Dostluk, ben nerede yanlış yaptım

Bunlar normalde aynı şehirde, dışarıdan gelen sizsiniz değil mi? Normalde toplu görüşülmek istense zaten size göre ayarlamaları lazım, zira 5 kişi zaten hep orada. Bu arada Melek'in belli ki bir problemi var sizinle ve hepsi biliyor, görüşmeleri de bu yüzden ona göre ayarlanmıştır. Yani normal değil doğru da bunu ilk fark ettiğiniz an bu insanlarla ya konuşacaktınız ya uzak duracaktınız, bunu yapmadığınız için kendinizi değersiz hissettiren bu insanları gereğinden fazla takmaya başlamışsınız.

Yazın gittiğimde 45 gün kaldığım oluyor. Şubat tatilinde de 10-12 gün ortalama. Açıkçası Hülya ile konuştum o kadar ve benim olmayacağım zamanlar ayarlanıyor gibi dediğimde bekledim ki o ayarlamada salı gününe karar kılınsın. Zaten Melek Adana'da yani . Çarşamba da tekrardan görüşebilirlerdi ben yokken.

Melek Hülya Adana'da, Gülin Niğde'de ama hafta sonu bile çıkıp gidebiliyor arada. Diğerleri Kayseri ve Antep. En uzakta olan benim. Benim dışımda herkes iki günlük bile gidebiliyor haliyle görüşme fırsatları var oluyor. Ama ben o kadar zaman kalıyorum olduğum günlerde nasıl oluyor Melek hep müsait değil son 3 yıldır. Gülin de denk gelmiyor bir şekilde ama Melek Adana'da yani. Ve ben mesela bu sene Şubat'ta görmeyi isterdim Gülin i . O kadar zaman geçti.

inanın size hak vermeye çalıştım ama olmadı. üzgünüm ama çok yorucusunuz, okurken bile boğuldum dinleyenleri düşünemiyorum. evinize gelen misafirle de tartışmanız ayrı bir problem zaten.

34 yaşında olduğunuza emin misiniz? Kusura bakmayın bana tavırlarınız liseli ergenler gibi geldi . Canınızı bu kadar sıkıyorlarsa siler gidersiniz. Yok çocuğunu paylaşmamısta bilmem ne olmuşta.

Paylaşınca ne oluyor onu anlamadım? Yani sorun yaşadığınız biri ile arkadaşınızın resimini görmek neden canınızı yakıyor hani eski sevgiliniz mi ? Benim üni de 4 lü yakın başladığım grubum vardı 1 i ile bozuştuk diğer ikisi hem benle hem onla can ciğerler. Onla aynı şehirdeler. Resim koyarlar hep hiç sallamam. Neden beni engellesinler ki görünce o kadar kötü olacağım ne var ki ?

inanın size hak vermeye çalıştım ama olmadı. üzgünüm ama çok yorucusunuz, okurken bile boğuldum dinleyenleri düşünemiyorum. evinize gelen misafirle de tartışmanız ayrı bir problem zaten.
O konu ayrı mesele. Sabah 8 de çıkıp akşam akşam 8 olduğunda eve dönerken sevda ay senin anne olduğunu unuttum ben dedi. Ben eve girmek istemiyorum bu saatte dedi. Kalakaldım arabada eşim de vardı onları gezdirdik sabahtan beri ve bir gün önce oğlumu babaannesine bırakmıştım o akşam alacaktım. Neyse akşam oldu eve geçelim dedim yok dedi sonra Gülay da ben de gideyim dedi. Olur dedim tek kalmamış olurlar sonuçta ilk kez geldikleri bir şehir ve daha ikinci akşamıydı. Ben darıldım yani bu misafirlik adabına uygun değil bence. Benim evimde otel değil gece 11 buçukta döndüler ben oğlumu uyuttum. O gün Çarşamba ve normalde cuma dönecekti Perşembe dönerim dedi suratı asık bir şekilde. Ben de ertesi sabah ne oldu dedim. Bir şey yok. İşte ablamlar cumartesi gelecekti sana rahatsızlık verdim ya ne alakası var dedim. Maddi olarak da zorlanırsın dedi. Her gittiğim yerde hesabı ödedim birindeki hesabı duyunca Gülay da ödemeye çalıştı diğerlerinde. Bu hiç alınmadı o konuyu çözdük derken onlari kahvaltıya götürdüm ertesi gün de eşim götürdü başka bir yere. Orda dünkü kahvaltı hiçbir şeydi o neydi ya. Asıl kahvaltı budur falan dedi alındım yaa. Böyle yorum yapılmaz. Neyse. Sevda ile olan tartışmalar bu şekilde gelişti.

Geçmişe çok bağlıyım maalesef. Bir de kendimi sorguluyorum hata yaptığım yer varsa diye
Hata da yapmış olabiliriz biz hatalarımızla biz oluyoruz hatanız var ise onlara düşen hatanızı söylemek bir dosta bu yakışır geçmişe de takılacak bir şey yok bizden daha değerli yok maalesef önce ben kendimi düşünürüm bunca yıldır millete heder ettiğim yetti işime gelmeyeni direkt siliyorum

Bu konu da haklısınız, densizlik etmişler gerçekten.
Ve bir sürü eşya aldı burdan ikeadan. Onları ben götürdüm memlekete. Günlerce yazmadı 1 ay kaldım. Dönmeden 1 hafta önce yabancı birine yazar gibi eşyalarımı müsait olunca sevgilim alacak dedi.

Çok sağolun. Deneyeceğim düşünmemeyi

Sizin hatanız diğerlerinin de hayat telaşesinde içinde olduklarını unutup hep beklemeniz. Arkadaş arkadaşı yormaz dinlendirir yeri gelir derdini paylaşır yeri gelir boş muhabbet edip güldürür. Siz her hareketin kendinizle ilgili olduğunu düşünüp trip atıyorsunuz. Kadın günlük telaşı içinde yolda karşılaşıp story attığı kişinin kimler tarafından görülmek isteneceğini düşünmek zorunda değil ki?? Dünya sizin etrafınızda dönmüyor herkesin bi dünyası ve kişisel yükleri var hayatta. Bi story atıp hayatına devam etmiş ama siz ordan yepyeni bi kapris konusu bulup kadını silmişsiniz.

Mesela arkadaşlarınız sizin bulunduğunuz şehre gelmiş ne güzel gezmişsiniz. E o kadar yol gelmişken şehri turlamak isteyebilirler evinize kahveye uğramamalarına takılıp geçirdiğiniz günün güzelliklerini de görmüyorsunuz. Umarım anlatabilmişimdir

2 hafta önce bunları konuştuk onunla. Ben onun sıradan bir arkadaşı değilim. Ve gerçekten de onu üzecek bir şeyi benimle paylaşsa ben onun için dikkat ederdim.
Sabah 8 den akşam 8 e kadar gezdik dışarda, misafirlikte gidilen eve göre hareket edillir benim bildiğim. Dışarda otelde kalsa bana ne ne yapıyorlasa.. ben sürekli insanlara dışarda kahvaltı yaptırmak kahve içirip hesap ödemek zorunda değildim. Ama arkadaşım bunu düşünmüş bunun tribini atmış bana.

Yani hatanızı sormuşsunuz cevapladım. Kabul etmek istersiniz istemezsiniz orası size kalmış ama arkadaşlık ilişkilerinde yorucu birisiniz. Su yazdıklarınızın çarşamba buluşması dışında hiçbirinde haklı değilsiniz bence. Orda da melekle ilgili bi durum var belli ki o denk gelmek istemiyor. Diğerleri Salı sizle çarşamba perşembe melekle oturabilirdi. Ama hep bu kadar tripliyseniz yoruldukları için görüşmek istememiş olabilirler.

Naçizane tavsiyem hayatta her şeyi bu kadar detaylı düşünmeyin çok yorulursunuz

Şubata kadar bu konularla ilgili konuşmadık asla. Her şey normal şekilde ilerliyordu. Ben yokken görüşüyorlardı işte.
Neyse.. teşekkürler yorumlar ve sabrınız için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…