Güneş Kremleri Dove Summer Glow Bronzlaştırıcı Kullanan Var mı ?

Güneş kremleri, bronzlaşma
arkadaşlar bugün nivea nın bronzlaştırıcı kremini kullanmamın 5. günü. ve sonuca inanamıyorum hiç beklemiyordum işe yaramasını. ben ki bembeyz bir insanım. harika bronzluk yarattı. normalde ben bu bronzluğu değil 5 günde 15 günde bile elde edemezdim güneşte. şimdi çok tatlı bir renk geldi vücuduma hala kullanıyorum olmuşken tam olsun diye. ama herkes soruyor ne güzel yanmışsın falan diyorlar. ay çok mutluyum kaydirigubbakcemile2hihoyyyt

arkadaşlar bugün nivea nın bronzlaştırıcı kremini kullanmamın 5. günü. ve sonuca inanamıyorum hiç beklemiyordum işe yaramasını. ben ki bembeyz bir insanım. harika bronzluk yarattı. normalde ben bu bronzluğu değil 5 günde 15 günde bile elde edemezdim güneşte. şimdi çok tatlı bir renk geldi vücuduma hala kullanıyorum olmuşken tam olsun diye. ama herkes soruyor ne güzel yanmışsın falan diyorlar. ay çok mutluyum kaydirigubbakcemile2hihoyyyt

Yüzüne de sürüyor musun arkadaşım? bende Dove var, bacaklarımda fln süper oluo, ama güvenip süremedim yüzüme, sivilce var zaten cildimde. ben de güneşli günlerde dışarı çıkarken kakao yağı sürüyorum cildime biraz, eve gelince de temizliyorum.
gerçi yeni gittim solaryuma, hatta bronz değil kırmızıyım hala, ama solaryuma girmeden, bronzlaşırırıcı kremle her daim bronz olmak daha cazip tabi...

Yüzüne de sürüyor musun arkadaşım? bende Dove var, bacaklarımda fln süper oluo, ama güvenip süremedim yüzüme, sivilce var zaten cildimde. ben de güneşli günlerde dışarı çıkarken kakao yağı sürüyorum cildime biraz, eve gelince de temizliyorum.
gerçi yeni gittim solaryuma, hatta bronz değil kırmızıyım hala, ama solaryuma girmeden, bronzlaşırırıcı kremle her daim bronz olmak daha cazip tabi...

bencede canım solaryum hem daha çok zaman alıyor hem de kızarıyorsun önce dediğin gibi. hemde çok daha maliyetli. ben yüzüme sürmüyorum çünkü niveanın yüz için ayrı mendilleri var. bu da demekki yüze sürmemek gerekiyor. zaten bende sivilce yapar kesin hiç yeltenmedim. ama yüzüme bronz allık kullanıyorum şimdilik gayet uyumlu duruyor. zaten tam yaz gelince ona da gerek kalmaz yanarız kaydirigubbakcemile2

VALLA KIZLAR DOVE SMMER KULLANIYORUM AMA SADECE MANYA SONUDNA DUS SONRASINDa tenıme suruyorum yanı bronzluk saglamadı ben de kesın bronzluk ısytosanız suda cıkamsın 1 hafta yada daha fazla kalsın bronzluk dıyorsanız roc otobrnz kremını laın uygulayın dıyorum tasvıssyem yuz ıcın ayrı vuxut ıcın ayrı satılıyo roc lar ama etkılı keselenıp roc surun 10 gun belkıde daha fazla kalsın bılgınıze

beyaz ten modayken güneşte bu kadar zararlı iken bronzlaşmayı aklımdan bile geçirmiyorum ay şu yaz aylarında beyaz kalabilsem bari hiç sevmiyorum bronzuğu :kahve:

merhaba kızlar.ben loreal nutrıbronz aldım.4 gün oluyor kullanalı ve gözle görülür şekilde bronzlaştım.çok memnunum.kıyafete falan çıkmıyor.eşit dağıtmanız gerek ama bu her krem için gerekli.bu ürün otobronzan değilmiş renkli nemlendirici imiş.2. gün bile bronzlaşmıştım .çok memnunum.tavsiye ederim

kızlar dove kullanlar acaba resmıı cekıp koyablrmı nası bı renk verıo cok merak edıorum mezuıyetım var onn ıcın almyı dusunuoorum bende.arkdslarım solaryuma grdı ama ben kapalılıkk fobım var gremıorumm. resım eklersnızz cok svnırım.

kızlar dove kullanlar acaba resmıı cekıp koyablrmı nası bı renk verıo cok merak edıorum mezuıyetım var onn ıcın almyı dusunuoorum bende.arkdslarım solaryuma grdı ama ben kapalılıkk fobım var gremıorumm. resım eklersnızz cok svnırım.

canımm bence kesinlikle kullan çok güzel yapıyo ben kullanalı 5 gün falan oldu çok güzel bronzluk veriyor turunculuk olmuyo ben yüzümede sürüyorum çok şükür hiç bişey olmadı cildime hatta daha bile pürüzsüz gözüküyo böle parlıyo çün aynı zamanda cildi nemlendiriyorda dene pişman olmazsın ama güzel bi şekilde sür iyice yedir acele acele sürme tamam tatlımmmmmmm:icecream:

kızlar bu tür kremler banyodan sonra kir şeklinde çıkma yapıyormu sizdede? yukardada belirttiğim üzere ben loreal kullanıyorum geçenlerde banyo yaptım ve kolumu kaşıdım.birde baktımki kaşıdığım yer soyuldu gibi yani nasıl diyim rengi beyazlaştı.işte bu özelliği kötü oluyor.sizdede banyodan sonra böyle oluyormu

Ben de Dove kullanmaya başladım..Bugün 3.günüm çok hafif bronzlaştığımı farkedebiliyorum hihoyyyt

Vücuduma uyguladıktan sonra 1-2 dakika bekliyorum kurumasını ve kesinlikle hiç bir kıyafetime bulaşmadı..Genelde beyaz giymeme rağmen..

Bakalım ilerleyen günlerde nasıl olacak yerimseniben

kızlar ben geçenlerde carrefourda baktım 25 tl di gözüme çok pahalı geldi almadım.
sonra bim de gördüm 8,80 di bi anormallikmi var bu işte siz kaça aldınız:uhm:

işe yarayanlar resım eklese olmazmıı ya kaydirigubbakcemile3 bide turuncu sarı gbi yapmıo dımı

kızlar ben geçenlerde carrefourda baktım 25 tl di gözüme çok pahalı geldi almadım.

Ben geçen sene bim' den 17-18 lira gibi bi paraya almıştım, watsonda for you larda fln daha pahalıydı. Şu an yurt dışındayım, dün bi baktım burda 7 liraya fln tekabül edio fiyatı. Çok kızdım, içeriği aynı, markası aynı kardeşim, nie kazıklıosunuz Türk milletini:eek:klava:

Ben de 25 e aldım..Nasıl böyle farklı fiyattan satılabiliyor anlayamadım :mymeka:

kızlar bu tür kremler banyodan sonra kir şeklinde çıkma yapıyormu sizdede? yukardada belirttiğim üzere ben loreal kullanıyorum geçenlerde banyo yaptım ve kolumu kaşıdım.birde baktımki kaşıdığım yer soyuldu gibi yani nasıl diyim rengi beyazlaştı.işte bu özelliği kötü oluyor.sizdede banyodan sonra böyle oluyormu

benim de altıncı gün falan bir iki yerimde yaptı öyle ben de banyoda çok yumuşak ovalamadan yıkıyorum artık vücudumu. o açılan kısımlar da 2 kere sürünce tekrar aynı renk oluyor diğer yerlerle.

ben niveanınkini watsons'taki indirimden 14,90' a aldım ama 8 küsüre nasıl satıyorlar bilmiyorum. fazla da güvenmeyin bence o fiyattan satan yerlere:1no2
işe yarayanlar resım eklese olmazmıı ya kaydirigubbakcemile3 bide turuncu sarı gbi yapmıo dımı

hayır canım böle kızıl kahve gibi yapıyor yani çok koyu kahve gibi değil de hafif bir turunculuk oluyor ama doğal yani abuk bir renk değil

ben sana ozel msjda solemıstım cnm roc al dıye ama ıste acılan kısma takrar uyguladıgında sımdı alacalı olcak rocda ole olmuyor

Geçen yaz dove 'un bu bronzlaştırıcısını kullandım...
Güneşlenirken bile sürmüştüm :))
ve bu kış ten rengim hiç açılmadı hala bronzluk devam etmekte... ten rengim buğday belki ondandır ama bu bronzlaştırıcı gerçekten işe yarıyo :KK66: beyaz tenlilerde önce turuncumsu bi renk yaratıyo 2. ve 3. kullanımda daha doğal duruyo kaydirigubbakcemile2 zaten 2 farklı çeşidi var ten rengine göre seçiyorsun.. ben koyu tenler için olanını almıştım.. eğer tenin süt beyazsa kullanma derim çünkü o turuncumsu bi renk olucaktır. ama eğer buğdaysa kullan bence :KK66:

Son düzenleyen: Moderatör:
geçen yaz dove 'un bu bronzlaştırıcısını kullandım...
Güneşlenirken bile sürmüştüm :))
ve bu kış ten rengim hiç açılmadı hala bronzluk devam etmekte... Ten rengim buğday belki ondandır ama bu bronzlaştırıcı gerçekten işe yarıyo :KK66: beyaz tenlilerde önce turuncumsu bi renk yaratıyo 2. Ve 3. Kullanımda daha doğal duruyo kaydirigubbakcemile2 zaten 2 farklı çeşidi var ten rengine göre seçiyorsun.. Ben koyu tenler için olanını almıştım.. Eğer tenin süt beyazsa kullanma derim çünkü o turuncumsu bi renk olucaktır. Ama eğer buğdaysa kullan bence :KK66:

gercekten guneslenırken uyguladınmı dove bronzlastırcını ?

X