• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dore Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

Ürünleri gerçekten kaliteli..

Parfümlerine gelecek olursak...

Kalıcılığı süper ... Orjinal parfümlerden hiç bi farkı yok .. Gerçekten kaliteli parfümler..

Bir kere kullanın vazgeçemeyeceksiniz.. Bana herkes soruyor parfümümün adını :)
:12: :12:

dore h.sonları çalışıyormu sevkiyat yapıyor mu ayrıca kargonun geliceği gün sms yollanıp bilgilendiriliyormuyuz

üye olmayı düşünüyorum %33 kar deniliyor .ya ni 100 lira satış yaparsam 33 lira bana kalacakmı kesin cevap lütfen?

Bu bilgiyi yeni öğrendim bugün gittiğim bir yerde arkadaş doreye üyeymiş ve belli kolları varmış
mesela atıyorum ataköy semtinde oturuyorsunuz
kadıköyde oturan bi tanıdığınızı üye yapamıyorsunuz

çok ilginç geldi bana

çok zor gibi geldi bilmiyorum

arkadaşlar merhaba 3 yıldır dore temsilcisiyim çok memnunum tabi ki her şirkette olduğu gibi bazı aksaklıklar oluyor yine de diğer bazı markalara göre gayet iyi bir sistemi var ayrıntılı bilgi ve üyelik için özelden msjlaşalım yardımcı olabilirim

arkadaşlar doreden rimel sipariş vermek istiyorum ... temsilcilerden bir arkadaş acil dönüş yapabilir mi ????

arkadaşlar ben yeni üye oldum bu forma işin aslı harika bi yer :)) ama benim sormak istediğim dorenin parfümleri amore di fiore diye parfümünü aldım kokusu gerçekten farklı ama bende hiç kalıcı değil biliyorum kişi kendi kokusunu almaz ama ben bunuda düşündüm ve koluma sıktım2-3 saat sonra kokuyu koyladığımda hiç yok denecek kadar az bir koku geliyordu ben öyle bir parfüm istiyorum ki ne kokusu ağır olsun nede kalıcığı az sıktığım zaman kokusu hissedilsin istiyorum dorede böyle bir parfüm var mı acaba ?

Kar payı hakkında bilgisi olan var mi

İlk kez duydum bu markayı :26:
Yerli mi , yabancı marka mı ?
Biraz bakınayım netten :1:

Doreyle harika hediyeler bol kazanç elde etmek için bana ulasin inanin çok memnun kalirsiniz. Hem ekibimle çok güzel ilgileniyorum hem de güzel kampanyaların sonu bitmek bilmiyor hadi gelin birlikte calisalim kazanalim.
Ayrıca ürünler garantili dermatologlar tarafından test ve onay edilmiş saglikli ürünlerdir. Kesinlikle bu kaliteye bu fiyatlar çok ucuz.

Merhaba ben Antalya konyaaltındayım bulunduğum şehirsen dore satan varsa bişiler almak istiyorum

ben de yeni başladım dore temsilciliğine. kaç tl ve üzeri siparişlerde kargo ücreti alınmıyor?
Anlamadığım şu sipariş biriktirmek için beklersek ürün stokları tükeniyor hemen sipariş versek bi ay içinde kaç defa kargo ücreti ödenecek böyle şey olur mu?? başkasını üye yapmak nasıl oluyor bir de bilenler yanıtlarsa çok makbule geçer:)

ben de yeni başladım dore temsilciliğine. kaç tl ve üzeri siparişlerde kargo ücreti alınmıyor?
Anlamadığım şu sipariş biriktirmek için beklersek ürün stokları tükeniyor hemen sipariş versek bi ay içinde kaç defa kargo ücreti ödenecek böyle şey olur mu?? başkasını üye yapmak nasıl oluyor bir de bilenler yanıtlarsa çok makbule geçer:)

Başkasını üye yapabilirsin tabiki. Ama bir üst yöneticinle görüşmen gerekiyor. Onun telefon bilgilerini doreye mail atarsan veya ararsan sana veriyorlar. Stoklar tükeniyor hemen doğru. Dore yeni yeni büyüyen bir şirket.Aslında temsilciler çok avantajlı kazanç açısından. Stok şikayetlerini istersen dore iletişime mail gönderebilirsin veya yöneticinle görüş.

Merhaba ben Antalya konyaaltındayım bulunduğum şehirsen dore satan varsa bişiler almak istiyorum
Dore üye olmak istermisin? 12 ay da 1 kez sipariş verdiğin sürece aktif kalabilirsin. Her ay düzenli kataloga bakmak istersen http://www.dorekatalog.com.tr/DoreKatalog_K13.aspx adresine bakıp bana sipariş verebilirsin. KArgo ile tarafına ulaştırır veya bende Antalya'dayım sana ulaştırırım. Yalnız üye olman daha avantajlı dene derim hiçbirşey kaybetmezsin.

Back