• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dore Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

dudak dolgunlaştırıcı,kapatıcı,eyeliner,likit fondotenini sattığım arkadaşlar memnun kaldılar ayrıca roll-on larınında çok güzel koktuğunu söyleyebilirim ben energy,ultra pure,comfort ve erkek için olan olan iki tanesini almıştım hepsi çok hoş ayrıca eşimde tıraş sonrası balsamını kullanıyor oda memnun şimdilik aklıma gelenler bunlar...

dore avon ve oriflame yanında çok amatör kalıyo bu bi gerçek o kadar şikayetçiyim ki müşteri hizmeti anlayışı sıfır. ben avonda oriflame de yaptım bi dönem ama dore deki gibi bi sistem görmedim. geçen ay faturamı ödediğim halde sistemden düşmeyip faiz işlettiler. müşteri temsilcileri doğru düzgün bişey bilmiyo ödediğim fatura borç görünüyo, telefonla arayınca şifre kullanıcı adı kodladığım halde telefona çıkan kişi tekrar bu bilgileri istiyo madem isticeksin nie tuşlatıyosun di mi. internet sitesi desen yavaş ötesi bi sipariş vermek 1 saati buluyo insanı verem ediyo. bakım çalışmasındalarmış kaç aydır ne çalışması bu diyesim geliyo. açıkçası ben beğenmedim. resmen üye kaçırmaya çalışıyolar. ve bi daha da sipariş falan vermicem ben uğraşamam böyle bankamatikten borç bile ödeyemiyosun yuh yani kuruklarda bekle ki fatura öde onu da adam gibi düşmesinler bi de borçlu çık. ürünleri de öyle aham şaham değil yani. ürünlerini almak size kalmış ama satış işine girmeyin derim daha çok ekmek yemeleri lazım sistemi adam gibi oturtmak için.

mrb arkadaşlar
bende dore satış temsilcisiyim.ürünleri süper,parfümleri mükemmel.almak isteyen arkadaşlar benimle irtibata geçerse gittigidiyordan ona özel satış açabilirim.hepinize kolay gelsin

Selamlar dorenin el bakım kremini kullanıyorum gerçekten çok güzel ve gögüs sıkılaştırıcısını kullanıyorum bir hafta oldu neredeyse ama baya etkisini gördüm
mutfak eşyalarından patates doğrayıcısı mükemmel çok pratik

Selamlar dorenin el bakım kremini kullanıyorum gerçekten çok güzel ve gögüs sıkılaştırıcısını kullanıyorum bir hafta oldu neredeyse ama baya etkisini gördüm
mutfak eşyalarından patates doğrayıcısı mükemmel çok pratik

cnm el kremi olarak hangisini kullanıyorsun bende alıcamda

kızlar bende üye olmak istiyorum ..ama dore ve oriflame arasında kaldım .. daha önce avon temsilcisiydim bıraktım onu hiç de memnun kalmadım .. şimdi dore de kaç ayda bir sipariş vermek gerekiyor.. üyelere hediyeleri var demişsiniz bunlar nedir ? ayrıca ne kadarlık sipariş kabul ediliyor .. mesele örnek olarak : 100 tl den aşşası kabul edilmez 100 tl yi tamamlıcak mıyız.. bunda da öyle bişi var mı? .. kazanç sağlıyor mu ?

Ben 4 aydır dore temsilcisiyim. ayrıca grup lideriyim. Aklına yatarsa başlarsın.

Son düzenleyen: Moderatör:
bende birşeyler sorayım üyelik ücreti varmı varsa ne kadar ? ne kadar sürede bir sipariş vermek zorunlu? en az ne kadarlık sipariş verirsek kargo ödemiyoruz? hediyeler varmı ? avondaki gibi numune çantası falan varmı varsa ne kadar?

üyelik ücreti 10 tl ilk siparişinde faturaya yansıyor. Bir kereye mahsus alınıyor. Üyelik yenileme bedeli hersene alınmıyor. Ayrıca üyelik hediyesi olarak eveline el kremi hediye gönderiliyor. 90 tl alışın altındakilerde kargo bedeli ödüyorsunuz. mng kargo 9 tl kargo ücretidir. hediyeler var. Bu ay 250 tl lık alım yapan temsilcilere 6 lı baharatlık seti hediye 550 tl lık alım yapanlara baharatlık setinin yanında mikser hediye 900 tl lık alım yapanlara baharatlık mikser ve king doğrayıcı hediye. Ayrıca hoşgeldin prog. 3 ay hediye kazanma şansın var.130 tl lık alım yapanlara ilk ay eveline ayak kremi,rollon ,maskara 5,90 tl alabiliyorsun. ıkinci ay katalogdaki 50 tl lık saati 5,90 tl alıyorsun. 3.ay sweet rose 90ml parfümü 90 tl alıyorsun. Ayrıca kredi kart ödemelerinde her 60 tl lık ödeme için de her ay değişik ürünler hediye geliyor. 3 ay boyunca hiç sipariş vermezsen üyeliğin düşer. Numuneler ücretli. Üyel olunca fiyat listesinden görebilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlarr dorede satılan kozmetik ürünlerinden şu sivilceler akneler içinde kremler var,yeşil mavi renginde kutusu vardı,ismiini hatırlıyamadım şimdi,ondan kullanan var mı? ... Ve hakkında bilgisi olan varmı? güvenilirmidir ?..:uhm:

süper canım kesinlikle kullan önce kızıma aldım jel kullandık çıkan sivilceleri yok oldu. daha sonra krem ve toniğini kullandı. sivilce ve akneleri giderdi. herekese rahatça tavsiye ettim. yaklaşık tüm sivilce ürünlerinden 12 tane sattım. Müşterilerimin hepsine 1 ay sonra memnundular. çok rahat kullanabilirsiniz. satarkende tavsiye edebilirsiniz. Garanti veririrm.

mrb arkadaşlar
bende dore satış temsilcisiyim.ürünleri süper,parfümleri mükemmel.almak isteyen arkadaşlar benimle irtibata geçerse gittigidiyordan ona özel satış açabilirim.hepinize kolay gelsin

Arkadaşım gittigidiyordan satış yapma bence. Çünkü satışların mağaza gibi yerlerde yapılması yasak. Zaten internetten satış yapmak isteseler Dorenin kendisi yapar. Ayrıca sana ve diğer arkadaşlara tavsiyem sakın ürünleri kendinize stok yapmayın. Yoksa kazanç sağlamaz tam tersine doreye yatırım yapmış olursunuz ve ürünleri elinizden çıkaramazsınız. Ben ayrıca Tupperware temsilcisiyim. Ama onun satışlarını bırakıcam. Hem ürünleri pahalı hem çok şikayetler var. Ayrıca tupper danışmanları hediyeler için kendilerine o kadar fazla ürün alıyorlar ki kâr değil zarara uğruyorlar. Şu anda benimle 5 kişi temas halinde. Ürünlerini benim aracılığımla satabilmek için. Hediyeler uğruna kendilerine ürün alıyorlar. Sonra sizin gibi gittigidiyor gibi sitelerden satış yapmaya çalışıyorlar. Örn. avon parfüm ve kremleri mersin atatürk parkında sokak satıcıları tarafından satılıyor. Dore böyle bir yöntem istemiyor.

kızlaaar
dorenin yeni katalogu elime gecti harika indirimler var birsürü rimeller rujlar fondoten allıklar pudralar temizleme sütü tonik parfümler günes kremleri losyonları indirimde haberiniz olsun harika benim coook alacaklarım var teyteytey:dance:

kızlar doreden gecen ay bayagı sipariş aldım sattıgım urunlerden de alanlar çok memnunn ;)) saklama kabı , yağlık set , küf önleyici , ütü tabanlığı ve toz torbası alanlar cok memnunn olduu tavsiye edebilirsiniz kepçe setide çok güzel ve kullanıslı tava da aynı şekılde ben evde kullanmaya aldımm ;)) sizlerınde memnun kaldıgınız yada kalmadıgınız urunler olursa burada paylaşırsanız sevinirimm ;)

kızlar doreden gecen ay bayagı sipariş aldım sattıgım urunlerden de alanlar çok memnunn ;)) saklama kabı , yağlık set , küf önleyici , ütü tabanlığı ve toz torbası alanlar cok memnunn olduu tavsiye edebilirsiniz kepçe setide çok güzel ve kullanıslı tava da aynı şekılde ben evde kullanmaya aldımm ;)) sizlerınde memnun kaldıgınız yada kalmadıgınız urunler olursa burada paylaşırsanız sevinirimm ;)[/QUOT
ben de dore temsilcisiyim. özelden mesaj attım canım

Back