- 21 Ağustos 2008
- 269
- 5
- 38
merhaba kızlar ben bebek sahıbı olmak ıcın 7 senedır uğraşıyorum tedavilerle başladığım süreçte yumurtalık kanseri olduğumu ogrendım amelıyat ustune amelıyat gecırdım ama yumurtalıklarımın rahmımın alınmasına hep karşı çıktım 2 kere açık amelıyat 2 kerede tup bebek denedım ama hala bı evlat sahıbı olamadım şuan kanserli kitle yok ama doktor tekrar cıkabılır bıran once tekrar tup bebek yap dedı.şimdi aret beyde tedaviye baslıycam ama çekilen rahım fılmınde tuplerimdekı sıvı bırıkımınden dolayı o tüplerin tekrar bi amelıyatla (açık olmak zorunda) alınması gerektıgını ancak ozaman tupbebekte başarı oranımızın artıcagını soyledı ... ŞİMDİ bu salı amelıyata giricem ama bu amelıyat içerde daha önceden amelıyatlar gecırdıgım ıcın cok yapışıklık olabilicegını ve çok riskli gecebılıcegını söyledi
BEN DUALARIN GÜCÜNE İNANAN Bİ İNSANIM NOOLUR BANA YARDIMCI OLUN BU SALATI TEFRICIYE DUASINI 4444 DEFA OKUYUNCA BUTUN DILEKLERINIZ GERCEKLESIYOMUS BEN 1000 TANE OKUDUM SALI GUNU AMELIYATA GIRICEM
BANA DUA EDERMISINIZ OKUMAK ISTEYEN BANA YARDIM ETMEK ISTEYEN VARSA BURDAN KAÇTANE OKUDUGUNU BANA YAZABILIRMI HEM AMELIYATIMIN HAYIRLI GECMESI HEMDE BEBEK SAHIBI OLMAK ICIN ADIM SEMA ÇOBAN NOOLUR DUALARINIZLA BANA YARDIM EDİN
BEN DUALARIN GÜCÜNE İNANAN Bİ İNSANIM NOOLUR BANA YARDIMCI OLUN BU SALATI TEFRICIYE DUASINI 4444 DEFA OKUYUNCA BUTUN DILEKLERINIZ GERCEKLESIYOMUS BEN 1000 TANE OKUDUM SALI GUNU AMELIYATA GIRICEM
BANA DUA EDERMISINIZ OKUMAK ISTEYEN BANA YARDIM ETMEK ISTEYEN VARSA BURDAN KAÇTANE OKUDUGUNU BANA YAZABILIRMI HEM AMELIYATIMIN HAYIRLI GECMESI HEMDE BEBEK SAHIBI OLMAK ICIN ADIM SEMA ÇOBAN NOOLUR DUALARINIZLA BANA YARDIM EDİN