Dore Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

bayanlarda sweet rose en cok kullanılan parfümlerden kendim de kullanıyorumm mükemmel bir parfüm. Benim müşterilerimde mesela La rive Passionun da indirimi bekleyen cok. mayıs ayında indirimde olan Nıght Impressıonda cok güzel . Erkeklerde Dark , La rive steel , grey point ve La rive grey lıne hepsi de cok güzel bence.

ödeme günü için şimdilik kesin birşey demiyorlar ama bu konuda çalışmalar varmış ileride uzar inş..

ben faturamı bir gün geç ödedim 6 lira gecikme cezası koymuşlar üstüne. Çok kızdım. Hiçte satamıyorum. hele mutfak ürünleri heryerde satılanlardan ve güneş kremleride marketlerde falan satılıyor.

aynen canım ben ödediğim faturayı sistemden düşmeyip faiz bindirdiler. dekontu bulana kadar canım çıktı faksladım 2 hafta yine düşmediler bi de öyle faiz. adam gibi bi muhatap yok çağrı merkezindekiler 2 lafı bi araya getirmekten aciz.

ya zaten karı çok fazla değil bide pahalı olunca kötü oluo:sinifsinif:çok pahalıymış deyip geri veriolar..üzülüyorum bendesenağlama rumeli nasıl kullananlar varsa biraz bilgi verirmisiniz..kaydirigubbakcemile5

Arkadaşlar haziran ayı katalogunda indirimie girecek ürünler şunlar:
en çok satııklarımdan ve memnun kalınan ürünler %100 memnuniyet garantisi
toz torbası, küf önleyici, teflon ütü altı, limon sıkıcağı
ayrıca parfümlere dikkat çekin bayan parfümleri çok kalıcı hepsi EDP parfümdür. ve 90 ml lik parfümler yanlarında deodorantlarıyla hediye. avon oriflame ın parfümlerinin hepsi edp değil ve ml az. 50 ml ve 75 ml bizimkilerle aynı fiyata. DİKKAT satış yaparken buna müşterilerinizin dikkatini çekin mutlaka parfüm numune seti isteyin...

memnun kalınan ve haziran da fiyatı artacak olan ürünler de sıvıyağ süzgeci, kepçe altlığı, vakumlu hurç, sinoglass saklama kapları, çamaşır yıkamatorbası, rutubet giderici...

ben haziran kataloğundan citron saklama kabı ve citron servis seti sattım aceba bunları daha önce getittiren varmı? nasıl güzeller mi ?ben güzel ve iyiler garantisi verdim sonra mahcup olmayımbilmiyorumkismile

merhaba kızlar bende yeni üyeytim doreye ama pekj munun değilim birkere hiç karı yok evi geçndirmek daha cebimden kargo ödüyorum birde....

arkadaşlar uzun süre üye olanalar size bir şey danışacaktım ben birine taakı seti sattım ama daha 2 saat takmayla hemen karramış hemde kömür gibi nasıl iş bu anlamdım altın kaplama diyordu yazıda bende karrama yapmaz dedi geldi dedi bana ne yapmalıyım şimdi....

karamsarcım siparişlerini 90 lira ve üzerinde verirsen kargo ödemezsin tavsiyem 90 lira olana kadar biriktir müşterilerinede güzel bir şekilde anlat beklemeleri için rica et.. takıların zincir kısımları kararıyor bunu kimse inkar etmiyor. ürün tanıtımına gelen hanımlar söylüyor. ter parfüm gibi şeylerle az temas ederse daha uzun dayanır. müşterilere ben zincir kısmının karardığını söylüyorum ama çok beğendinizse alın başka zincir alıp kolye ucunu takar kullanırsınız diyorum..
dore günlerine katılırsanız bütün şikayetleriniz sıkıntılarınızı orada bölge sorumlularına aktarabilirsiniz. yada iletişime mail atın. diğer temsilcilerin tecrübeleri ürünlr hakkında tecrübeleri birbiriizle paylaşırsınız. ayda birde ürün tanıtımı oluyor onda da ürünleri çok iyi tanıyabiliyoruz. kolay gelsin bol kazançlar

cimcimecim ürülerden şikayet gelmiyor aksine memnuiyetler çok zaten 3ay garantili hepsi. ama sen yinede çok garanti verme ne olur ne olmaz sonuçta 1,5 senelik bir şirket vede her kasadan biraz çürük sebze çıkar onlarda sana denk gelebilir. kolay gelsin

bendee 2 aydır satıyorum ama çok pahalı bu ay uçmuş fiyatrlar bir rende 20 lira olurmu ben olsam almam vazgeçicem galiba bu işten
yani düşünüsene haziran 29 da sipariş veriyorum gecikme cezası kesilişyor
arkadaşıma künya siparişi verdim çok zarif duruyordu katalogda geldiki kocaman halkaları olan bişey kıza veremiyorum utanbcımdan
bide çok basit üzüldüm yanii

ben valla mutfak ürünlerini şikayet ettim fiyatlarını biraz düşürsünler die bakan çok pahalı diip geri verio :sinifsinif:

evet ya okadar pahalıki sonuçta plastik aslında hepsi pahalı
bide kafana takılan 175 liralık sipariş verdim bana 25 lira bile kalmıyor nasıl oldu anlamadım

evet karı hiç yok hem satacağız diye uğraşıcaz biz ne kazanacğız bence hiç adil olmuyor bu durum....

arkadaşlar sipariş vereceğim ama şu kitron 5 li takımdan yoktur diyor ama haziranın başı yani hemen mi bitiyor yoksa yok mu alanınız oldumu hiç....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…