• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dört Aylık Evlilik

Her şey güzeldi, her şey. O üç sene ne saygı da kusur gördüm, ne sevgi de. Okuyorum aynı zaman da. Yok zorla değil tabiki. Bu devir de zorla evlendirilmek çok zor şimdiki gençler için konuşuyorum. Görümce yetim demedi öksüz demedi küçümsedi. Açıkta değilim, açlıkta değilim mükemmel zengin bir hayatım Yok hepimiz gibi. Onların durumu oldukça iyi öyle söyleyeyim. Kaf dağında biraz burnu. Ve daha buna benzer şeyler
Ozaman sen bu gorumceden daha çok çekersin:( oksuz yetim olunca insan daha hassas olmalı karsindakine. Allahından bulsun de ezdirme sakın kendini. Konunuda geri getir banlanma bosyere. Okulunu bitir gençsin daha ve olmazsada olmaz daha fazla zorlamazsin

Biraz bahsettim işte okursunuz ordan, burnu kaf dağında olan bir görümce. Ailesi yüzünden
Ozaman sen bu gorumceden daha çok çekersin:KK43: oksuz yetim olunca insan daha hassas olmalı karsindakine. Allahından bulsun de ezdirme sakın kendini. Konunuda geri getir banlanma bosyere. Okulunu bitir gençsin daha ve olmazsada olmaz daha fazla zorlamazsin
o şekilde olunca banlanılıyor mu ki, ban yenildiğinde açılmıyor mu ya da Yen’i girdiğim için pek bilmiyorum öyle diyeyim. Evet işte güzeldi her şey bilmiyorum. Kiyamet gibi geliyor simdi olaylar

Her şey güzeldi, her şey. O üç sene ne saygı da kusur gördüm, ne sevgi de. Okuyorum aynı zaman da. Yok zorla değil tabiki. Bu devir de zorla evlendirilmek çok zor şimdiki gençler için konuşuyorum. Görümce yetim demedi öksüz demedi küçümsedi. Açıkta değilim, açlıkta değilim mükemmel zengin bir hayatım Yok hepimiz gibi. Onların durumu oldukça iyi öyle söyleyeyim. Kaf dağında biraz burnu. Ve daha buna benzer şeyler

Bak canim daha cok küçüksün... hem okuyorsun hemde anasiz babasiz hayat kurmuşsun kendine... gurur duy...! Bende yetim ve öksüzüm. Ne zorluklar çektiğini cok iyi anliyorum. Görümce senin yaşadığının 100 de 1ni yaşamadan sana hava atıyor... oysaki sen ondan katkat güçlüsün. Bunu bildiği icin uğraşıyor zaten.

Unutmadan: icini karartmak istemem ama kimse bu yetim demez. DEMİYORLAR. Bende gördüm bende cekdim. Şimdi 10 insan kadar güçlüyüm. Sen kendine konsantre ol. Okulunu bitir ve işe gir... sonra görümce filan zaten takmazsin pire kadar kalir yaninda

Biraz bahsettim işte okursunuz ordan, burnu kaf dağında olan bir görümce. Ailesi yüzünden

o şekilde olunca banlanılıyor mu ki, ban yenildiğinde açılmıyor mu ya da Yen’i girdiğim için pek bilmiyorum öyle diyeyim. Evet işte güzeldi her şey bilmiyorum. Kiyamet gibi geliyor simdi olaylar

Göremedim silmişsiniz

Konunu geri yaz. Belki bir iki gün ban yersin sonra tekrar açılır bu konuda bi fikrim yok ama yasak yani. Evlenince ayrımı oturacaksınız ben hala tam sorunu anlamadim. Gzuelce anlatırsan başka arkadaşlarda yardimci olacaktır. Sen konunu olduğu gibi yaz güzelce anlatmaya çalış sonra yorumlar gelir zaten. Başlık altına yaz ilk konu actigin sildigin yere

Göremedim silmişsiniz
Biraz farkli yerden girdim oyle soyleyeyim, diziden oyundan vs. nikah oldugumu ve dugune Bir kac ayim kaldigimdan bahsettim bir de bu sikintilar yuzde biri diye anlattim sonra Bir kac seyde de detay verdim ban yersem de olsun ne yapalim artik :)

Biraz farkli yerden girdim oyle soyleyeyim, diziden oyundan vs. nikah oldugumu ve dugune Bir kac ayim kaldigimdan bahsettim bir de bu sikintilar yuzde biri diye anlattim sonra Bir kac seyde de detay verdim ban yersem de olsun ne yapalim artik :)
Kız konunu yaz yerine getir birsey olmaz sonuçta bilmiyordun derdini olduğu gibi anlat

Çok natürel oldu bu (:

Konunu geri yaz. Belki bir iki gün ban yersin sonra tekrar açılır bu konuda bi fikrim yok ama yasak yani. Evlenince ayrımı oturacaksınız ben hala tam sorunu anlamadim. Gzuelce anlatırsan başka arkadaşlarda yardimci olacaktır. Sen konunu olduğu gibi yaz güzelce anlatmaya çalış sonra yorumlar gelir zaten. Başlık altına yaz ilk konu actigin sildigin yere
Tamam deniyorum

Back