Dördüz kızlara hamileyim!

dördüz bebekler çok şirin olurlar doğunca,Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin İnşallah.benimde ikiz çocuklarım vardı sonra bir bebeğim daha oldu,sizden 3 eksiğiz yani :)

elbette zor yanları olacaktır,zaten dördüzlere bakmak başlıbaşına ağır bir yük demek.peki size yardımcı olacak birileri var mı? ya da maddi durumunuz yeterliyse mutlaka bir yardımcı almanız lazım.

abileri kardeşlerini kolay kabul ederler,özellikle erkek çocuklar kız kardeşlerini çok daha fazla koruyup seviyorlar.

Yardımcı olmak için eşimin kız kardeşi var ☺ fakat yardımcı tutmam gerek gibi görünüyor

Allah bağışlasın.İşiniz biraz zor olacak gibi ama herşey maddiyata bakar.İş konusunda düzenli eve gelen yardımcıyla halledebilirsiniz 4 çocuk için de bir bakıcı tutabilirsiniz sizin için kolay olur ki zaten o kadar çocuktan kafanızı kaşımanız mümkün değil.Eşinizin çocuklarına gelince onlar kardeşler eminim kız kardeşlerini seveceklerdir bu durumda yine anneye iş düşüyor...

Yardımcı olmak için eşimin kız kardeşi var ☺ fakat yardımcı tutmam gerek gibi görünüyor

evet mutlaka yardımcı tutun en azından ev işi ve yemek konularıyla ilgilenir sizde çocuklarla ilgilenirsiniz.

çoğul hamileliğin risklerini biliyorsunuzdur o yüzden sizin çok yorulmamanız ve dikkatli olmanız lazım e zaten iki tane de oğlunuz var bu süreçte yardım edecek birileri olmalı.

çocuklara da kız kardeşleri olacağını,daha şimdiden abilerini çok merak edip sevdiklerini,onlarla oyunlar oynayacaklarını söyleyin,isim konusunda fikirlerini sorun,kıyafet ve eşya alırken birlikte alış-veriş yapın hatta oğlanlara da bir kaç şey alın(ben alıp bakın bunu kardeşinizle beğendim o sizin için seçti derdim :)) yani sürecin içine abiler de katın ve en önemlisi annelerinin yokluğunu asla hissettirmeyin.

ayy miniklerinizin doğup ayaklandığını hayal ettim. minik minik 4 kız. süslü... ciciler.. ayakkabılar... çok şirin... maşallah... başlarında abileri de olacak. kocaman bir evinizde varsa, yardımcı da aldınız mı, ohh...

Ay çok mükemmel gerçekten, maddi durumunuz varsa tek düşünmeniz gereken şey abi kardes olarak onları büyütmenizdir bence. Bir üye daha bahsetmiş isim bulma olayını onlarla birlikte konuşup eğlenceli bir hale getirebilirsiniz ki bence çocuklar zaten bebekleri severler, yani bir sıkıntı çıkmaz o açıdan diye düşünüyorum. Onkar sizden daha çok sevecekler bence :) Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı naaip eltsin inşallah :)

Ay çok mükemmel gerçekten, maddi durumunuz varsa tek düşünmeniz gereken şey abi kardes olarak onları büyütmenizdir bence. Bir üye daha bahsetmiş isim bulma olayını onlarla birlikte konuşup eğlenceli bir hale getirebilirsiniz ki bence çocuklar zaten bebekleri severler, yani bir sıkıntı çıkmaz o açıdan diye düşünüyorum. Onkar sizden daha çok sevecekler bence :) Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı naaip eltsin inşallah :)
Çok teşekkür ederim ☺

Önerim yok ama instagramda üçüzler var kız ( terynphoto ) yabancı hesap çok tatlı oluyorlar giyinince. Sanırım tek bakıyor anneleri. Yalnız sizin 6 çocuk olucak en azından bir yatılı bakıcı kesin olmalı. Hayırlı olsun tedaviyle mi oldu yoksa doğal mı bu arada? tabi özel değilse

Önerim yok ama instagramda üçüzler var kız ( terynphoto ) yabancı hesap çok tatlı oluyorlar giyinince. Sanırım tek bakıyor anneleri. Yalnız sizin 6 çocuk olucak en azından bir yatılı bakıcı kesin olmalı. Hayırlı olsun tedaviyle mi oldu yoksa doğal mı bu arada? tabi özel değilse
Bende bakıcı düşünüyorum, doğal oldu ☺

ayy bu harika bi haber :KK68:
rabbim kucağına almayı nasip etsin arkadaşım..
bi şekilde olurunu bulursun diye düşünüyorum.
rabbim yardımcın olsun.

Oy oy oyyy maşallah ne tatlı olucak evet biraz ve sabir gerektirecek bir o kadar sevgileri olucak

Esinizin ailemizin desteği mutlaka olmalı ve sürekli size yardim eden biri de olmalı

Ve iki tane abileri olucak o kalabalıgin içinde büyüyecekler

Sizin iki çocuğa verdiğiniz sevgi inanın sizin işinizi kolaylaştıracak...

Allah sağlık versin inşallah bebelerinizi alin kucağınıza herşey yolunu bulur.

ayyyy oyyy diye başlayan bir mesaj da ben yazayım. Bizim kızımız büyüdü, küçük bebeğe hasretiz. Çok bunaldığınızda verin bize bir kaç gün bakar geri veririz :) İyi de bakarız :) Tebrikler çok şanslısınız

Selam bayanlar ben 3 aylık dördüz kız bebeklere hamileyim :KK23: fakat eşim benden önce 1 kez evlenmişti ve onun ilk evliliğinden 2 oğlu var. Çocuklarının biri 5 diğeri 8 yaşında, onları seviyorum. Anneleri vefat ettiği için bizimle kalıyorlar. Ben moda tasarımcısıyım ve eşim iç mimar. Maddi olarak iyiyiz fakat şimdi benim 4 kızım olacak ve onun oğullarıyla birlikte evde 6 çocuk. Ne yapacağımı bilmiyorum aslında onları nasıl idare edebilirim ve çocuklara kızların varlığını nasıl kabul ettirebilirim fikirlerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum :KK17:

Tebrik ederim , hayırlı olsun. Sağlıklı bir hamilelik süreci ve doğum dilerim. Arkadaşlar güzel önerilerde bulunmuş. Oğullarınızı da sürecin içine dahil ederseniz sizinle aynı heyecanla kardeşlerinin geleceği günü bekleyeceklerdir sanırım ki. Bakın kardeşleriniz hareket etti , bakın büyüyorlar gibi gibi.

Selam bayanlar ben 3 aylık dördüz kız bebeklere hamileyim :KK23: fakat eşim benden önce 1 kez evlenmişti ve onun ilk evliliğinden 2 oğlu var. Çocuklarının biri 5 diğeri 8 yaşında, onları seviyorum. Anneleri vefat ettiği için bizimle kalıyorlar. Ben moda tasarımcısıyım ve eşim iç mimar. Maddi olarak iyiyiz fakat şimdi benim 4 kızım olacak ve onun oğullarıyla birlikte evde 6 çocuk. Ne yapacağımı bilmiyorum aslında onları nasıl idare edebilirim ve çocuklara kızların varlığını nasıl kabul ettirebilirim fikirlerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum :KK17:

Doğal yolla mı oldu dördüzleriniz .??
Allah bağışlasın .
Bence eşinizin ilk evliliğinden olan çocukları için psikolog yardımı almalısınız çünkü çocukların yaş aralığı da
çok hassas bir dönemmiş .
Maddi durumunuz iyiymiş sizi zorlamayacaksa hergün gelecek bir yardımcı da tutmanız iyi olacaktır .

Ayy ne kadar tatlı ya. Sabah sabah nasıl mutlu oldum. Bıcır bıcır bir eviniz olucak. Görümceniz yardım edecekmiş. Halalar çok sever yiğenlerini. Gözünüz arkada kalmaz ama sanki bir tane daha yardımcı şart gibi. Doğunca kardeşleri sever kızları hiç merak etmeyin.Nasıl şenlikli bir ev olur ya. Kıskandım :63:

Ayy ne kadar tatlı ya. Sabah sabah nasıl mutlu oldum. Bıcır bıcır bir eviniz olucak. Görümceniz yardım edecekmiş. Halalar çok sever yiğenlerini. Gözünüz arkada kalmaz ama sanki bir tane daha yardımcı şart gibi. Doğunca kardeşleri sever kızları hiç merak etmeyin.Nasıl şenlikli bir ev olur ya. Kıskandım :63:
Hahaha gelip sevebilirsiniz her zaman ☺

ayyyy oyyy diye başlayan bir mesaj da ben yazayım. Bizim kızımız büyüdü, küçük bebeğe hasretiz. Çok bunaldığınızda verin bize bir kaç gün bakar geri veririz :) İyi de bakarız :) Tebrikler çok şanslısınız
Gelip sevebilirsiniz her zaman ☺ Allah size de nasip etsin inşallah ☺

oncelikle hayirli saglikli olsun bebekleriniz:emir_bebek: ayyyyy cokda tatli olurlar allahimmm :nazar:canim bence abilerden yana olmasin bu endisen kizlardan yana olsun erkek cocuklari daha cabuk benimsiyorlar kardesin varligini ama gel gorkiiii kizlar oyle degil oglum nasil bekledi benimsedi kardesini hicde kiskanmadi ama evdeki iki cadi bitane oglumu istemiyorlar ikiside bi gicikliklari var ogluma karsi bence siz prensesleri nasil alistiririm abilerin varligina diye dusunun :KK68:

oncelikle hayirli saglikli olsun bebekleriniz:emir_bebek: ayyyyy cokda tatli olurlar allahimmm :nazar:canim bence abilerden yana olmasin bu endisen kizlardan yana olsun erkek cocuklari daha cabuk benimsiyorlar kardesin varligini ama gel gorkiiii kizlar oyle degil oglum nasil bekledi benimsedi kardesini hicde kiskanmadi ama evdeki iki cadi bitane oglumu istemiyorlar ikiside bi gicikliklari var ogluma karsi bence siz prensesleri nasil alistiririm abilerin varligina diye dusunun :KK68:
Umarım kızlar sevecen olurlar cadı olurlarsa işimiz var demektir :KK12:

X