geçen hafta 100 tllik alışveriş yaptım dore yapan birinden.
asansörlü göz kalemleri vardı eveline marka. vasatın altı. kazık gibi sert. aynı şekilde dudak kalemi de öyle.
parfüm aldım, fena değil. ama açıkcası 40 tllik değil de böyle 10tllik parfümler gibi kokuyor, bir ağırlığı kalıcılığı yok. ve çok bilinen bir parfümün taklidi gibiydi.
vücut kremi aldım selülite karşı, bakalım yarayacak mı. pek inanmıyorum ya.
bende negatif izlenim bıraktı dore. bir daha alışveriş yaparmıyım bilmiyorum. belki far veya allıklarda çok çok indirim olursa denemek için alırım.
geçen hafta 100 tllik alışveriş yaptım dore yapan birinden.
asansörlü göz kalemleri vardı eveline marka. vasatın altı. kazık gibi sert. aynı şekilde dudak kalemi de öyle.
parfüm aldım, fena değil. ama açıkcası 40 tllik değil de böyle 10tllik parfümler gibi kokuyor, bir ağırlığı kalıcılığı yok. ve çok bilinen bir parfümün taklidi gibiydi.
vücut kremi aldım selülite karşı, bakalım yarayacak mı. pek inanmıyorum ya.
bende negatif izlenim bıraktı dore. bir daha alışveriş yaparmıyım bilmiyorum. belki far veya allıklarda çok çok indirim olursa denemek için alırım.
İade hakkınız var temsicinize memnuniyetsizliğinizi belirterek iade edebilirsiniz ..
hem satışını yapıyorum hemde temsilciliğini yapıyorum ve gerçekten süper ürünleri burasa'dan üye olmak için hemde ürünleri temsilci fiyatıyla almak için bana ulaşabilirsiniz şimdi tam zamanı...
Kızlar fatura ödemesini nasıl yapıyoruz? Yeni üye oldum, Ziraat Bankası ATM'den ek ücret ödemeden fatura tutarını yatırmam mümkün mü acaba sitede böyle bir şey gördüm. Daha önce bankayla bir iki kez dışında hiç işim olmadığı için tereddüt ettim.Yardımcı olabilecek biri var mı aranızda acaba ya?
arkadaşlar aranızda dore ürünleri kullanan var mı?hangi ürünleri sorunsuz acaba???
arkadaşlar yeni üye oldum katalog gelecekmi yoksa kendim mi para ile alacağım? ilk sefer için?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?