Dördüz kızlara hamileyim!

Nedense konunun ilk basligini gordugumde bile bana inandirici gelmedi yada samimi bumadim diye yazmamistim meger fakeymis
Eglenmek icin baska yolun yokmu ya durumun icler acisi bence

hahhahah Office senin alttan alttan dilegini yesinler sevsinler ...

kahinim benim

Zaten o mesajından sonra ekşinin sahibi kazen' e ulaşmıştır üyemizi ekşiye yazar yapmak için de bonserviste anlaşamıyorlardır ne sanıyorsak kıskanıyoruz işte

Otur pes oyna dingil, erkeklerin eğlence anlayışı da değişti
Ben bunun sevgilisine -bulabildiyse tabii- de acıyorum. Düşünsene sevgilinin bilgisayarını karıştırıyorsun o da ne Kadınlar Kulübüne üye olmuş, ''Ben hamileyim kocişim var iç mimar 4 tane kız bebişimiz olacak. '' diye konu açmış.

Hayal dünyası bu derece koca ve bebek üzerine kurulu olan bi adamdan korkarım ben

vah vah, hep derim ergenlik çok pis bişey ya.hele böyle geçiriyorsan.

ekşi jargonuyla konuşup,random harflerle gülünce ,hıyar sanıyor ki pek makbul bişey yaptım. o kadar rezil durumda ve kendini akıllı sanıyor ki cahilliğin şu yaptığı zavallılıktan çok daha iyi olduğunu farkedemiyor.

Anaamm bide evlendiklerini düşündüm de bundan olacak cocuklar nasil olur kendisi böyle cocuklarida benzermis

benım gıbı cocugu olmayanlardan suan beddua alıyosun haberın yookk..okurken gozlerım dolduu o kadar sevınmıstım kı senın adına..sankı kendım hamıle kalmış gıbı..sadece sunu soyluyorum allahından bulll..

Bir de ayrıntıları düşünmeden açıp mal gibi kalmış ve konu ayyuka çıkınca "hehe ben zaten sizi deniyordum" modunda cevap yetiştirmiş. Paçalarından zeka akıyor:)

Üç aylık hamilesiniz ve dördüz bebeklerin cinsiyeti belli
Benim ikizlerin 9. Ayda bile cinsiyetlerini net öğrenememiştik Bu çok ilginç geldi
Allah kolaylık versin ne diyelim

Nasıl saf saf yorum yaptık ya hala çok iyi niyetliyiz.
Gerçi ilk mesajında çok ayrıntı vermemişti sonra sonra saçmalamış.

Benimkilerin cinsiyeti 9.haftada bile belliydi ve değişmedi hiç yani doğru cikti o yüzden o kısmı çok garipsemedim ancak çoğul gebelik gibi riskli bi hamilelikte konuyu açan malın çok rahat olmasına takılıp msj yazmayı bıraktım ben meğer arkadaşın beyin hücreleri yumurta ve sperm karışımı imiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…