ocak subat katallogunu geldi elime kızlarr aman alaahım müthiiş seyler var cıldırcamm
hangi parfümlerini tavsiye edersiniz... ben hafif freş kokuları seviyorum ..
Merhaba arkadaşlar DORE ürünlerini bulundukları ilden sipariş vermek isteyenler facebooktan
bulundukları ilin temsilcilerine ulaşabilirler
tamam mesela VANınkini nasıl bulucam
VANda temsilci olabilirsin hem ürünleri temsilci fiyatına alırsın hem çevrene bi alternatif sunarsın
teşekkür ederim canım yeni katolog geldi elime ya şahane......... ama nasıl müşteriye dönüştürez 4tane katolog var elimde arkadaş çevremede dağıtacağım ama henüz hiç bir ürünü denemedim ama çok kişiden netten yani ürünlerin süper olduklarını duydum bu bize gelişfiyatları hakkında bilgim yok ona nasıl ulaşırım beni kuzenim netten üye yaptı katologlarıda eşim getirdi ülkerden........satım ben cilt rengi düzgünleştiren kremi eveline'nin zaten ve sattıgım kişi bi yan etkisi olmadıgını memnun kaldıgını bitince tekrar alacagını söyledi. dudak dolgunlaştıcıdan bahsetmişsin bi de renklileri var ve renksizi var dudaklarda etkisini 1kaç dakika içinde görebiliosun dudakaki kıvrımları doldurup şişirio
teşekkür ederim canım yeni katolog geldi elime ya şahane......... ama nasıl müşteriye dönüştürez 4tane katolog var elimde arkadaş çevremede dağıtacağım ama henüz hiç bir ürünü denemedim ama çok kişiden netten yani ürünlerin süper olduklarını duydum bu bize gelişfiyatları hakkında bilgim yok ona nasıl ulaşırım beni kuzenim netten üye yaptı katologlarıda eşim getirdi ülkerden........
Bugün bende dore tesilcisi oldum..İnşallah güzel satışlar yaparız..Bende önce kendime almayı düşünüyorum..Kullanmadan sağlıklı satışlar yapamam diye düşünüyorum..Bizde bilgilerimizi burada paylaşalım..:teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?