik nede çizik hiçbir şey onermedi başka merkezlerde de aynı oldu zaten üç ay önce dndulmus 5.gn denedim ikinade hep negatif oldu şimdi yine normal tüp yaş 40 oldunnormamikiAret hocayla devam eden arkadaşlar ne aşamadasınız memnun musunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?