karın şişliğim ilaçlardan dolayı başlamıştı ama hamile kalınca git gide arttı şuan bile inan okadar göbeğim yok. nefes bile alamıyordum o derece yani.
hamilelik hormonu idrara 15 gün ve sonrası geçermiş hatta bazılarının daha geç geçermiş ancak ikiz gebeliklerde çıkarmış erkenden. oda hormonların iki kat daha çok arttığı için. zaten az bişey kan alıyorlar bakıyorlar. erken ve kesin sonuç için kan testini öneririm.
psikolojim rapor çıkartırken bozuktu benim çok stresliydim ama tedaviye başladım başlayalı hep olacağına dair %95 lik bir oran vardı içimde. hatta bi çok kişi bukadar ümitli olma daha sonra çok yıkılırsın ilk seferde tutma şansı az felan diyorlardı. ama ben hep allaha sığındım ve tabi %5 olumsuzluğada kendimi hazırlıyordum. ama hiç sakınmadım hiç triplere girmedim aman şunu yapmayım bunu yapmayım yatayım demedim. işede gittim gezdimde. sende olumsuzluklardan uzak tut kendini. senin için en önemli şey şuan bebeğin sadece onun sende olduğunu buyuduğünü düşün
Esraa canim benim nasilsin ben adetimi bekluyorm tedaviye baslamak icin...dogru zananda olsunda isterse 1 yil sonra olsun insallah bizlerde senin gibi olk denememizde bebislerimize kavuscaz :)))
Baya yumurtalarin buyumus canim senin neyseki atlatmissin o donemi bende cok korktum ohss olurum die ama sukur olmadim 150gonal f kullanildi temkinli gidildi ALlAHTan bende pek sakinmiyorum canim temizlik ypmiyorum sadece BEnde hep olucak diye dusunmek istiyorum senin yaptigin gibi canim olur İNSALLAH tum caba gosterenler alalim.mukafatimizi sen nereye gidiyorsun cnm bebisinin takibi icin
ben 450 vurulmuştum 6 kutu bitirmiştim gonalf ten 13 yumurta oluşmuştu benimde.
amin canım dediğin gibi tüm çaba gösterenlerin allah yardımcısı olsun.
canım ben 5 ayda dahil aret beye gittim ayrıntılı ultrason sonrası bi sorun yok artık başka doktora gidebilirsin diyince bende değiştirdim doktorumu. 500 evlerde oturuyorum ben şafak hastanesine gidiyorum. ilkkez gittim önümüzdeki hafta yine gidicem ama memnunum şimdilik tabi...
Biliyorum şafak hastanesini canim memnun da kaldiysan ne güzel hala çalişiyorsun sanirim dikkat et walla kolay gelmedi bebişin :) isim düşündünüz mü?Bizler yalniz birakma canim motive olalim seninle.
Biliyorum şafak hastanesini canim memnun da kaldiysan ne güzel hala çalişiyorsun sanirim dikkat et walla kolay gelmedi bebişin :) isim düşündünüz mü?Bizler yalniz birakma canim motive olalim seninle.
kıııızz napıyosunnn nasılsın.. kaç gün kaldı kan tahliline... olacak inş. moralini yüksek tut dört gözle bekliyorum haberlerini
idennnn senin nasıl gidiyor hamilelik ikizler nasıl?
ben cesaret edememiştim ikiz olsun die. sen nasılsın? kaç hafta oldunuz?
inşallah canım ya hayırlısıyla tez vakitte gelsin. inan hep dua ediyorum deneyen herkeze ver rabbim diyorum. çünkü çeken onu yaşayan bilir. doktora gidince haberini bekliyorum
kıııızz napıyosunnn nasılsın.. kaç gün kaldı kan tahliline... olacak inş. moralini yüksek tut dört gözle bekliyorum haberlerini
iyiyimm kizzz sen nasilsin :)canim ayin 13 ü kismetse bakalim ALLAHIN izniyle bende görürüm pozitifi inşALLAH.
çalışıyorum cnm. hem güzel çalışmak hem zor. evdeyken vakit geçmiyor. işteykende 4-5 ten sonrası sıkıntı oluyor artık. ama 32. haftada çıkarım izne fazla zorlamam yani dediğin gibi zor geldi kızım
ismini pırıl pırıl bir kız olsun die pırıl düşünüyorum. hep aklımda olan bi isimdi.
ne zaman ne istersen rahatça sorabilirsin cnm benim[/QUOTE Piril in sana şans mutluluk getirsin canim benim daha da mutlu olun inşALLAH.bUARADA piril yazdim
Sagol canim benim ben bugun adet oldum cumartesi 12 de randevu bile aldim hayirlisi artik :)
görcen tabeeee yaaa niye görmeyesin11 inde yap kan tahlilini çıkar sonuç
AMiNNNN canim iNşALLAH.SEn de mi erken yaptirmiştin
walla ikiz çoookk zor iyi etmişsin diyorum ama korkuyorumda bu sefer :) tabiki artık ikizlerimi sağlıklı sıhhatli doğurmak istiyorum ama daha hamilelikleri bile tek bebeğe göre zor gidiyo..
iki kat bulantı iki kat stres.. her tahlilin * 2 riski... şuan 13 + 3 fln olması lazım :) çok ince ince saymıyorum.
şu bulantılarımda geçmedi bir türlü senin ne zaman geçmişti :)
çalışıyorum cnm. hem güzel çalışmak hem zor. evdeyken vakit geçmiyor. işteykende 4-5 ten sonrası sıkıntı oluyor artık. ama 32. haftada çıkarım izne fazla zorlamam yani dediğin gibi zor geldi kızım
ismini pırıl pırıl bir kız olsun die pırıl düşünüyorum. hep aklımda olan bi isimdi.
ne zaman ne istersen rahatça sorabilirsin cnm benim[/QUOTE Piril in sana şans mutluluk getirsin canim benim daha da mutlu olun inşALLAH.bUARADA piril yazdim
eheeeeekızıma hep piril diyorlar zaten
bu ay hayirlisiyla başla rsin canim iNşALLAH tedaviye
kızlarr yarın transferim var tabii döllenme devam ederse.. 2 tane döllenmiş ama kaça bölünecekler yarın belli olacak..
hiç 2. gün transferi yaptırmamıştım.. tutma olasılığı düşük oluyor diye yazıyor bi yerde..
yarın 14.00 e transfer için randevu verdiler..