Dostluk, ben nerede yanlış yaptım

Sizi melek kadar sevmemişler. Burası açık. Siz de kendi sınırlarınızı korumamışsınız. Açık net çarşamba döneceğim salı olsun sonra siz yine görüşürsünüz demeniz lazımdı. Evinde ağırladığınız arkadaşınızın hesapları size ödetmesi çok kötü kullanılmışsın. Gülay mı ne ona da derdimi anlattım niye melekle foto attı ve bana gizlemedi diyorsun. Emin ol gizlese ahh derdimi anlattım madem benden gizliyecek kadar utanıyor bana hak veriyor niye foto atmış diyecektiniz. Eski arkadaşlarda ciddi kavgalar olmadığı sürece kimse sizin kavganız sebebiyle arkadaşıyla ilişkisini kesmek zorunda değil. Bana sorarsan bu kişiler seni hiç takmıyor. Seni kötü hissettiren arkadaşlarınla mesafe koyabilirsin silmek zorunda değildin. Ha sildin madem millete deme yok ben kavga ettim bu konularda hassasım falan filen. Oldukça ezikçe duruyor. Bir duruşun olmus hayatından uzaklaştırmışsın onu koru kimseye de sızlanma. Senle görüşmek isteyen zaten sana yazar sorar. Sen mesafeni koru

Çok yorucu bir arkadaşsınız yazdıklarınızdan anlaşılıyor, en basit şeyleri bile kafanıza takıp e bana niye yok diye kim bilir kaç yıl her şeye trip atmışsınızdır. Belli ki diğerleri daha uyumlu ve birbirlerine yakınlar, siz çatır çatır bir şeylere alınıp alınıp birilerini silerken onlar gezip eğleniyorlar. Melek de belli ki ortamda en sevilenlerden. Çok trip atanla kimse uğraşamıyor valla ben de hiç uğraşamıyorum öyle insanlarla. Kalabalık bir arkadaş grubundan biri kopuyor veya koparılıyorsa benim çevremde gördüğüme göre gerçekten en uyumsuz baştan eleniyor. Biz de kalabalık arkadaş grubuyduk eleye eleye en sona kemik kadro çıkıyor. Buluşmalar bile daha keyifli hale geliyor :KK43:
Yorucu olsaydım bunca zaman devam etmezdik. Neyse bu şekilde yarım kalıyor olanlar. Tek olan şu ki benim arkadaşımı özleyip görmek istediğim gibi karşıdan bunun için çaba görmemek. Bu da dediğim gibi son 2-3 yıldır olan bir şey. Yorumunuz için sağolun.

Sizi melek kadar sevmemişler. Burası açık. Siz de kendi sınırlarınızı korumamışsınız. Açık net çarşamba döneceğim salı olsun sonra siz yine görüşürsünüz demeniz lazımdı. Evinde ağırladığınız arkadaşınızın hesapları size ödetmesi çok kötü kullanılmışsın. Gülay mı ne ona da derdimi anlattım niye melekle foto attı ve bana gizlemedi diyorsun. Emin ol gizlese ahh derdimi anlattım madem benden gizliyecek kadar utanıyor bana hak veriyor niye foto atmış diyecektiniz. Eski arkadaşlarda ciddi kavgalar olmadığı sürece kimse sizin kavganız sebebiyle arkadaşıyla ilişkisini kesmek zorunda değil. Bana sorarsan bu kişiler seni hiç takmıyor. Seni kötü hissettiren arkadaşlarınla mesafe koyabilirsin silmek zorunda değildin. Ha sildin madem millete deme yok ben kavga ettim bu konularda hassasım falan filen. Oldukça ezikçe duruyor. Bir duruşun olmus hayatından uzaklaştırmışsın onu koru kimseye de sızlanma. Senle görüşmek isteyen zaten sana yazar sorar. Sen mesafeni koru
Çok iyi anladığınızı düşünüyorum beni. Çok teşekkürler yorumunuz için. Ben de mesafe korumaktan yanayım bundan sonra...

Yorucu olsaydım bunca zaman devam etmezdik. Neyse bu şekilde yarım kalıyor olanlar. Tek olan şu ki benim arkadaşımı özleyip görmek istediğim gibi karşıdan bunun için çaba görmemek. Bu da dediğim gibi son 2-3 yıldır olan bir şey. Yorumunuz için sağolun.
İşte maden özleyeceksiniz neden eften püften şeylere bu kadar bilendiniz de sildiniz, üzüldüm sizin için :KK43:

İşte maden özleyeceksiniz neden eften püften şeylere bu kadar bilendiniz de sildiniz, üzüldüm sizin için :KK43:
Açıkçası şu anda özlemiyorum bu dediğim duygular öncesinde olan durum. Deprem oldu ben mesaj atıp herkesi aradım sordum ama mesela bu yaz memlekete geldim bir adım yoktu.

Cok kaprislisiniz o onla gorustu fotoraf paylasti diye insanlari silmeniz cok cocukca kimse sizin duygulariniza gore hareket etmek zorunda degil

Açıkçası şu anda özlemiyorum bu dediğim duygular öncesinde olan durum. Deprem oldu ben mesaj atıp herkesi aradım sordum ama mesela bu yaz memlekete geldim bir adım yoktu.
E insanlar travma yaşadılar sonuçta, depremi yaşamayanların da kendi telaşeleri vardır. Kendileriyle görüşmeyi tamamen bırakmış biri bir geçmiş olsun dedi diye yeniden eskisi gibi olmak çok zor bir şey. Ama siz de dünyadaki tek insanlar onlarmış gibi düşünmeyin yeni arkadaşlıklar bazen çok çok daha iyi geliyor

Herkese merhaba öncelikle konu biraz uzun olacak. Sabırla okuyup yorum yapanlara şimdiden teşekkürler. 34 yaşındayım. Fakülteden beri bir kız grubumuz var. Memleketimde okudum ve o yüzden mezuniyet sonrasında da kızlarla görüşmeye hep devam ettik. Evlendik, çocuklarımız oldu. Sorun şu ki ben Melek in nişanına hediye alıp gittim, düğününe ise okul zamanı olduğu için gidemedim aday öğretmendim rapor falanla da uğraşmadım. Ama o zamanda çeyrek altın ücreti ne ise gidecek olan diğer kız arkadaşım Hülya ya EFT attım. Neyse bir de Sevda var son senede bizim fakülteye gelmişti. Ailemle aynı mahallede oturuyordu daha çok görüşme imkanı oluyordu Melek Hülya ve Gülin in birbirine daha sıcak dost olduklarını söylerdi ve beni Gülay ve kendisini umursamıyorlar derdi.
Öyle değil derdim hep. Benim düğünüm oldu. Melek ve Hülya gelmediler. Gülin, Sevda ve Gülay geldiler. Gülin in düğünü de benden 3 hafta sonraydı. Ben memleketteydim ve düğününe gittim benim düğünümde yoktular ama Melek ve Hülya da geldiler düğüne. Melek o gün Gülin e bir şey taktı, çeyrek mi gram mi bilemiyorum. O anda kırıldım . İçimde tuttum bunu hep.
Son 3 yıldır Gülin ile son 2 yıldır da Melek olmuyordu memleket görüşmelerinde.
Ben Bursa'ya dönüyorum bir bakıyorum görüşüyorlar hepsi. Bu arada Melek in tayini de bizim memlekette son 2 yıldır. Velhasıl ben şunu hissettim benimle görüşmek istemiyorlar.
Hülya ile konuştum nedir yani öyle bir şey yok. E neden o zaman ben varken görüşme olmuyor da ben dönünce ayarlanıyor dedim. Öyle denk gelmiştir dedi. Peki dedim . 3 gün sonra Gülin görüşme ayarlayalım dedi salı günü için okey dedim hülya da okey melek dedi ki ben Çarşamba günü müsait olabilirim. Sonra Çarşamba yapalım dediler ben de dedim ki ben Çarşamba yola çıkabilirim. Ocak ayındaydık ve Adana'dan Bursa'ya döneceğiz yollar karlı olmasın diye Aksaray Eskişehir hava durumlarına göre yola çıkıyoruz. Çıkmazsam gelirim dedim. O zaman salı olsun demediler. Yine kırıldım.
Yeter artık dedim içimden Melek i sildim Instagram'da. Yani kendisi zaten Adana'da sürekli görüşme imkânları varken benim gitme ihtimalinin olduğu güne ayarlanması beni kırdı. Deprem olunca mesaj attım sordum ama herkes iyi mi diye? Ve gerçekten de çok üzüldüm yaşadıklarına.
Bu Haziran'da Gülay sana gelebilirim dedi gel dedim. Ama Sevdaya da haber ver dedim. İkisi de bekarlar. Çıktılar geldiler. Elimden geldiğince iyi ağırlamaya çalıştım lakin Sevda ile tartışma yaşadık. Velhasıl ilginç bir şekilde bende kredisini bitirdi resmen. İçimde sustum. İki gün için memlekete gitti ve o arkasından yorum yaptığı kızlarla görüştü fotoğraf paylaştı. Ben onu Bursa'da en iyi şekilde ağırlamaya çalıştım ve tartıştık okey ama memlekete gittiğimde tek bir mesaj dahi atmadı. Öyle mi ya dedim sildim onu da diğer kızları da . Görmek istemiyorum artık dedim hiçbirini.
Tüm olayı Gülay ile konuştuk. Gülay ile de farklı bir yakınlığımız var ikimizin de babaları vefat etti. Birbirimizin evlerinde kalmışlığımız falan diğerlerine göre daha çoktur. O gün Gülay yoktu olsaydın sanırım seni de silerdim dedim. Ben öfkenin geçmesini beklerdim dedi o zaman.
Sonuç pazartesi günü tesadüfen melek ve Gülay karşılaşıyorlar Gülay fotoğraf paylaştı birlikte çekilmişler. Öfke hissettim.
Sonra bir hikaye daha Melek in kızıyla duygusal bir yorum ekleyip paylaşmış. Ya benim oğlumla ilgili bir tane bile bunlar yapılmadı tamam her an aynı her şey yapılamaz. Ya ben konuştum ve gizlemelerini bile istedim. Görmek istemiyorum artık dedim. Düşünemedim dedi.
Bunları konuşmamıza rağmen düşünemediysen görmek istemiyorum deyip onu da sildim.
Konuşmak çözmüyor çünkü yapılan davranışlara bakıyorum. Öyle bir şey yok denip de hâlâ benim olmadığım günlere buluşma ayarlamalarını affetmek istemiyorum.
Bosey doycem ama bizi de silersiniz diye korktum. Bu ara depresyona falan misiniz alingan ve gerginsiniz. Olmayan kisiye bile olsan seni de silerdim ne demek yahu. O da alttan almis yazik silersen sil derdim ben olsam . Ilgi açı falan misinız. Biraz kendi ic dunyaniza bakın bence

Biriyle 3 yıldır diğeriyle 2 yıldır denk gelemiyorum bu normal mi? Ama ben gittikten 3 gün sonra denk geliyorlar. Veya benim gitme ihtimalim olan gün görüşelim dediler. Mesela salı günü olsaydı görüşecektik ama salı melek müsait değil diye benim gidebilirim dediğim günün seçilmesi hoş bir şey midir?
Sizi sevmiyorlar görüsmek istemiyorlar bence. Zorlamayın. Siz silince rahatlamişlardır

Bosey doycem ama bizi de silersiniz diye korktum. Bu ara depresyona falan misiniz alingan ve gerginsiniz. Olmayan kisiye bile olsan seni de silerdim ne demek yahu. O da alttan almis yazik silersen sil derdim ben olsam . Ilgi açı falan misinız. Biraz kendi ic dunyaniza bakın bence
Şimdiye dek sildiğim ilk kişiler oldular. Aksine bunu hiç yapmadım. Depresyonla ilgili bir durumum da yok çok şükür. O anda hissettiğim duygu öyleydi o da ben sana asla kızmazdım ve sakinleşmeni beklerdim demişti.

X