Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne alakası var ya . Misafirliğe geldi diye sizin köleniz mi olacak . Kadın beni illa gezdireceksin deseydi anlardım. Koskoca kadın 10 yaşındaki ergen değil ne akla hizmet karışıyorsunuz? Daha bir de haklı çıkmaya çalışıyorsunuz yorucu bir tipsiniz işte kabul edin .2 hafta önce bunları konuştuk onunla. Ben onun sıradan bir arkadaşı değilim. Ve gerçekten de onu üzecek bir şeyi benimle paylaşsa ben onun için dikkat ederdim.
Sabah 8 den akşam 8 e kadar gezdik dışarda, misafirlikte gidilen eve göre hareket edillir benim bildiğim. Dışarda otelde kalsa bana ne ne yapıyorlasa.. ben sürekli insanlara dışarda kahvaltı yaptırmak kahve içirip hesap ödemek zorunda değildim. Ama arkadaşım bunu düşünmüş bunun tribini atmış bana.
Melek asla aramazdı ben de aradım mi hatırlamıyorum ama genelde Instagramda hep yazardım bir şeyler, hikayesine falan.. Gülin ile arada konuşurduk. WhatsApp grubumuz vardı orda bir soru falan sorsam ya da yorum yapsam bazen kendi kendime yazmışım gibi olurdu. Yani bir cevap veya tepki olmazdı son yıllarda.İki üç senedir yüz yüze görüşmediğiniz arkadaşlarınızla o süre içinde hiç telefon ya da mesajlaşma yoluyla da hiç görüşmediniz mi
Evet illa gezdir dedi. Mesela 3 günde Bursa nin tüm gezilecek yerlerin gezmek istiyorum dedi. Bir daha da Bursa'ya gelmem dedi. Bunlar bana kırıcı geldi. Ama mesela Mardin e gitmişti ve tekrardan gitme planı yapıyordu aynı zamanda.Ne alakası var ya . Misafirliğe geldi diye sizin köleniz mi olacak . Kadın beni illa gezdireceksin deseydi anlardım. Koskoca kadın 10 yaşındaki ergen değil ne akla hizmet karışıyorsunuz? Daha bir de haklı çıkmaya çalışıyorsunuz yorucu bir tipsiniz işte kabul edin .
Tamam işte gezmişsiniz ve kadina bu yetmemiş devamını da getirmiş. Adana bursa arası çok uzak ama Mardin yakın. Yani o kadar uzak bir yere bir daha ne zaman gidilir?Evet illa gezdir dedi. Mesela 3 günde Bursa nin tüm gezilecek yerlerin gezmek istiyorum dedi. Bir daha da Bursa'ya gelmem dedi. Bunlar bana kırıcı geldi. Ama mesela Mardin e gitmişti ve tekrardan gitme planı yapıyordu aynı zamanda.
İzmir e giderim ama gezmesem de olur orda bir arkadaşım var onun evinden çıkmasam da olur şeklindeki savunması üzerine bunu kabul edemem. Bu çok çirkin benceTamam işte gezmişsiniz ve kadina bu yetmemiş devamını da getirmiş. Adana bursa arası çok uzak ama Mardin yakın. Yani o kadar uzak bir yere bir daha ne zaman gidilir?
Ayrıca en önemlisi zaten gezmek için gelmiş size de söylemiş ve kabul etmişsiniz.
Peki.Ne yorucu kıskanç bir tipsiniz ya
Hanımefendi siz bunlardan bahsetmediniz ki bize. Akşam 8 e kadar gezdirdim yetmedi beni bıraktı gitti vs şeyler yazdınız konuda kırıldığınız yerleri belirtmeniz gerekir . Muhtemelen arkadaşınızda tartıştığınız zaman bunları söylemiş olmalı. Neyse orası bizi ilgilendirmez . Başlıkta ben nerde yanlış yaptım yazmışsınız insanlar sizin nerede hatalı olduğunuzu söylemeye çalışıyor siz inatla kendini,i savunuyorsunuz, .Ne bekliyordunuz? Siz çok haklısınız sizin kıymetinizi bilememişler vs . mi diyelim ?İzmir e giderim ama gezmesem de olur orda bir arkadaşım var onun evinden çıkmasam da olur şeklindeki savunması üzerine bunu kabul edemem. Bu çok çirkin bence
Odak noktam Sevda değil çünkü. Onu zaten hayatımda istemiyorum. Beni gezdir deyip gelip dışarda tüm gün bir kez bile hesap ödemeye çalışmayan bir insanla dost kalmak istemiyorum. Onu geçtim zaten.Hanımefendi siz bunlardan bahsetmediniz ki bize. Akşam 8 e kadar gezdirdim yetmedi beni bıraktı gitti vs şeyler yazdınız konuda kırıldığınız yerleri belirtmeniz gerekir . Muhtemelen arkadaşınızda tartıştığınız zaman bunları söylemiş olmalı. Neyse orası bizi ilgilendirmez . Başlıkta ben nerde yanlış yaptım yazmışsınız insanlar sizin nerede hatalı olduğunuzu söylemeye çalışıyor siz inatla kendini,i savunuyorsunuz, .Ne bekliyordunuz? Siz çok haklısınız sizin kıymetinizi bilememişler vs . mi diyelim ?
Yazın gittiğimde 45 gün kaldığım oluyor. Şubat tatilinde de 10-12 gün ortalama. Açıkçası Hülya ile konuştum o kadar ve benim olmayacağım zamanlar ayarlanıyor gibi dediğimde bekledim ki o ayarlamada salı gününe karar kılınsın. Zaten Melek Adana'da yani . Çarşamba da tekrardan görüşebilirlerdi ben yokken.
Sanırım öyle.Arkadaşlarınız melek’i daha çok seviyorlar ve ikiniz arasında kaldıklarında onu tercih ediyorlar anlaşılan . Üzücü bir durum ama bazen hayat böyledir. Başka bir ortamda da siz daha çok sevilen olursunuz . Eskiden yakın arkadaş olunsa da zaman geçtikçe insanlar değişir . Artık uymuyor olabilirsiniz .
Iyi de kahvaltıyı siz mi hazırladınız da alınıyorsunuz o nasıl kahvaltıydı dendiğinde?O konu ayrı mesele. Sabah 8 de çıkıp akşam akşam 8 olduğunda eve dönerken sevda ay senin anne olduğunu unuttum ben dedi. Ben eve girmek istemiyorum bu saatte dedi. Kalakaldım arabada eşim de vardı onları gezdirdik sabahtan beri ve bir gün önce oğlumu babaannesine bırakmıştım o akşam alacaktım. Neyse akşam oldu eve geçelim dedim yok dedi sonra Gülay da ben de gideyim dedi. Olur dedim tek kalmamış olurlar sonuçta ilk kez geldikleri bir şehir ve daha ikinci akşamıydı. Ben darıldım yani bu misafirlik adabına uygun değil bence. Benim evimde otel değil gece 11 buçukta döndüler ben oğlumu uyuttum. O gün Çarşamba ve normalde cuma dönecekti Perşembe dönerim dedi suratı asık bir şekilde. Ben de ertesi sabah ne oldu dedim. Bir şey yok. İşte ablamlar cumartesi gelecekti sana rahatsızlık verdim ya ne alakası var dedim. Maddi olarak da zorlanırsın dedi. Her gittiğim yerde hesabı ödedim birindeki hesabı duyunca Gülay da ödemeye çalıştı diğerlerinde. Bu hiç alınmadı o konuyu çözdük derken onlari kahvaltıya götürdüm ertesi gün de eşim götürdü başka bir yere. Orda dünkü kahvaltı hiçbir şeydi o neydi ya. Asıl kahvaltı budur falan dedi alındım yaa. Böyle yorum yapılmaz. Neyse. Sevda ile olan tartışmalar bu şekilde gelişti.
İzmir e giderim ama gezmesem de olur orda bir arkadaşım var onun evinden çıkmasam da olur şeklindeki savunması üzerine bunu kabul edemem. Bu çok çirkin bence