- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.494
- 548
- Konu Sahibi maydanozca04
-
Ozaman sen bu gorumceden daha çok çekersinHer şey güzeldi, her şey. O üç sene ne saygı da kusur gördüm, ne sevgi de. Okuyorum aynı zaman da. Yok zorla değil tabiki. Bu devir de zorla evlendirilmek çok zor şimdiki gençler için konuşuyorum. Görümce yetim demedi öksüz demedi küçümsedi. Açıkta değilim, açlıkta değilim mükemmel zengin bir hayatım Yok hepimiz gibi. Onların durumu oldukça iyi öyle söyleyeyim. Kaf dağında biraz burnu. Ve daha buna benzer şeyler
Biraz bahsettim işte okursunuz ordan, burnu kaf dağında olan bir görümce. Ailesi yüzündenKonu silmek yasak
@Mune
o şekilde olunca banlanılıyor mu ki, ban yenildiğinde açılmıyor mu ya da Yen’i girdiğim için pek bilmiyorum öyle diyeyim. Evet işte güzeldi her şey bilmiyorum. Kiyamet gibi geliyor simdi olaylarOzaman sen bu gorumceden daha çok çekersinoksuz yetim olunca insan daha hassas olmalı karsindakine. Allahından bulsun de ezdirme sakın kendini. Konunuda geri getir banlanma bosyere. Okulunu bitir gençsin daha ve olmazsada olmaz daha fazla zorlamazsin
Her şey güzeldi, her şey. O üç sene ne saygı da kusur gördüm, ne sevgi de. Okuyorum aynı zaman da. Yok zorla değil tabiki. Bu devir de zorla evlendirilmek çok zor şimdiki gençler için konuşuyorum. Görümce yetim demedi öksüz demedi küçümsedi. Açıkta değilim, açlıkta değilim mükemmel zengin bir hayatım Yok hepimiz gibi. Onların durumu oldukça iyi öyle söyleyeyim. Kaf dağında biraz burnu. Ve daha buna benzer şeyler
Biraz bahsettim işte okursunuz ordan, burnu kaf dağında olan bir görümce. Ailesi yüzünden
o şekilde olunca banlanılıyor mu ki, ban yenildiğinde açılmıyor mu ya da Yen’i girdiğim için pek bilmiyorum öyle diyeyim. Evet işte güzeldi her şey bilmiyorum. Kiyamet gibi geliyor simdi olaylar
Konunu geri yaz. Belki bir iki gün ban yersin sonra tekrar açılır bu konuda bi fikrim yok ama yasak yani. Evlenince ayrımı oturacaksınız ben hala tam sorunu anlamadim. Gzuelce anlatırsan başka arkadaşlarda yardimci olacaktır. Sen konunu olduğu gibi yaz güzelce anlatmaya çalış sonra yorumlar gelir zaten. Başlık altına yaz ilk konu actigin sildigin yereBiraz bahsettim işte okursunuz ordan, burnu kaf dağında olan bir görümce. Ailesi yüzünden
o şekilde olunca banlanılıyor mu ki, ban yenildiğinde açılmıyor mu ya da Yen’i girdiğim için pek bilmiyorum öyle diyeyim. Evet işte güzeldi her şey bilmiyorum. Kiyamet gibi geliyor simdi olaylar
Yok canim silmistiKonuyu bir tek ben mi göremiyorum
Biraz farkli yerden girdim oyle soyleyeyim, diziden oyundan vs. nikah oldugumu ve dugune Bir kac ayim kaldigimdan bahsettim bir de bu sikintilar yuzde biri diye anlattim sonra Bir kac seyde de detay verdim ban yersem de olsun ne yapalim artik :)Göremedim silmişsiniz
Bilmiyormuş ablası yazar şimdi geriBende öyle diyorum
ama konu sahibi
Kız konunu yaz yerine getir birsey olmaz sonuçta bilmiyordun derdini olduğu gibi anlatBiraz farkli yerden girdim oyle soyleyeyim, diziden oyundan vs. nikah oldugumu ve dugune Bir kac ayim kaldigimdan bahsettim bir de bu sikintilar yuzde biri diye anlattim sonra Bir kac seyde de detay verdim ban yersem de olsun ne yapalim artik :)
Biraz farkli yerden girdim oyle soyleyeyim, diziden oyundan vs. nikah oldugumu ve dugune Bir kac ayim kaldigimdan bahsettim bir de bu sikintilar yuzde biri diye anlattim sonra Bir kac seyde de detay verdim ban yersem de olsun ne yapalim artik :)
Tamam deniyorumKonunu geri yaz. Belki bir iki gün ban yersin sonra tekrar açılır bu konuda bi fikrim yok ama yasak yani. Evlenince ayrımı oturacaksınız ben hala tam sorunu anlamadim. Gzuelce anlatırsan başka arkadaşlarda yardimci olacaktır. Sen konunu olduğu gibi yaz güzelce anlatmaya çalış sonra yorumlar gelir zaten. Başlık altına yaz ilk konu actigin sildigin yere
Bilmiyormuş ablası yazar şimdi geri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?