• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dore Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

ben katılmıyorum sizlere. bende çok kazanmıyorum ama zaten 2-3 kişiye katalog gösteriyorum ondan kazanamıyorum. ama toplantılarda 1000L lık sipariş alanlar var araba taksidini ödeyenler var. zaten sadece satarak yapamazsınız grup lideri olun yönetici olun direktör olun en kötü ihtimal direktörlükte 800L hesabınıza yatıyor. sattıklarınız haricide. direktör olmanıza gerekde uzman lider olun ciroyu yüksek tutun geçen ay uzman olupda yine sattıkları hariç 1000L kazanmış bir bayan var sizi engelleyen şeyler yoksa yükselebilirsiniz. benim eşim sahalara katılmama izin vermiyor verse Yıldız direktör bile olurum.. O kadar hırslıyım ama neyse çok konuştum kolay gelsin size..

arkadaşlar uzun süre üye olanalar size bir şey danışacaktım ben birine taakı seti sattım ama daha 2 saat takmayla hemen karramış hemde kömür gibi nasıl iş bu anlamdım altın kaplama diyordu yazıda bende karrama yapmaz dedi geldi dedi bana ne yapmalıyım şimdi....

takıları takmadan önce parlatıcı oje sürmelerini söyleyin cilt teması olmayınca kararma yapmaz o zamn

:kedi:arkadaşlar bende dore temsilcisiyim ürünleri alanlar çok memnun fakat bazıları dorenın adını bile bilmiyor.anlatınca ve alıp deneyince hakikaten diğer kozmetik ürünlerinden daha iyi oldğunu söylüyorlar.grup lideri hakkında bilgi sahibi olanlar varsa benle paylaşabilirmi.:kedi:

merhaba kızlar bende dore üyeliği aldım yeni.ilk satışımı yaptım 90 tl nin üzerinde.pek bi bilgim yok şimdi benim karım ne olacak bu satış temsilciliğinden.yada daha çok kar edinmek için neler yapmalıyım yardımcı olurmusnuz?

kızlar birde fazladan dergi istiyorum.bikaç kişiye veriyim onlarda baksın diye .oda fiyatlamı temin ediliyor?

böyle soruları duyuca çok üzülüyorum.. Liderlerin bunları anlatması gerekiyor sonra ileride bilgisizlikten temsilci negatif şeyler söylemeye başlıyor.. :o) neyse
cemrecim ürünlere göre kar payı değişiyor %23-%33 oranlarında kar yapıyorsun. tabiki daha çok kar için daha çok kişiye ulaşman lazım ürünleri tanıtıp ulaştırman lazım. dergi den kastın katalog sanırım. kataloglar tekli 5li 20li olmak üzere ücretli fiyat listesinde arka tarafta sağ altta var kodları ve fiyatları birde dore günlerini takip edip katışırsan her toplantıda birer tane veriyorlar. eğer sende ışık ve enerji görürlerse yada rica edersen daha çokta verebiliyorlar toplantıda verilenler ücretsiz tabiki :o) birde grup lideri olarak kazanç sağlayabilirsin onuda anlatayım Deryarim arkadaşımızda sormuş
grup liderliği 5 kademeli. 1.Grup lideri 2Uzman Grup lideri 3Yönetici GL 4Direktör GL 5Yıldız GL
belirli temsilci ve yaptığını cirolarını % oranlarıyla kar elde ediyorsunuz. hesabınıza yatıyor.
Birde öner kazanlarımız var lider olmak istemiyorsanız etrafınızda temsilc olmak isteyenlerde varsa oları bildiriyorsunuz hediye kazanıyorsunuz. Daha ayrıntılı öğrenmeniz için liderinizle devamlı irtibat halinde olursanız yada toplantılarda sorabilirsiniz. Zamanım kısıtlı olduğundan çok ayrıntılı yazamadım Kolay gelsin ...

Merhaba eveline hangi cilt bakım ürünlerini tavsiye edersiniz keçi sütlü serisi nasıldır?mutfak ürünlerinden memnun kaldıklarınızıda yazarmısınız mesela kepçe setini beğendim ama kullanımı sağlıklımıdır?

Merhaba eveline hangi cilt bakım ürünlerini tavsiye edersiniz keçi sütlü serisi nasıldır?mutfak ürünlerinden memnun kaldıklarınızıda yazarmısınız mesela kepçe setini beğendim ama kullanımı sağlıklımıdır?

Canım ben şef bıçaklarından almıştım, kullanırken görenler sipariş verdi. Epey keskinler dikkatli ol. Ayrıca bu ay beyaz teflon karnıyarık tenceresini aldım, eşim bu işlerden hiç hoşlanmaz ama beğendi. Bir arkadaşa ev hediyesi ne götürelim diye düşünüyorduk, bunlardan alıp götürmeyi düşünüyorum. Ekim ayına derin tenceresinden de alıcam kendime inşallah.

tearful bana da yardımcı olursan sevınırım buay leke gıderıcı ve beyazlatıcı kremı var evelıne sizce nasıldır ıse yarar mı?gunduz mu gece mı ıyı mı

Merhaba..Başlık, soru ve sorunlarınızı paylaşmanız için açılmıştır..Birbirinize çalışma konusunda faydalı bilgiler verebilir(ödeme,iade,faturalandırma vs.vs.),ürünler hakkında olumlu yada olumsuz düşüncelerinizi belirtebilir,fiyatı hakkında yardımcı olabilirsiniz.

Sadece paylaşım dışına çıkılıp,konuyu paylaşımdan uzağa çekip,işi ticarete çevirmek,üyelik yapmak gibi faaliyetlerde bulunmak yasaktır..

Üyelik yapmak kadar üye olmak isteyenlerin de mesajları silinip, forum kuralları gereğince uyarı alacaktır.. Bu durum forum içinde olduğu kadar özel mesajlar için de geçerlidir ve özel mesajlar da incelenmektedir..

Bunun dışında, paylaşım yapmanız da, bizler açısından sakıncası bulunmamaktadır..

Kolay gelsin

Kadınlar Kulübü

Son düzenleme:
evet nedense bana da uyarı gelmiş ben üye yapmak amaçlı bilgi vermiyorum. sorulanlara cevap veriyorum ama neyse..
fiyatlarını kendi sitesinde kataloglar var oradan öğrenebilirsiniz.
cilt rengini düzgünleştirici kremin gündüzünü ablam kullanmıştı yazın güneşten yüzü pancar gibi olmuştu. düzenli kullanımda normal haline döndü.. bunun dışında pek bişi diyemem ama alırsan eğer çok küçük ımmm nasıl anlatayım nohut tanesi kadar alıp onu iyice yüzüne yayman yeterli. çünkü yoğun bir krem..

slm arkadaslar bende doreye üye olma aşamasındayım ama bundan önce hiç dore ürünleri kullanmadım kulllanan arkadaslarım da olmadı onun için biraz karamsarım yani bi aksilik oluyomu firma güvenilirmi ürünleri kalitelimi diye düşüncelerim var eğer siz kullandıysanız bana bilgi verirmisiniz lütfen :6:

dore temsilci numaramı kaybettim .ilk siparişim olacak.ve telefon numaralarını 10 kez aradım telesekreter konuşup konışup kapatıyor .nasıl alabilirim temsilci numaramı .

seni kayıt eden kişiye ulaşabilirsen o sana yardımcı olabilir. aramaktan çok sitesinde iletişim yerinden mesaj atabilirsin yada mail adresleri var oradan mail atabilirsin. inş. kısa zamanda dönerler..

bagımsız temsilciyim sorabilecegim ghiç kimse yok.telefon olayları sıfırmış bunların.mailde en az 7 tane attım hala cevap yok.bekliyorum 300 liralık siparişim var üstelik.bu ilk siparişim eylülde üye olmuştum bana gelen ürünler dışında hiç sipariş vermedim.gelen ürünleride netten yaptım ödemesini faturayıda attım.ne bileyim böyle yapacaklarını.telefonlarını arıyorum müşteri temsilcisine baglanmıyor tele sekreter çıkıp konuşup kapatılıyor en az 13 kez aradım ya

ben bu ay silikon kek kalıbı aldım ..henüz elime ulaşmadı ama .kullanan varmı aranızda hatamı yapmışım sizce.daha önce bime 5 tl ye gelen rendenin aynına hatta abartısız markası bile 15 tl vermişti annem ve memnun değil ama ya tutarsa diye şansımı denemek istedim tekrar.

dorenin kasım kataloğundan alacağım hiç birşeyi alamadım..defalarca mail atıp telefondaki

telesekretere msj bırakmama rağmen....hiçbir şekilde geri dönülmedi.....onların ürünlerini satmaya

niyetleri yoksa benim de almaya niyetim yok o zaman....sanki bulunmaz hint kumaşı...nasıl bir sistem

anlamadım..

benim üyeligi iptal olmuş.bölge sorumlusu bayanın nosunu verdimler akşamdan beri arıyorum cevap vermiyor.anlamadım nasıl firma.üyeligimi bu bayan aktifleştiriyormuş tekrar acaba tekrar aktifleşmesi ücretlimidir.

walla burada verdiğim destek için ücretmi talep etsem :DD telefonla arama dedim çünkü onu bir düzeltemediler telefonlar hiç cevap verilmiyor. Maillere cevap kısa zamnda geliyordu bana en geç 3 gün içinde geri dönüyorlardı. Yılbaşından doalyı çok yoğunlar demekki.... Faturayı atman zaten baştan hata ürünler 3 ay garantili ondan faturaları 3 ay dolmadan atmaman lazımdı. 3 ay sipariş vermeyincede evet üyeliğin iptal oluyor. tekrar ücret talep etmiyorlar diye biliyorum ama değişmişte olabilir ondan kesin bişi diyemem..

metuka -- alacağım olan derken eksik ürünler mi vardı yoksa hediyelerin mi gelmedi anlamadım ama onunda bir süresi var o zaman içinde bildirmezsen onlarda iptal oluyor diyebiliyorum.

mesajlarınızı site üzerinden değilde kendi maillerinizden yazıp kaydederseniz hakkınızı savunmada iyi bir delil olur...

Back