Hazan, Ozlem, Pitos ve Esin, cok teşekkürler dualarınıza, desteklerinize, iyi dileklerinize. Allah razı olsun.
Esin, yapmadıüım yok inan, bol su içmeye calısıyorum, kimden ne duyduysam uyguluyırum. Şimdi bile yazarken bir yandan Humananın cayını içiyorum. Sütümü sık sağmalıyım biliyorum ama, sabaha sütüm cıksın ve götüreyim diye mecburen tutuyorum belli satten sonra sagmıyorum, böyle olunca günde cok olsa 4 defa sağmış oluyorum.
Pitos, süt döküldükten sonra bir türlü hastaneye götürdüğümüz sütleri dengeleyemedik. Sık sğınca az oluyor, hastaneye ancak 10 cc götürebiliyorum, bu da İdilimin ancak 2 beslenmesine yetiyor. Keşke dökülmeseydi, Ama keşkeyle olmuyor işte ne yazıkki. Allah hazana, bana ve tüm annelere ve anne adaylarına yardım etsin, sütleri azalmasın.
Ozlemcim sen zaten dualarınla hem hazana hemde bana sarılıyorsun. İnanıyorum ki sizlerin duaları bizlere iyi geliyor. İdilim ve nazlımız için duaya ihtiyacımız var. Biliyorum dualarınızda varız ve bundan sonrada var olmayı diliyorum, hem idilim için hemde nazlımız için...