Hayır Hazancım, ventilatörden cıkamadı henüz. Beslenmesini kesmişlerdi, dün baslamıslar sıfırdan. Bugün 4 x 8, yani 8 satte bir 4 cc ile besleyeceklermiş, toplamda 12 cc... Sil baştan başa döndük ne yazıkki. Bugün hastaneden aradılar, telefonuma baktıgımda cok korktum, korkuyla actım. Dün malzeme götürmüştük, neden arıyorlar, kötü sonmu diye cok korktum. Ellerim titredi adeta acarken. Kan istediler. Donör getirin kan degerleri düşük dediler. Bende hemen arkadaslaro aradım, sağolsun biri tutu da verdi. Allahım yardımcımız olsun. İnşallah atlatırız zor günlerimizi ve sağ salim evimizde görürüz kızımı. İdilime meleğim derdim ama Nazlıdan sonra ona meleğim diyemiyorum, melek olup uçmasından korkuyorum... Allahım bize bağışlar inşallah yavrumu..
Hazan sen nasıl oldun, toparlayabildinmi? biliyorum acın cok taze ama ne diyecegini bilemiyor ,nsan işte..
Jennifer_Lopez, evet ilk cocugum.. sen neler yasadın? ne kadar kaldınız hastanede? Kaç gün sonunda ventilatörden cıktı bebeğin? bana yasadıklarını anlatırsan sevinirim..
Loveli, inşallah dediğin gibi olurda kızıma sağlıkla ve hayırlısıyla dokunmak, onu koklamak nasip olur.. onu öpmey ebile kıyamam gibi geliyor,enfeksiyondan korkuma..