Amiinnn canım içten dualarınız için. İnşallah dedikleriniz çıkar ve İdil im de kurtulur makinadan ve gelişmeye baslar. Bayram hediyesi olarak kuagımda İdil'i görmeyi öyle cok isterdim ki...
Ozlemcim, sütüm baya azaldı, inşallah kesilmez. Dereotundan tutunda tahin helvasına, Kompostodan humana cayına varıncaya kadar herseyi yapıyorum. İnşallah kesilmez sütüm. Birde tereyağını deneyeym. Umarım işe yarar.
2 ünite kanı istanbul kartalda araştırma hastanesine götürüp ışınlatmıstık. Daha öncede ışınlattığımız kan vardı, onu kullanmıslar. Dün doktorlar cok yoğun olduğundan görüşmeyi cok kısa tuttular, sorularımızı soramadık ne yazıkki. Son yaptırdığımız 2 ünite kanı da tedbir için yaptırdıklarını söylemişlrdi. Bebekten tedavi için kan alınıyor o zamanda cok küçük olduklarından kanında düşme oluyormus ve kana bu nedenle ihtiyac oluyormus. Bu sabah süt götürmeye gittiğimizde malesef doktorla görüşemedik, servisteymiş. Ama götürdüğümüz süt yetmeyeceği için bugün aksam tekrar gidicez. Umarım o zaman görüşebilir ve bilgi alabiliriz. Babalara göstermiyorlar bebekleri ama eşim bir şans belki diye bu sabah rica etti ama malesef göremedik. Bakalım, aksam yine bir sansımızı deniycez.
Pitos, desteğin ve duaların için çok ama çok teşekkürler. Senin sancıların ne durumda, bebişler inşallah aceleci davranıp zamanından önce gelmek isgtemezler. Kendine cok dikkat et. Allah kimseye evlat acısı vermesin. Dualarınızı eksik etmeyin arkadaslar. Kimin duasının kabul olacagı bilinmez.
Ozlemcim, sütüm baya azaldı, inşallah kesilmez. Dereotundan tutunda tahin helvasına, Kompostodan humana cayına varıncaya kadar herseyi yapıyorum. İnşallah kesilmez sütüm. Birde tereyağını deneyeym. Umarım işe yarar.
2 ünite kanı istanbul kartalda araştırma hastanesine götürüp ışınlatmıstık. Daha öncede ışınlattığımız kan vardı, onu kullanmıslar. Dün doktorlar cok yoğun olduğundan görüşmeyi cok kısa tuttular, sorularımızı soramadık ne yazıkki. Son yaptırdığımız 2 ünite kanı da tedbir için yaptırdıklarını söylemişlrdi. Bebekten tedavi için kan alınıyor o zamanda cok küçük olduklarından kanında düşme oluyormus ve kana bu nedenle ihtiyac oluyormus. Bu sabah süt götürmeye gittiğimizde malesef doktorla görüşemedik, servisteymiş. Ama götürdüğümüz süt yetmeyeceği için bugün aksam tekrar gidicez. Umarım o zaman görüşebilir ve bilgi alabiliriz. Babalara göstermiyorlar bebekleri ama eşim bir şans belki diye bu sabah rica etti ama malesef göremedik. Bakalım, aksam yine bir sansımızı deniycez.
il
Pitos, desteğin ve duaların için çok ama çok teşekkürler. Senin sancıların ne durumda, bebişler inşallah aceleci davranıp zamanından önce gelmek isgtemezler. Kendine cok dikkat et. Allah kimseye evlat acısı vermesin. Dualarınızı eksik etmeyin arkadaslar. Kimin duasının kabul olacagı bilinmez.
Dualarız için Amiinnn arkadaşlar, çok teşekkürler. Kimin duasının kabul olacagı bilinmez, Allah razı olsun. Şu mübarek günlerde kabul olsun dualarımız inşallah.
Ozlem, Pediatri hemsiresinin yazdıını okudum. Birde onu deneyeyim. İnşallah artmasına yardımcı olur. Bugün çok üzüldüm. Tam süt sagdım, hastaneye götürmek için, gün boyu sağmamıştım ki biriksin de hastaneye hiç olmazsa biraz fazla götüreyim diye. Aksilik bu ya, elimden kaydı ve süt döküldü( Çok ama çok üzüldüm. Ne yazıkki bugün ancak 6 cc götürebildim bu yüzden. aksama tekrar sağıp götürücem, inşallah süt gelir.
Hazan, kanı ışınlatıp hastanneye teslim ettik. Çok şükür ki kanamadn dolayı istenmemiş kan, Tedavi amaçlı İdil'imden kan alınıyor ya, o zaman kan değerleri düşmüş, o yüzden kanı ışınlattırmıslar.
Benim sütüm cok az geliyor, ne yapsamda arttıramıyorum, ama buna da şükürdiyorum, hiç olmayabilirdide. Hastanede bir bayanın hiç gelmiyormus sütü. Nazlının sütünü 17cc ye cıkarmıslar demişsin canım, 17cc bir günlükmü? yoksa her defasında 17 cc mi veriyorlaR? senin kuzunu kaç saatte bir beskliorlar? Bizim burda 3 satte bir veriyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?