- 11 Ocak 2018
- 546
- 401
- 53
- Konu Sahibi maydanozca04
-
Keşke büyüdükten sonra evlenseymissiniz. Çoluk çocuk evleniyor sonra böyle çocukça sorunlar ortaya çıkıyor. Nikâh olmuş, anca mi aklina geldi yazik vallahi. Yinede hayırlısı olsun artik
Ben ananı babanı bilemem canım benim bende sana güzel şeyler yazmak isterdim inanki. Ama doğruyu yazmam seni üzdüyse özür dilerim. Annen baban olsaydida bu yazdıklarım değişmezdi. Belki Sen bu durumda olmazdın ama 3 senelik sevgililikten sonra insan birbirini tanır da evlenmeye karar verir. 21 yaşında kimse kimseyi zorla evlendiremezYaşadığım problemlerin dörtte birini bile bilmiyorsunuz, annesiz babasız oluşumu mesela bilmediğiniz şeyler üzerine bu kadar sert cümleler neden ki teşekkür ederim yine de:)
Canım eşinin sevdiği dizi varmis. Konu sahibide izlemek istemiş. Sonra izlerken reklamdan sonra izleyememis. Eşide niye izlemedin yada izlemedinmi gibi konuşmalar yapmis. Konu sahibi lafı değişmek istemiş ama eşi üstelemiş bu konu hakkinda. Buda aralarında sorun olmusSen anladinmi konuyu?
Ben anlamadim vallah...
Diriliş miriliş....sonra oyun... sonra soru sormalar...
Canım eşinin sevdiği dizi varmis. Konu sahibide izlemek istemiş. Sonra izlerken reklamdan sonra izleyememis. Eşide niye izlemedin yada izlemesini gibi konuşmalar yapmis. Konu sahibi lafı değişmek istemiş ama eşi üstelemiş bu konu hakkinda. Buda aralarında sorun olmus
Yanı izleyemedim deseydi belki anlayışla karşılardı :/ bende sorunu anlayamadimHeee... timam. Ben en iyisi bir cigara yakim. Sorun hakkinda düşünmem gerek. Cok derin.
Yahu... yok canim... izlemedim demek aslinda daha kolay olmazmiydi...
Yanı izleyemedim deseydi belki anlayışla karşılardı :/ bende sorunu anlayamadim
Yanlış birsey mi dedim anlamadim ki. Konuyu yazmis bende yorum yaptım :/ galiba yorumum hoşuna gitmediBelki... bilemeyiz:)
Neyse... konuyu silmiş zaten. Küsdü bize :)
Yanlış birsey mi dedim anlamadim ki. Konuyu yazmis bende yorum yaptım :/ galiba yorumum hoşuna gitmedi
Keşke büyüdükten sonra evlenseymissiniz. Çoluk çocuk evleniyor sonra böyle çocukça sorunlar ortaya çıkıyor. Nikâh olmuş, anca mi aklina geldi yazik vallahi. Yinede hayırlısı olsun artik
estağfirullah küsmedim, insan böyle konuları burda açıyorsa ya her şeyi anlatması gerekiyor problemlerin ya da üstün körü anlatmamak gerekiyor bunu anladığım için sildim.Yanlış birsey mi dedim anlamadim ki. Konuyu yazmis bende yorum yaptım :/ galiba yorumum hoşuna gitmedi
Haklı :)Yok canim. Ben konuyu anlamadim ama genelde küçük yaşda evlenen insanların sorunlari hep ayni...
Hayatı evcilik oyunu sanip... gerceklere cakilma...
Yanlış birşey demedin...
Ben 33 yaşındayım evlenince bakicam diyorum. Evlilik bu yahu. Kapıyı çekip gidemiyorsundaYok canim. Ben konuyu anlamadim ama genelde küçük yaşda evlenen insanların sorunlari hep ayni...
Hayatı evcilik oyunu sanip... gerceklere cakilma...
Yanlış birşey demedin...
Zorla mi evlendirildin. Evlenmek istemiyormuydun. Gec olmadan vazgecebilirsinestağfirullah küsmedim, insan böyle konuları burda açıyorsa ya her şeyi anlatması gerekiyor problemlerin ya da üstün körü anlatmamak gerekiyor bunu anladığım için sildim.
Yazsana tekrar konunu yasak silmekHaklı :)
Ben 33 yaşındayım evlenince bakicam diyorum. Evlilik bu yahu. Kapıyı çekip gidemiyorsundasen gidersinde mesela ben gidemem
Ben giderim vallah. Kenarda hep 15bin nakit param durur... kacarim başka diyarlara...
Çatlağım bu konularda...
Hayat cok cok cok kisa. Yürümezse ben yürürüm. Hic miz miz edemem... benim herif daha çeker benden
Zorla mi evlendirildin. Evlenmek istemiyormuydun. Gec olmadan vazgecebilirsin
Her şey güzeldi, her şey. O üç sene ne saygı da kusur gördüm, ne sevgi de. Okuyorum aynı zaman da. Yok zorla değil tabiki. Bu devir de zorla evlendirilmek çok zor şimdiki gençler için konuşuyorum. Görümce yetim demedi öksüz demedi küçümsedi. Açıkta değilim, açlıkta değilim mükemmel zengin bir hayatım Yok hepimiz gibi. Onların durumu oldukça iyi öyle söyleyeyim. Kaf dağında biraz burnu. Ve daha buna benzer şeylerBen 33 yaşındayım evlenince bakicam diyorum. Evlilik bu yahu. Kapıyı çekip gidemiyorsundasen gidersinde mesela ben gidemem
Zorla mi evlendirildin. Evlenmek istemiyormuydun. Gec olmadan vazgecebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?