Dore Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

bu kampanya ne yapsam diye düşünüyorum.. kayıtlar 1 tl olmuş bol bol temsilcimi kayıt etsem yoksa kendimi dinlenmeye mi alsam diye düşünüyorum. Sorumsuz insanlar hep bana denk geldiği için kayıt ettiklerimde öyle çıkacak diye korkuyorum ama büyümekte istiyorum. Hediyeleri almaya gelince günde 10 defa arıyorlar iş sipariş vermeye ödemeye gelincede 10 defa arattırıyorlar. Ne yapacağım ben bilmiyorum

doreni eveline marka bütün ürünleri birbirinden düzel bende temsilciyim ve ürünlerden cok az şikayet alıyorum mutfak ürünleri de harika kalitesiz ürünlerle imal edilmiyo saglık acısından güvenle kullanıyorum saglık bakanlıgından onaylılar ve piyasaya göre uygun tavsiye ederim

Üyelik ücreti bu ay da 1tl mi arkadaşlar çatlak kremi nasıl ve cilt tonunu düzgünleştirici ve beyazlatıcı 2 krem varmış snrm dolgunlaştırıcı rujları fln kısa süreliğine mi etki ediyor yardımcı olursanız sevinirim.

slm:)) bende 3 aydır doe temsilcisiydim bu ay şkr aday grup lideriyim...ben memnunum ürünler çok güzel hiçbir şikayet almadım...bu ay 1tl di kayıt ücreti parazgün 15:00 a kadar 75 tl sipariş verilmesi gerekiyor kayıtın gerçekleşmesi için..intrnet sitesini ziyaret edebilirsiniz.antalyadan üye olmak isteyen olursa yardımcı olabilirim:))başka sorularınız varsa cvplayabilirim

2 yıldır Doredeyim.. ve nasıl becerdim bilmiyorum ama HALA temsilciyim :)

satışlarım iyi aydan aya değişiyor.. bazen 100 lirada kalıyorum uğraşacak vaktim yoksa bazense 600 lirayı buluyrm.. tek kataloğum oluyor çok idaalı değilim ama ben anlamadım neden benim etrafımda hiç kimse temsilcim olmuyor sinir oluyorummmmmm ben de lider direktör olmak istiyorum

şaka bi yana Dore ürünlerinden herkes memnun.. en çok parfümlerinin hastasıyım ve en çok satışı da parfümden yapıyorum..

Ve temizlik ürünleri ve kremleri çok tutuluyor.. zaten bir alan hemen çok memnun kalıp diğer arkadailara anlatıyor benim reklamımı kendileri yapmış oluyor sağ olsunlar..

Dore güzel aynen devam da bi de parfümlerin kokusunu sayfalara bastırsalar süper ötesi olacaklar.. bu konuda biraz geç kaldık gibi

dore ye üye oldum 10 tane de üye yaptım sevgili dore bana hiç bişey hediye etmedi üyelerimin 8i aktif oldu ama hala bişey yok,stok sıkıntısı 1 ay müşteri bekliyo en sonunda pes ediyo bakıyorum ürün yok en sonunda ürünler bana patlıyo 1 ay bekle bekle bıraktım üyelerimde bıraktı ...ben hiiiç mi hiç memnun kalamdım avon avrupa network yapıyorum ben ve üyelerimin başı hiiç ağrımadı ama dore bizi bitirdi yani
ya ben böyle yaşamış olabilirm memnun kişi de vardır mutlaka ama ben yani pişman oldumm

Kızlar Dorenin yılbaşı katoloğu harikaaa Bakmanızı tavsiye ederim :)
xxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
bende dore'den alışveriş yapmak istiyorum amaa çevremde temsilci bulamıyorumm.. kuaförlerde avon, oriflame satıyorlar dore de satıyorlar mıdır sizcee? ben hiç rastlamadım ama bir sorayım..

Bu ay dore yeliğim sonunda düştü,yani ben hiç memnun kalmadım 10 üye yaptım hiç hediye yolladı bekle bekle ürünleri içim çıktı kartla ödedim hediye gelmedi duş jelleri çok güzel ama beni rezil etti dore ,ben yozgattayım ankara üzerinden kayıt oldum yetmedi üyelerime de rezil oldum..dore sistemsiz bence daha oturtamamış.ürünler stok sorunu vs.vee ürünlerden kazanılan prim düşük kozmetik eyvallah ama mutfak vs ürünleri hiç bişe kazandırmıyor

arkadaslar selam, katalogunu beğendim dorenin, kendime almak için üye olsam uygun olur mu sizce? yoksa her ay almam vs gerekiyor mu?

bende sipariş vermek istiyorum doreden ama satan kımse bulamadım bursadayım yardımcı olabilecek arkadaşlar varmı?

slm kızlar doreden tırnak süsü alan var mı nasıl kullanı mı bilgisi olanlaracil cevap

selam kızlar... bende dore temsilcisiyim ve şuan kampanya var..
kayıt ücreti yok!! :) bilginize... dilerseniz yardımcı olurum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…