Tavsiye etmiyorum, iyi kullanmassan leke yapiyor cok cirkin duruyor. Sadece alt bacaklarina fln suremiyorsun tum vucutuna surmen lazim ve hertarafa ayni miktarda surmen lazim cok eziyetli birsey yha :S
Ben kendim RImmel London dan Sun shimmer sexy legs kullaniyorum. Suruyorsun hemen bronzlastiriyor ve cokta dogal duruyor, aksamada yikiyorsun cikiyor veya yikamazsan kaliyor, kesinlikle tavsiye ediyorum.
kızlar bende dove bronzlastırıcı kullanmak istiyorum.. kollarım ve bagrım yan acıkta kalan yerlerim bronzlastı günesten.. kapalı kısımlarımbeyaz kaldı.. güneşlenemiyorum ilac kullandıgım için.. şimdi ben bunu kullanıcam ama benim vücudumda tüy sorunum var.. bel göbek cevresinde... bronzlasıp hem onları kapatmak istiyorum.. cunkü ince tüyler.. beyaz tendede cok belli oluyor... kullanınca vücudum daha iyi görünür diye düşünüyorum siz ne dersiniz... sonra rengim acılınca tüylerde daha cok kalınlaşma vekoyulaşma olurmu.. hoşş zaten şuan koyu ama..
tüyleri de koyulaştırıyo mu arkadaşlar bu bronzlaştırıclar ?
Tavsiye etmiyorum, iyi kullanmassan leke yapiyor cok cirkin duruyor. Sadece alt bacaklarina fln suremiyorsun tum vucutuna surmen lazim ve hertarafa ayni miktarda surmen lazim cok eziyetli birsey yha :S
Ben kendim RImmel London dan Sun shimmer sexy legs kullaniyorum. Suruyorsun hemen bronzlastiriyor ve cokta dogal duruyor, aksamada yikiyorsun cikiyor veya yikamazsan kaliyor, kesinlikle tavsiye ediyorum.
akşama istersen çıkartabiliyormusun burcumm??istediğinde sür istediğinde çıkar,süpermiş o zaman...
ama amma nasıl nerden alcaz burcumm? kaydirigubbakcemile5
türkiyede yok mudur bu ürün arkadaşlar
şutarafagitti
Evet istediginde cikarta biliyorsun super birsey :)
Walla cnm bilmiyorum ben kozmetik urunleri fln satilan dukkandan aldim. Rimmel london markasi varsa tr de satilir sanirim.
:icecream: SELAM bende kullandım yüzümde leke yaptı
ben 3 gün önce aldım ve hala kullanıyorum şuan gerçekten çok hoş bir bronzluk oluştu tenimde ve giysilerimde leke falan bırakmıyor doğru bi şekilde dikkatlice uygulayınca harika bir sonuç veriyor ben koyu ten için olanı aldım çok memnunum ve bronzum:lepi:Aranızda bu ürünü alıp kullanan varsa yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar
marketlerde sıkça görmeye başladım...sizce almaya değer mi ?
2 tane renk çeşidi varmış... biri daha açık ten için biri daha koyu ten içinmiş..
pahalı otobronzanlara alternatif olabilir belki...ne dersiniz ?