Benim kızımda 31 hafta dört günlükken 870 gr. doğdu. Bağırsakları gelişmediği için beslenme sorunu oluyordu. Aç olduğu halde besleyemiyorlardı çünkü karnı bir top gibi şişiyordu. 61 gün yoğun bakım da kaldı. Şimdi dört yaşını doldurmak üzere. Allah hayırlısı ile kısa zamanda bebeğinin sağlığına kavuşmasını nasib etsin inşallah. Ama unutma her geçen gün büyümeye devam ediyor. Yani ciğerleri de gelişmeye devam ediyor. Sütüm kesiliyor mu diye de kafana takma. Düşündükçe, kafaya taktıkça sütün azalmaya başlıyor pisikolojik olarak. Evet prematüre bebekler için anne sütü çok önemli ama çok çok iyi, prematüre bebekler için hazırlanmış mamalarda var. Benim de sütüm kesilmişti.Bu günleri yaşayan biri olarak üzülme demek çok saçma geliyor ama gerçekten bebeğin için güçlü olmalısın.
Bir de kızlar hayat daha sıkı tutunurmuş bunu bana anneannem söylemişti.ınanıyorum ki senin bebeğin de hayata sımsıkı tutunacak.
Bir de kızlar hayat daha sıkı tutunurmuş bunu bana anneannem söylemişti.ınanıyorum ki senin bebeğin de hayata sımsıkı tutunacak.