- 30 Temmuz 2010
- 1.700
- 465
karın şişliğim ilaçlardan dolayı başlamıştı ama hamile kalınca git gide arttı şuan bile inan okadar göbeğim yok. nefes bile alamıyordum o derece yani.
hamilelik hormonu idrara 15 gün ve sonrası geçermiş hatta bazılarının daha geç geçermiş ancak ikiz gebeliklerde çıkarmış erkenden. oda hormonların iki kat daha çok arttığı için. zaten az bişey kan alıyorlar bakıyorlar. erken ve kesin sonuç için kan testini öneririm.
psikolojim rapor çıkartırken bozuktu benim çok stresliydim ama tedaviye başladım başlayalı hep olacağına dair %95 lik bir oran vardı içimde. hatta bi çok kişi bukadar ümitli olma daha sonra çok yıkılırsın ilk seferde tutma şansı az felan diyorlardı. ama ben hep allaha sığındım ve tabi %5 olumsuzluğada kendimi hazırlıyordum. ama hiç sakınmadım hiç triplere girmedim aman şunu yapmayım bunu yapmayım yatayım demedim. işede gittim gezdimde. sende olumsuzluklardan uzak tut kendini. senin için en önemli şey şuan bebeğin sadece onun sende olduğunu buyuduğünü düşün
Baya yumurtalarin buyumus canim senin neyseki atlatmissin o donemi bende cok korktum ohss olurum die ama sukur olmadim 150gonal f kullanildi temkinli gidildi ALlAHTan bende pek sakinmiyorum canim temizlik ypmiyorum sadece BEnde hep olucak diye dusunmek istiyorum senin yaptigin gibi canim olur İNSALLAH tum caba gosterenler alalim.mukafatimizi sen nereye gidiyorsun cnm bebisinin takibi icin