• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler Dopler akım kaybı nedeniyle erken doğum yapanlar yardım!!

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
ilnarcim enfeksiyon suphesi pazartesi belli olur mu? Insallah temiz cikicak sonucu. bir de kilo aldi mi Idilcigimiz?
Insallah guzel gunler var ilnarcim onumuzde, Rabbim buyuk hayirlisini verecektir.

ınşallah güzel haberler getirmek kısmet olur ozlemcim ve yagmurcum.
Henüz belli olmadı, kültür sonuçları bir haftada belli olabiliyormus. Ama antibiyorik tedavisine baslamıslar. Umarım güzeller güzeli kızım iyileşir. Henüz ventilatörden de cıkarmadılar. Kendisinin ekstübe etmesini bekliyorlarmıs, sürekli tak-çıkar yapmak istemiyorlarmıs. Allahım en kısa zamanda sağlıkla ve hayırlısıyla yavrum kurtulur inşallah ventilatörden ve kendi kendine solunum yapabilir. Dualarınızı eksik etmeyin.... Sizlerin duasına çok ama çook inanıyorum.

Aminn cnm Aminnnn
dualarımız seninle ve minik kuzunla Rabbim sağlıkla çıkmanızı nasip etsin
bu arada % kaç makinadan nefes alıyor değişklik var mı?

Yüzdesini söylemediler Yağmurcum. Sadece söyledikleri, ayarları biraz daha düşürdükleri. Umarım en kısa zamanda tamamen kurtulur miniğim..

inşallahhh cnm inşallah en kısa zaönda kendisi nefes alır ayarları düşürdük dediklerine göre daha iyi

Yüzdesini söylemediler Yağmurcum. Sadece söyledikleri, ayarları biraz daha düşürdükleri. Umarım en kısa zamanda tamamen kurtulur miniğim..

bak bu güzel haber işte!.. inşallah kendi kendine nefes alıp vemeye baslayacak en kısa zamanda annesi..

inşallah kültür sonuçlarınız temiz çıkar. gerçi o zaman da bosu bosuna antibiyotik tedavisi görmüş olacak ama ya enfeksiyon varsa diye mecburen baslamak zorundalar, kültür sonucunu bekleyemezler idil de..

iyi haberlerini bekliyoruz canım..

maşallah idilimize iyi olucak annesi herşey sende çok yıprandın elbet ama o iyileşsin ısırırsın ellerini ayaklarını herşeyi unutursun ozaman bak gör dualarımızdasınız canım lütfen inancını kaybetme

Ozlem, Yagmur, Merali_Misdafir, Pitos ve ismini hatırlayamadığım arkadaslarım, hepinize cok ama cok teşekkürler. Dualarınıla herzaman yanımızdasınız, bunu bilmek cok güzel. Allah sizlerden razı olsun. Bizden dualarınızı eksik etmeyin, buna cok ihtiysacımız var.

Bugün enfeksiyon sonuclarını almıslar. Malesef enfeksiyon cıkmıs ama çok şükür ki önceden antibiyotiğe baslamıslardı. ıdilim de antibiyorik tedavisine olumlu sonuc vermiş. Allahıma binlerce sükürler olsun. ınşallah kısa zamanda enfeksiyondan ve ventilatörden kurtulur kızım. Uzun zaman oldu onu göremedim, bu hafta doktor bana gösterebileceğini söyledi. Bunu duydugumda öyle sevindim ki, beni bir görseydiniz. Şimdi göreceğim günü iple cekiyorum...
Duasız bırakmayın bizi...

Dualarımız seninle ve idilinle cnm..... Çok şükür tedaviye cevap veriyor miniğin
çok iyi anlıyorum seni miniğini görüceksin heyecan Rabbim uzun ömürler versin tez zamnda kucağına alırsın inşallahhh hiç bırakamzsın

canim dularimizda Idil, her zaman. sen guzel haber getirince biz de sukurler ediyoruz Allah'a. Rabbim hayirlisiyla kucagina alacagin gunleri de gosterecek Insallah. haberlerini bekliyoruz, Allah'a emanet yavrun tum bebekler gibi, bunu hic unutma.

Bugün ıdilimi görmek kısmet olmadı. Çok yoğundu orası. ınşallah yarına kısmet olur. Ventilatörden dün ayırmıslar falat zzorlanınca bugün yeniden baglamıslar. Büyümesini ibekliycez dedi doktorlar. Enfeksiyon için de tedavisi sürüyormus.

Benim sütüm yetmediği için (biliyorsunuz ne yazıkki ne yapsam da sütüm az) bugün prematil mama ve anne sütünün değerini arttıran euprotein aldık. Yarın giderken onları da götürücem. Şifa olur inşallah bebeğime. Ayrıca süt için de vitamalt tavsiye ettiler. Humana steel tea ile birlikte içiliyormus. Bunu da sütü az anneler okusun diye yazdım. Belki faydası olur. hmen gidip aldım. Önce bir cay bardağı kadar vitamalt (alkolsüz bira) içtim ardından da humna cayını içiyorum. ınşallah faydasını görürüm de sütüm artar.

ilnarcim yarini kimbilir nasil bir heyacan ve sevincle bekliyorsun Insallah uzun uzun yaninda kalmana izin verirler, Idilin kilosu nasil simdi? Insallah mamalar yarar canim.yagmurcn sen nasilsin? Insallah hersey cok iyidir.
ben de cesaretimi toplayip bebek calismalarina baslamayi dusunuyorum, Insallah bu sefer saglikli bir hamilelik kisa surede nasip olur. herseyden cok krokuyorum, hamile kalmaktan da bir daha yine 22 ay bekleyip kalamamaktan da....yaw kizlar yeri degildi ama dokuldum birden, sizlere kendimi cok yakin hissediyorum...

özlemcim bizde şimdilik iyiyiz Allah'a şükür.... başla cnm inşallah en kısa zamanda gelir bebişin hikayeni tam olarak bilmiyorum ama Rabbim isteyen herkese nasip etsin duydun mu bilmiyrum ama bende çok aradım

Keşke sizlere güel haberlerle dönebilseydim. Keşke bugünkü üzüntüm sadece ve sadece ıdilimi bugünde görememek olsaydı. Ama ne yazıkki olmadı. Bugün hem ıldilimi göremedim hemde doktorla görüşmemizde aldığımız haberler iç açıcı değilfi ne yazıkki. Kendimi çok kötü hissediyorum. ıdilimin Ciğerleriyle ilgili durumu kötüye gdiyormuş. Ventilatörün ayarını arttırmak zorunda kalmıslar. Bugün sabah beslenmesini 16cc ye cıkarmıslar ama tolere edememiş tamamen beslenmeyi kesmişler. Bugün beslemeyeceklermiş. Kan almışlar, enfeks,yon yüzünden. Antibiyotikler yetersizmi diye düşünerek. Allahım çok korkuyorum. Hastaneden cıkarken elim ayagım tutmuyordu adeta. Duaya herzamankinden daha cok ihyiyacımız var.

Yagmurcum, inşallah saglıkla kucagına alırsın yavrunu. Bizlerin çektikleriyle sende karsılasmazsın umarım..

Ozlemcim cesaretini toıplamalısın canım. Allah büyüktür, alnımıza ne yazıldıysa onu görücesz bu dünyada. Sağlıkla ve hayırlısıyla kucagına bebeğini alacagın günlri inşallah burda görürüz. Hamileyim dedigin günleri inşallah duyarız.

Pitoscm senin hamilelik nasıl gidiyor?

Merakli_misafir arkadasım. Yanımda olduğunu biliyorum. Bugün duaya cok ihtiycım var. Kulaklarımda doktorun sözleri çınlıyor adeta... Allahım yardımcımız olsun... Amiinn...

canım bendede aynı problem vardı inan o kadar çok şey yaşadım ki 6,5 aylık doğum yaptım kızım da 800 gr.doğdu ama ben hiç bir zaman ümidimi yitirmedim hep yaşayacağını düşündüm.....şimdi kızım 4,5 yaşında...
lütfen sende ümidini hiç ama hiç yitirme dualarını eksik etme......inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın arkadaşım :)

canım evet haberler pek iç açıcı değil belki ama en azından durum kontrol altında. Yani ekstradan çıkan başka bir rahatsızlık yok, antibiyotik tedavisine devam ediliyor, gerekirse dozu arttırılır. ventilatörün ayarını arttırmak zorunda kalmıslar ama bu da cigerlerindeki problem yüzünden yine, yani sebepsiz yere birden bire gelişen bir gerileme söz konusu değil. Yani durum aslında göründüğü gibi kötü değil canım. Lütfen pozitif düşün ve güçlü olmaya çalış.Hep söylüyorum sana, senin psikolojinin saglam kalması gerek idil e bakabilmen için... sana bugün en büyük teselli ve umut da bahar34 ün yazdıkları olsun bence...
Dualarım seninle ve idil le canım... :Saruboceq:

Amin cnm inşallah..... Merak etme cnm hep aklımızda ve dualarımızdasın
meraklı misafir arkaşıma katılıyorum biraz pozitif olmalıyız ama işte anne yüreği sanada diyecek söz bulamıyorum ki ya sadece dualarımzda olduğunuzu unutma inşalalhh idil bebek atlatacak bunları güçlü ol annesi ona destek ol yüreğinle hislerinle

canim hep dualarimizda Idil, Insallah yarin yine beslenmeye baslar ve yedikleri cok yarar guzeline. yarinki haberini bekliyoruz.

Back