Dore Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

nihayet düzelttiler evet.siparişlerimi verdiler.ilk siparişi onlar veriyormuş.beraber verdik.nasıl çıkacak görecegiz

bence üye olurken bıkez daha düşünün çünlü bı ay sıparıs vermeyınce yenı ayın katoloğu evınıze gelmıyor üye yapan kışıye ulasmanız gerekıyor iade paranız varsa kessın 4 ay peşlerınde koşmanız lazım dore kendı gelıştırmemış bı fırma katoloğta görünen ürünlerın bı çogu stokta olmuyor hep beklıyornuz yanı

ya bu dore ürünlerine ulasacagımız baska bi yol yokmu ben ınternetten katologu ınceledım ama nasıl alıcam bu urunlerı anlamadım. :26: yani bu ürünlerin satıldıgı bi yer falan

eveline hydraderm gece gündüz 25yaş üstü kremini ve hassas kuru ciltler için yüz temizleme jelini kullanıyorum.. içinde sabun tarzı bir temizleme maddesi olmadığından cildim yıkandıktan sonra gerim gerim gerilmiyo gayet yumuşacık kaldı walla. ellerim bile yıkama bittikten sonra yağlı yağlı gibiydi ama içindekileri okuyunca ( tatlı badem yağı, papatya yağ özleri,ve daha bir çok yağ) dedim normal kurutmaması ve böyle olması. çok da güzel kokuyor..
parfümleri de çok güzel. favorim the princess.. gerçekten insana prensesmiş gibi bi his veriyo.. ayrıca passion la rive ve erkek kokuları da süper ( la rive grey point ve xchange cool ! )..

beni en çok parfümde cezbeden şey boylarının 90 ve 100 ml olup da fiyatlarının çok uygun olması , yıllarca avonun 30 luk 50lik parfümlerine o kdar parayı boşa harcamışım..
olsun zararının neresinden dönersin hesabı işte

Dorenin temsilciliğini yaptım kendim de kullandım, gerçekten kaliteli ve ben memnun kaldım. Ruju bi harika. PArfümlerinin mililitresi fazla. Ama temsilci olarak pek kar edemedim. Çünkü firma gerçekten yeniydi ve fatura ödeme tarihi çok erkendi. Ben de daha insanlar ödeme yapmadan kendi çebimden faturayı yatırmak zorundaydım. Şimdi değişmeler ve gelişmeler olmuştur heralde. Geçen yıl öyleydi.

BENNNNNNN

BEEN :84: :84:

merhabalar konyadan dore temsilcisi olmak isterseniz yardımcı olabiliriö:)

bakıyorum ki burda kimse yasakları dinlemiyor
site içi veya özel mesaj yolu ile temsilci yapmak yapmaya çalışmak satış yapmak vb. durumlar yasaktır bilginize üyeliğiniz haber verilmeden silinebilir...
lütfen daha dikkatli olun kimse satış yapmaya üye yapmaya çalışmasın

Son düzenleme:
site aracılığı ile temsilci toplamak satış yapmak yasaktır üyeliğiniz anında silinecektir bilginize lütfen dikkat edin bu forum paylaşım forumudur alışveriş forumu değil

istanbul içinde bir dore temsilcisi özel mesaj atabilrmi bir ürünle ilgili birşey soracağım

fazla bir değişiklik yok Kendi üretimi olmaması nedi ile ürünler de süreklilik yok maalesef her kataloğta farklı bir ürün ama arkası gelmiyor. istenilen bir ürünü bulamıyorsunuz. Talebi karşılayamayınca da müşteriler pek memnun olmuyor.

İstediğim 6 parça ürün var fakat 3 aydır stoka giremedi .

arkadaslar ebnde temsilci olmak istiyorum bana yardımcı olur musunuz kayıt ucreti ne kadar ne kadar surede fatura yatırılması gerekiyor nereye yatırılıyor vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…