- 17 Nisan 2009
- 2.274
- 1.644
-
- Konu Sahibi Cara Delevingne
kk da olmadı bari burayı batırıp ekşide prim yapayım dedin he?ivit çok cahiliz ama en azından bir sen değiliz
dur sana bir kk kehaneti vereyim: evet 2 çocuklu biriyle evleneceksin ama adam/ kadın bildiğin sayko çıkacak ve seni boşamayacak.. 6 çocuğa sabah- akşam sen bakacaksın
hadi kal sağlıcakla
Zaten o mesajından sonra ekşinin sahibi kazen' e ulaşmıştır üyemizi ekşiye yazar yapmak için de bonserviste anlaşamıyorlardır ne sanıyorsak kıskanıyoruz iştekk da olmadı bari burayı batırıp ekşide prim yapayım dedin he?ivit çok cahiliz ama en azından bir sen değiliz
dur sana bir kk kehaneti vereyim: evet 2 çocuklu biriyle evleneceksin ama adam/ kadın bildiğin sayko çıkacak ve seni boşamayacak.. 6 çocuğa sabah- akşam sen bakacaksın
hadi kal sağlıcakla
Ben bunun sevgilisine -bulabildiyse tabii- de acıyorum. Düşünsene sevgilinin bilgisayarını karıştırıyorsun o da ne Kadınlar Kulübüne üye olmuş, ''Ben hamileyim kocişim var iç mimar 4 tane kız bebişimiz olacak.Otur pes oyna dingil, erkeklerin eğlence anlayışı da değişti
Hayal dünyası bu derece koca ve bebek üzerine kurulu olan bi adamdan korkarım benBen bunun sevgilisine -bulabildiyse tabii- de acıyorum. Düşünsene sevgilinin bilgisayarını karıştırıyorsun o da ne Kadınlar Kulübüne üye olmuş, ''Ben hamileyim kocişim var iç mimar 4 tane kız bebişimiz olacak.'' diye konu açmış.
Anaamm bide evlendiklerini düşündüm de bundan olacak cocuklar nasil olur kendisi böyleBen bunun sevgilisine -bulabildiyse tabii- de acıyorum. Düşünsene sevgilinin bilgisayarını karıştırıyorsun o da ne Kadınlar Kulübüne üye olmuş, ''Ben hamileyim kocişim var iç mimar 4 tane kız bebişimiz olacak.'' diye konu açmış.
Bir de ayrıntıları düşünmeden açıp mal gibi kalmış ve konu ayyuka çıkınca "hehe ben zaten sizi deniyordum" modunda cevap yetiştirmiş. Paçalarından zeka akıyor:)Ben bunun sevgilisine -bulabildiyse tabii- de acıyorum. Düşünsene sevgilinin bilgisayarını karıştırıyorsun o da ne Kadınlar Kulübüne üye olmuş, ''Ben hamileyim kocişim var iç mimar 4 tane kız bebişimiz olacak.'' diye konu açmış.
Kardeş hoş geldin konu sahte
Dördüzümüz yok ama, milleti saf yerine koyup ego mastürbasyonu yapan bir adet mal değneğimiz var kabul edersen
Hayal dünyası bu derece koca ve bebek üzerine kurulu olan bi adamdan korkarım ben
Anaamm bide evlendiklerini düşündüm de bundan olacak cocuklar nasil olur kendisi böylecocuklarida benzermis
Üç aylık hamilesiniz ve dördüz bebeklerin cinsiyeti belli
Benim ikizlerin 9. Ayda bile cinsiyetlerini net öğrenememiştikBu çok ilginç geldi
Allah kolaylık versin ne diyelim