nazlı artık yok allah idile ömür versin başka hiçbir anneye evlat acısı göstermesin çok zorHazan, Ozlem, Pitos ve Esin, cok teşekkürler dualarınıza, desteklerinize, iyi dileklerinize. Allah razı olsun.
Esin, yapmadıüım yok inan, bol su içmeye calısıyorum, kimden ne duyduysam uyguluyırum. Şimdi bile yazarken bir yandan Humananın cayını içiyorum. Sütümü sık sağmalıyım biliyorum ama, sabaha sütüm cıksın ve götüreyim diye mecburen tutuyorum belli satten sonra sagmıyorum, böyle olunca günde cok olsa 4 defa sağmış oluyorum.
Pitos, süt döküldükten sonra bir türlü hastaneye götürdüğümüz sütleri dengeleyemedik. Sık sğınca az oluyor, hastaneye ancak 10 cc götürebiliyorum, bu da İdilimin ancak 2 beslenmesine yetiyor. Keşke dökülmeseydi, Ama keşkeyle olmuyor işte ne yazıkki. Allah hazana, bana ve tüm annelere ve anne adaylarına yardım etsin, sütleri azalmasın.
Ozlemcim sen zaten dualarınla hem hazana hemde bana sarılıyorsun. İnanıyorum ki sizlerin duaları bizlere iyi geliyor. İdilim ve nazlımız için duaya ihtiyacımız var. Biliyorum dualarınızda varız ve bundan sonrada var olmayı diliyorum, hem idilim için hemde nazlımız için...
Amiinnnn Esin cim duaların için. İnşallah sağlıkla miniğimi alırım kucagıma.
Bugün canım cok sıkkın. Nazlıyı bir türlü unutamıyorum. Bugün doktora bile anlattım, İdeilim için görüşmeye gittiğimde. Bugün doktordan aldığım haberde beni cok üzdü. Yavrumda Enfenksiyondan şüphelenmişler. Hareketleri durmus, hemen örnek alıp tahlile göndermişler. Allahım sen koru miniğimi, bize bagısla ne olur.. Hemen antibiyotik tedavisine baslamıslar. Umarım atlatırız tüm bunları, geriye abaktığımızda kötü bir anı olarak kalsınlar, Allah kimseye yasatmasın bunları.. Hergün hastaneye bugün ne duyucam acaba diye korkuyla gidiyorum.. Allahım hayırlısıyla ve sağlıkla kurtarsın inşallah kızımı.
Nazlının dualarımıa ihtiyacı yok, cunku o bir melek, ama Hazan için cok dua ediorum, Hem idilime hemde hazana.. Allah yardımcımız olsun, Hazan a sabır, İdilime güç, kuvvet ve yaşama tutunmayı nasip etsin. Bana da ayakta durma gücü...
ilnar devamlı sor durumunu doktorlara seni kandırmalarına izin verme biz nazlı kilo alıyo herşey yolunda gidiyo diye tek problem ventilatördü diye biliyoduk beslenmesi iyi olunca cihazdanda kurtulur diye düşündük hep ama ciğerleri su toplamaya başalmış beyninde kist falan oluşmuş doktor eğer bu şekilde devam etseydi ve çıksaydıda size çok sağlıklı bir bebek teslim edemicektik dedi uzun süre verilen oksijen hep bunlara neden olmuş duaların içinde sağol sende benim dualarımdasın unutma idil için devam ediyor hayat o tutunacak işallah yaşama sıkı sıkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?