Merhaba kızlar . Direk konuya gireceğim.benım yakınım olan biri eşimle geçmişte yaşadığım problemleri Sureklı önüme getiriyor evet kötü şeyler yaşadık bunun savunmasını yapmıyorum lakin her bir araya geldiğimizde konuyu açması eşime hakaret vari şeyler söylemesi zoruma gidiyor. Fırsat bulduğum bir zaman da yalnızken onunla konuştum dedim ki ben zaten kötü süreçlerden geçtim gecıuorum sizin yanınıza kafamı dağıtmaya ve mutlu olmaya geliyorum Sureklı sorunlardan konuşmak ıstemıyorum dedim. Modum düşüyor kendımı aciz ve yetersiz kadın olarak hıssetmeme sebeb oluyor bu durum. Dedıgım gibi yakınım olduğu için hayatımdan çıkarma gibi bir durum olamayacak . Olaylarda benı savundu korudu ona Birsey dıyemem Allah var . Ama sonrasında karar ve hayat bana kaldığı ıcın yoluma baktım birseyleri denemek düzeltmek istedim yanlış veya doğru ve bazı burda acıklamayamayqcıgım sebeblerden dolayı yoluma baktım. Sonrasında ben uyardım ya bu sefer kendı değilde başkalarının (ailenin) soyledıklerini bana söylüyor(ilişkimiz hakkında) bende tabi inadına mı yapıyor dıye düşünmeye başladım.
Çünkü gerçekten benı seven değer veren insan evet üzülmemi istemez acı da olsa gercegı söyler ama bu kadar da benı üzmek ıcın uğraşmaz dıye düşünüyorum. Çünkü bazen hayat herkese adil davranmıyor. Benım kendımce aldığım önlemler ilk başta uyardım tabiki rahatsız olduğumu sonrasında bu kısıve kısılerle az öz görüşmeye başladım, yüzeysel konuşmalar yaptım hayatımla alakalı hiç bir detay vermemeye başladım iyi veya kötü gene konuyla alakalı konuşmaya baaladıgında gecıstırdım güldüm bazen çok nadirde olsa tepki verdim aslında eskiye göre duygularımı kontrol altına aldım diyebilirim . E tabi sonrasında gözlemci moduna girdim ona eskisi gibi olamadım oda bunun farkına vardı bir şekilde yine konuşmalarla canımı yakmaya çalıştı oda kendıyle alakalı şeyleri anlatmamaya başladı ben de bunu farkettim ama görmezden geldim zaten istediğim buydu . Sonrasında aslında o kadar da iyi biri olmadığını sadece benım gözümde çok değerli olduğunu farkettim. Dediğim gibi gözlemlerimde yine haklı cıktımm sanki gözümki perde kalktı ve ben herseyi görüyordum. Onla ilgili analiz ettiğim şeyleri yazacağım size çünkü bir ara kafam baya karışmıstı o kadar masum görünüyor ki anlamak mümkün değildi.
sizce doğru mu düşünüyorum yoksa ben artık ona mimlendiğim için her lafın altında Birsey mi arıyorum? Onun yaptığı doğru mu ? Ben olsam hayatta yapmazdım çünkü acı çekmesini istemem üzülmesin derim yapıcı olurum. Ama sanki eşime kinlenip bana kusuyor gibi nefretini . Tabi burda yazmadığım şeyler de var konu çok uzadı hakkınızı helal edin.
Çünkü gerçekten benı seven değer veren insan evet üzülmemi istemez acı da olsa gercegı söyler ama bu kadar da benı üzmek ıcın uğraşmaz dıye düşünüyorum. Çünkü bazen hayat herkese adil davranmıyor. Benım kendımce aldığım önlemler ilk başta uyardım tabiki rahatsız olduğumu sonrasında bu kısıve kısılerle az öz görüşmeye başladım, yüzeysel konuşmalar yaptım hayatımla alakalı hiç bir detay vermemeye başladım iyi veya kötü gene konuyla alakalı konuşmaya baaladıgında gecıstırdım güldüm bazen çok nadirde olsa tepki verdim aslında eskiye göre duygularımı kontrol altına aldım diyebilirim . E tabi sonrasında gözlemci moduna girdim ona eskisi gibi olamadım oda bunun farkına vardı bir şekilde yine konuşmalarla canımı yakmaya çalıştı oda kendıyle alakalı şeyleri anlatmamaya başladı ben de bunu farkettim ama görmezden geldim zaten istediğim buydu . Sonrasında aslında o kadar da iyi biri olmadığını sadece benım gözümde çok değerli olduğunu farkettim. Dediğim gibi gözlemlerimde yine haklı cıktımm sanki gözümki perde kalktı ve ben herseyi görüyordum. Onla ilgili analiz ettiğim şeyleri yazacağım size çünkü bir ara kafam baya karışmıstı o kadar masum görünüyor ki anlamak mümkün değildi.
- kendimle alakalı iyi ve ileriye dönük Birsey yaptığım da ben konuyu açarsam açması ve kısa cevaplar verip çokta takmıyormuş gibi gorunmesi.
- meraklı olması genel olarak herkesin herseyini bilir bitmiş ilişkileri bile ara ara konuşur.
- sureklın kendını övmesi her konuda en iyi koca en yakışıklı koca ondaymıs gibi davranması yaptığı aldığı şeyleri Sureklı göze sokması
- örnk: koyu saç kullanırdım bana hep aynısın degıştir biraz derdi. Değiştirdim hiç farketmeyip sorduğum da ise olmamış rengi demesi .
- eşimi durumlar olmadan önce de bana yakıştırmaması ( ben güzelmişim eşim çirkinmiş ) ama kendı kocası ve kendısı en mükemmel kafasında olması.
- arkadaşlarıyla benı tanıştırdı onlardan bir tanesi kendını komik zannedip eşime lakap takması ve alaycı sekılde gülmesi
- insanlari kullanması ve yönetmesi mesela bir arkadaşı var işletmelerinde ücretsiz işlem yaptırıyor onunda yaptığı yanlış ama sonra bir bakıyorum özel işlerini onlara yaptırıyor.
- beklenilmeyen zamanlar da hediye alması ve insanları kendıne bu şekilde bağladığını düşünüyorum.
- Sureklı onay ve takdir beklemesi ön planda olmaya çalışması. Ama aynı özveriyi göstermemesi
sizce doğru mu düşünüyorum yoksa ben artık ona mimlendiğim için her lafın altında Birsey mi arıyorum? Onun yaptığı doğru mu ? Ben olsam hayatta yapmazdım çünkü acı çekmesini istemem üzülmesin derim yapıcı olurum. Ama sanki eşime kinlenip bana kusuyor gibi nefretini . Tabi burda yazmadığım şeyler de var konu çok uzadı hakkınızı helal edin.