Dostluk, ben nerede yanlış yaptım

Sizi melek kadar sevmemişler. Burası açık. Siz de kendi sınırlarınızı korumamışsınız. Açık net çarşamba döneceğim salı olsun sonra siz yine görüşürsünüz demeniz lazımdı. Evinde ağırladığınız arkadaşınızın hesapları size ödetmesi çok kötü kullanılmışsın. Gülay mı ne ona da derdimi anlattım niye melekle foto attı ve bana gizlemedi diyorsun. Emin ol gizlese ahh derdimi anlattım madem benden gizliyecek kadar utanıyor bana hak veriyor niye foto atmış diyecektiniz. Eski arkadaşlarda ciddi kavgalar olmadığı sürece kimse sizin kavganız sebebiyle arkadaşıyla ilişkisini kesmek zorunda değil. Bana sorarsan bu kişiler seni hiç takmıyor. Seni kötü hissettiren arkadaşlarınla mesafe koyabilirsin silmek zorunda değildin. Ha sildin madem millete deme yok ben kavga ettim bu konularda hassasım falan filen. Oldukça ezikçe duruyor. Bir duruşun olmus hayatından uzaklaştırmışsın onu koru kimseye de sızlanma. Senle görüşmek isteyen zaten sana yazar sorar. Sen mesafeni koru

Yorucu olsaydım bunca zaman devam etmezdik. Neyse bu şekilde yarım kalıyor olanlar. Tek olan şu ki benim arkadaşımı özleyip görmek istediğim gibi karşıdan bunun için çaba görmemek. Bu da dediğim gibi son 2-3 yıldır olan bir şey. Yorumunuz için sağolun.

Çok iyi anladığınızı düşünüyorum beni. Çok teşekkürler yorumunuz için. Ben de mesafe korumaktan yanayım bundan sonra...

İşte maden özleyeceksiniz neden eften püften şeylere bu kadar bilendiniz de sildiniz, üzüldüm sizin için

İşte maden özleyeceksiniz neden eften püften şeylere bu kadar bilendiniz de sildiniz, üzüldüm sizin için
Açıkçası şu anda özlemiyorum bu dediğim duygular öncesinde olan durum. Deprem oldu ben mesaj atıp herkesi aradım sordum ama mesela bu yaz memlekete geldim bir adım yoktu.

Cok kaprislisiniz o onla gorustu fotoraf paylasti diye insanlari silmeniz cok cocukca kimse sizin duygulariniza gore hareket etmek zorunda degil

Açıkçası şu anda özlemiyorum bu dediğim duygular öncesinde olan durum. Deprem oldu ben mesaj atıp herkesi aradım sordum ama mesela bu yaz memlekete geldim bir adım yoktu.
E insanlar travma yaşadılar sonuçta, depremi yaşamayanların da kendi telaşeleri vardır. Kendileriyle görüşmeyi tamamen bırakmış biri bir geçmiş olsun dedi diye yeniden eskisi gibi olmak çok zor bir şey. Ama siz de dünyadaki tek insanlar onlarmış gibi düşünmeyin yeni arkadaşlıklar bazen çok çok daha iyi geliyor

Bosey doycem ama bizi de silersiniz diye korktum. Bu ara depresyona falan misiniz alingan ve gerginsiniz. Olmayan kisiye bile olsan seni de silerdim ne demek yahu. O da alttan almis yazik silersen sil derdim ben olsam . Ilgi açı falan misinız. Biraz kendi ic dunyaniza bakın bence

Sizi sevmiyorlar görüsmek istemiyorlar bence. Zorlamayın. Siz silince rahatlamişlardır

Şimdiye dek sildiğim ilk kişiler oldular. Aksine bunu hiç yapmadım. Depresyonla ilgili bir durumum da yok çok şükür. O anda hissettiğim duygu öyleydi o da ben sana asla kızmazdım ve sakinleşmeni beklerdim demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…