Dost mu düşman mı anlayamıyorum..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu arada konunun mesajlara kapamasını nerden yapıyoruz unuttum . Herkese teşekkür ediyorum..

Sorunlu kocalarınızın en kötü yanlarını anlatıp milleti dolduruyorsunuz sonra affedip unutmalarını bekliyorsunuz. Anlatırken aklınız neredeydi diye sorarlar. Var benimde sizin gibi bi arkadaşm. Şiddet gördü hakaret yedi. Biz adamn en özeline kadar öğrendik hatta ben darp raporu aldırdım sonra barıştı ben kötü oldum. Darp raporu alındığı için ceza ödediler... artk dinlemiyorum dolayısıyla arkadaşlığımız zedelendi... siz affedersiniz ama dışarıdan insanlar affetmez . Ayrılık kesinleşmeden özelinizi paylaşmayın sonrasında olan dostluğunuza olur.

Haklısınız sonuna kadar ama aradan zaman geçti her görüşmede söylenmesini haklı bulup susmam mi gerekıyordu yani . Yok zaten ders oldu bana de kesinleşmeden söylememem gerektiğini anladım . Bu arada konu mesajlara nereden mesajlara kapatılıyor bilmiyorum yardımcı olırsanız sevinirim :)

Kıskanmak dediğimde neden maddi olarak algıladınız?

Şimdi de ufak tefek mi oldu? Hani çok büyük sınavlardı? Yani dediğim gibi bence ortada bulunan sorun daha çok sizden kaynaklı

MuneMune hesabı doğrulanmış üye. yi etiketleyin. Ben zaten etiketledim. Bu arada arkadaşınıza kendinizi güzelce ifade edin... "eşimle tatsız şeyler yaşadık ama yaşananları arkamzda bırakma kararı aldık. Biliyorum affettiğim için üzülüyorsunuz aynı şeyleri yaşamamdan korkuyorsunuz ama geçmişi unutup bana destek olabilirseniz sevinirim lütfen artık geçmişi konuşmayalım,konuşacaksanz görüşmeyelim" diye kendinizi ifade edebilirsiniz...

Kıskanmak dediğimde neden maddi olarak algıladınız?
Konuda analizlerimi yazdım bunlarda maddiyatla alakalıydı o yüzden öyle algıladım. Örnek vereyim siz anca öyle anlayacaksanız belliki.
Örnek sadece bu : eşim bana fotoğraf makınası aldı diyor bende aa ne kadar güzel güle güle kullan dıyorum ne kadar güzel düşünmüş eşin diyorum konu kapanıyor ve onun adına cidden mutlu oluyorum bunu tüm kalbimle söylüyorum.
Ben yenı birşey alıyorum diyelim eşim almış bana hediye dıyorum heee diyor konuyu kapatıyor . ( olaylardan sonra ) böyle demeye başladı.
Öncesinde de gecıstırrerk cevap verirdi ama gene söylerdi benim ona sevındıgım kadar sevınmzdi bunu anlıyordum.

Şimdi de ufak tefek mi oldu? Hani çok büyük sınavlardı? Yani dediğim gibi bence ortada bulunan sorun daha çok sizden kaynaklı
Siz beni gene yanlış anlamışsınız . Durumlardan önce öyle aman aman dert yanan biri değildim yanı ufak tefek şeyleri ara sıra söyledim laf arasında uzatmazdım geçerdi . Sonrasında beklemedıgım durumlar oldu ve bende ona danıştım sonra bir sekılde birleştik tekrar ama yıl geçti konu halen açılıyor.. nereye kadar devam edecek bu böyle.. ayrıca sorun ben değilken neden maruz kalıyorum?? Bana da yazık değil mi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…