Dore Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

bende yeni temsilciyim. bu hafta ilk sparişimi vericem inşallah.
kocaelindeyim

Kızlar ben de Doreden ürünler aldım. Kargodan 2 ürün eksik çıktı. Mesaj yazdım, birkaç gün sonra ürünleri göndermişler. Hiç problem çıkarmadılar. Ayrıca aldığım takıları da arkadaşlarım çok beğendiler. Kızlar vok tavalar nasıl? Ben küçük tava almıştım memnunum. Voklar büyük ve yüksek mi?

selam arkadaşlar.bende dün doreye üye oldum.yorumları okuduktan sonra içim rahatladı.anladığım kadarıyla ürünlerden çoğunlukla memnun kalınmış.Ankara dan ürün temin etmek isteyenlere yada temsilci olmak isteyenlere yardımcı olabilirim.

merhaba yeni bir dore satış temsilcisiyim. arkadaşlar venüs kremlerini kullanan varmı aranızda. benim cildim yağlı hengi kremi tavsiye edersiniz eveline de olabilir

kızlar bende üyü olmak istiyorum ama bizim maddiyat pek iyi değil kendimiz sipariş verip hemen mi ödeniyor üretide nasıl oluyor kapıya kadar gelkiyormu kargo kargo ücreti nasıl oluyor acaba....

Bimden 4 milyona aldığım kaplı rendenin aynısı hemde markası bile ay nı BEST 10 milyon a almış annem ..yazıktır yaa ..
Bide şu soğan doğrama makinası vardı aman allahım tam felaket .zaten minnacık bişey .yarım soğanı anca alıyor içine onuda parçalamanız gerekiyor.domates gibi yumuşak şeyleri hiç çekmiyor rezil edip bırakıyor..
Bunlar birebir denediğim ,gördüğüm şeyler arkadaşlar .Bide şu fayans aralarını beyazlatma kalemi var o iyi bişey annem fayansların arasına çekmiş gerçekten bembeyaz duruyor ..
ben gördüklerimi yazmak istedim kimseye muhalefet değilim ..

soğan doyrayıcısını kullanan başka arkadas varmı almayı düşünüyordum.fikrim değişti gibi

üye oldum kızlar sipariş vermedim ama ilk kolim geldi bakalım ne olacak iyi gibi ürünleri yani fiyatlarda güzel uygun ama avon daha uyguna veriyor yemese bizi bari...ama avondan hiç memnun kalmadım oda ayrı bişey.....

ben nisan ayında temsilci oldum ilk fırsat pakettinde tam olarak hatırlamıyorum 8 yada 9 ürün geldi..

istanbul ümraniyeden temsilci olmak isteyenler özel mesaj atabilirler.

ben fısrat ürünü almadım, onu ayriyeten mi istemek gerekiyor :uhm:

arkadaşlar ben 29 nisanda üye oldum fakat bana hala dönüş yapılmadıbilmiyorumkismile bana bilgi verirmisiniz..kaydirigubbakcemile3napcam mail de attım ama hala ses yok :sinifsinif:

pazartesiyi bekle çünkü kampanya sonu diye çok yoğun temsilciler sistemlere giremiyor. yeni kampanyalar içi sistemi hazırlıyor hemde hafta sonu girdi araya..vs vs vs

hmm tmm teşekkürler ..kaydirigubbakcemile3bekliim bari..senağlamaen çok memnun kalınan ürünleri neler aceba.kullananlar biraz bana bilgi verebilir mi?

hepsinden memnunlar ben bulunduğum bölge temsilcileri yorumlarını aktarıyorum sana çünkü bende yeniyim bueno ve sweet rose en çok satılan parfumlermiş. temizlik bezlerinin hepsinden çok memnunlar alanlar artık temizliği zevkle yaptıklarını söylüyorlar. bulunduğun yerin dore günlerie katılırsan daha kapsamlı bilgi alabilirsin ayda bir ürün tanıtımı oluyor diğer günlerdede temsilciler ve onların müşteri tepkileri neler çok beğeniliyor onlar konuşuluyor. benim aldığım tek negatif eşleştiri fiyatları ama bu eleştiride çok komik geliyor bana

Merhaba ben de dore üyesiyim ve cok memnunum. Denizliden temsilciyim , eger temsilci olmak isteyen olursa yardımcı olurum. diger şehirlerden olanlara da yardımcı olurum. Dorenin parfümlerinden cok satıyorum ve alanlar hep memnun kaldı. aynı zamanda selülit kremleri de cok güzel en fazla sattıgım ürünlerden biri.

en çok hangi parfümleri beğeniyolar aceba ben yeni üyeyim hiç birinin kokusunu bilmiyorum.:kedi:hangileri ii bilgi verirmisiniz..daha çok gençlere giden kokular neler bayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…