Selamlar dorenin el bakım kremini kullanıyorum gerçekten çok güzel ve gögüs sıkılaştırıcısını kullanıyorum bir hafta oldu neredeyse ama baya etkisini gördüm
mutfak eşyalarından patates doğrayıcısı mükemmel çok pratik
selam kızlar bende doreye uye olmak istiyorum ama henuz benı uye yapacak bı temsılcı bulamadım eyvahedigeldismile
cnm el kremi olarak hangisini kullanıyorsun bende alıcamda
cnm el kremi olarak hangisini kullanıyorsun bende alıcamda
bnm diksiyon hocam baş temsilci özelden msj at ayarlarızbende üye olmak istiyorum.biri benide üye yapabilirmi?
kızlar bende üye olmak istiyorum ..ama dore ve oriflame arasında kaldım .. daha önce avon temsilcisiydim bıraktım onu hiç de memnun kalmadım .. şimdi dore de kaç ayda bir sipariş vermek gerekiyor.. üyelere hediyeleri var demişsiniz bunlar nedir ? ayrıca ne kadarlık sipariş kabul ediliyor .. mesele örnek olarak : 100 tl den aşşası kabul edilmez 100 tl yi tamamlıcak mıyız.. bunda da öyle bişi var mı? .. kazanç sağlıyor mu ?
bende birşeyler sorayım üyelik ücreti varmı varsa ne kadar ? ne kadar sürede bir sipariş vermek zorunlu? en az ne kadarlık sipariş verirsek kargo ödemiyoruz? hediyeler varmı ? avondaki gibi numune çantası falan varmı varsa ne kadar?
kızlarr dorede satılan kozmetik ürünlerinden şu sivilceler akneler içinde kremler var,yeşil mavi renginde kutusu vardı,ismiini hatırlıyamadım şimdi,ondan kullanan var mı? ... Ve hakkında bilgisi olan varmı? güvenilirmidir ?..:uhm:
mrb arkadaşlar
bende dore satış temsilcisiyim.ürünleri süper,parfümleri mükemmel.almak isteyen arkadaşlar benimle irtibata geçerse gittigidiyordan ona özel satış açabilirim.hepinize kolay gelsin
kızlar doreden gecen ay bayagı sipariş aldım sattıgım urunlerden de alanlar çok memnunn) saklama kabı , yağlık set , küf önleyici , ütü tabanlığı ve toz torbası alanlar cok memnunn olduu tavsiye edebilirsiniz kepçe setide çok güzel ve kullanıslı tava da aynı şekılde ben evde kullanmaya aldımm ) sizlerınde memnun kaldıgınız yada kalmadıgınız urunler olursa burada paylaşırsanız sevinirimm [/QUOT
ben de dore temsilcisiyim. özelden mesaj attım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?