• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dore Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

selam kızlar bende doreye uye olmak istiyorum ama henuz benı uye yapacak bı temsılcı bulamadım eyvahedigeldismile

toplantı zamanını bekliyorlardır belki canım dönerler bana 10gündne sonra dönmüşlerdi faceden söyle istegini bi de

kıslar bende doreye üye olmak ıstıyorum sartlar nedır gırıs ucretı kacl ıralık satıs yapmak gerekıyor

dun basvuruda bulundum ne arayan var nede soran mıllet uye bulmak ıcın can atar bunlar ıstemıyor sanırım

daha dün basvurdun bekle bakalım toplantı zamnaı seni cağırcaklardır emin ol bunlarda can atıolar üye yapalım die yeni bi firma fazla üyesi yok o nedenle hemen dönüş zor oluyor gitgide kolaylaşcak hersey :D

Ben önce netten sonrada telefon ile aradığımda hemen bölge sorumlusu aradı..Ben grup lideri olmak istiyorum fakat herkez yeni diye tereddüt ediyor..ınşallah diğer firmalar gibi dorede yükselişe geçer...Herkeze bol kazançlar...

bence kımse teredut etmemelı,bırkere ulkerın ve dunyaca unlu"godıvyayı"bıle aldı kalıte yanı mutasıp bır fırma oldugu ıcın ozelıkle ıslamı kesım tercıh etmelı hem kendı ulkemızın hemde ıcındekı maddeler sıkı denetımden gecıyor dur hemde eczanelerde satılan urunler satıyor ben daha oncede avon satıyordum cok sıkayet alıyordum kremlerınden aynı zamanda su renk duzenlıyıcı kremıde benım cıldımı mahvettı doktoro gıttım anca toparlandı kı 190tane unlu fırmalar doreyle anlasmak ıcın beklıyor sayet yapılacaksa kozmetık bencede dore bırde sadece krem parfum degıl harıka gunluk kullanım ıcın mutfak gereclerı hepsıde super satılyor

Son düzenleme:
evet arkadaşlar bende çorum dan satış temsilcisiyim. Hem kendim hem de müşterilerim çok memnun kaldılar ürünlerden. Mikro fiber bezleri harika. Kremleri farları da öyle herkese tavsiye ederim. Bende netten bulup üye oldum.

Kızlar ben cam bezini pek beğenmedim ama monitörler için aldığım bezi güzel. Princes miydi neydi parfümü ondan çok memnunum pembe bir parfüm arkadaşlarım hep sordular ismini. Tavsiye ederim...

cift tarafli cam bezi var onu kullaniyorum ben memnunum... Denemedi iseniz tavsiye ederlm.

kızlarr dorede satılan kozmetik ürünlerinden şu sivilceler akneler içinde kremler var,yeşil mavi renginde kutusu vardı,ismiini hatırlıyamadım şimdi,ondan kullanan var mı? ... Ve hakkında bilgisi olan varmı? güvenilirmidir ?..:uhm:

ben esime aldim cilt tipine uygun olani getirttim derlnlemeslne temizleyici tonik ve peeling beraber o dediginiz mavi yesil olanlar... duzenli kullanmamasina ragmen etkili yani...

Acaba bir zararı olur mu... Bir arkadaş burda kullandığı bir kremden bahsetmişti ve bir süre sonra yüzünde oluşan garipliklerden bozukluklardan bilmiyorumkismile Ondan dolayı tedirginlik var,kullansam mı acaba diyorum...Markayı pek tanımıyorum çünkü...:1no2:

Acaba bir zararı olur mu... Bir arkadaş burda kullandığı bir kremden bahsetmişti ve bir süre sonra yüzünde oluşan garipliklerden bozukluklardan bilmiyorumkismile Ondan dolayı tedirginlik var,kullansam mı acaba diyorum...Markayı pek tanımıyorum çünkü...:1no2:
selam canım burada kullandıgı kremden yuzunde sıkıntı yasayan bendım ama krem avonun kremıydı o bahsettıgın kremden kullanmadım ama dorenın kremlerının cok ıyı oldugu kullanan arkadaslar tarafındanda anlatılıyor cunku genelde eczanelerde satılan kremler buyuk cogunlugu sevgıler,,,,,,

ben de dore ailesine yeni katıldım, umarım burada yazan arkadaşların olumlu deneyimlerini ben de yaşarım ve çevremdekiler memnun kalırlar. herkese bol kazançlar dilerim. bilgi ve paylaşımlarımızı buradan aktarmaya devam edelim.kaydirigubbakcemile5

Back