• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler Dopler akım kaybı nedeniyle erken doğum yapanlar yardım!!

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
ilnarcım pzrtesi inş çok güzel haberler alırsın benimde pzrtesi kontrolü var artık fazla dayanamıycağımı düşünüyorum hayırlısı diyelim

Rabbim yavrularınızı bağışlasınn inşallah sağ salim evlerine gelmeyi nasip etsin dualarım sizinle

Ozlem80, canm, hem ıdil'im için, hemde Hazan 'ın Nazlısı için söylemiş olduğungüzel sözlere ve ypmıs oldugun dualara içteen teşekkür ediyorum.

Diğer Duacı olan arkadaşlarıma da çok ama çok teşekkürler. Dün akşam süt götürmye hastaneye gittiğimizde bir umut ile bilgi alırım dişüncesiyle gittim. Dktor yoktu, hemşireçıktı kapıya ama nuh dedi peygamber demedi, bie yasak bilgi veremeyiz dedi durdu. Evet o kendince haklıydı ama bende bir anneydim ve birkaç gündür bebeğimle ilgiliolumsuz gelişmeler yüzünden bilgi almakta karalıdım. Ne yapıp edip hemşirden az daols bilgi almayı başardı. Beslenme konusunda Başa döndklerini 1 cc ile dün tekrar sütü verdiklerini söyledi. 1 cc yivediklerini duydugumda hissettiğim mutluluğu inanın kelimelerle anlatamam.. Allahım tez zamanda herhangi bir aksilikle karşılaşmadan ıdil'imi bana, Nazlısını da Hazana bağışlasın. Amiinnn..

PıTOS25 (ilnarcım pzrtesi inş çok güzel haberler alırsın benimde pzrtesi kontrolü var artık fazla dayanamıycağımı düşünüyorum hayırlısı diyelim ) CANIM ıNŞALLAH DEDıĞıN GıBı PAZARTESı GÜZEL HABERLER ALIRIM. BUNUN ıÇıN HERSEYE RAZIYIM . PıTOS, YANLIS HATIRLIYORSAM BENı MAZUR GÖR, SANKı FORUMLARDAN BıRıNDE SENıN KONAK ASTANESıNDE ERKAN BEYE GıTTıĞıNı OKUMUSTUM. BENDE ONA GıDıYORDUM. SEN KAÇINCI HAFTADASIN CANIM? DAHA FAZLA DAYANAMAYACAĞINI NEDEN DÜŞÜNÜYORSUN? UMARIM SORUNSUZ BıR HAMıLELıKGECıRıR VE YAVRULARINI SAĞLIKLA KUAGIN ALIRSIN.

Bugün aksam saaterinde tekrar canım kızıma,ıdil'ime süt göree gidicez. ınşallah bilgi alblirim.

bebişinden güzel haberleri bekliyoruz mücadeleye devam etmesi ne güzel inş herşey daha güzel olucak evet ben konakta erkan beye gidiyorum 30 haftalığım dün sancım vardı o yüzden öyle yazmıştım ama gece acile gittim serum ilaçla sancılar durduruldu şükür iyiyim şimdi güzel haberlerini bekliyoruz

merhaba ilnarcım hiçbişey yazmamışsın merak ettim seni bende hastanedeydim sancılandım şükür serumla falan durduruldu bebklerimin durumu ii ama işte heran doğum olabilir dedi bide küvöz sorunu var üç bebk olunca inş gerek kalmaz siz nasılsınız herşey yolunda inş canım

pitoscum sana da gecmis olsun, bebislerin bekler Insallah canim sakin stresle sancilarini tetikleme, rahatlayip kendini doguma daha cok var diye motive etsen faydasi olurmusymus acaba? bende ilnara bakiyorum dunden beri surekli, Insallah guzel haberle gelicektir.

haklısın özlemcim kaderden öteye geçilmez belki ama hep olumlu düşünmek güzel düşünmek gerek bende hep bebeklerime 4 hafta daha var diye tembihliyorum kendimede heves etme diyorum bu arada il narı bende çok merak ettim inş herşey yolundadır

bebeklik kiloları karışıyor tam tahmin yapmak zor dedi dr ama tahmini 1400 civarılar :nazar:

haklısın özlemcim kaderden öteye geçilmez belki ama hep olumlu düşünmek güzel düşünmek gerek bende hep bebeklerime 4 hafta daha var diye tembihliyorum kendimede heves etme diyorum bu arada il narı bende çok merak ettim inş herşey yolundadır

bebeklik kiloları karışıyor tam tahmin yapmak zor dedi dr ama tahmini 1400 civarılar :nazar:

kiloları güzell canım sabret biraz daha 1 hafda daha olsa çok güzel olur ....yat devamlı..

Allahım inşallah ıdilini sana ve esıne bagıslar..
ınşallah bıran once saglıgına kavusur bu acı dolu gunlerı unutursunuz...
dualarım sızınle....

zaten hep yatıyorum canım ama hedefimiz inş 4 hafta daha dauyanması bebklerin malum küvöz sorunu var memlekette bide hemen onları alıp evime gelmek istiyorum rabbim herkesin evladını korusun

merhaba kızlar bende 28 haftalık doğum yaptım..kızım 1.300 gr olduğunda kuvesten çıkarıp hastanede bakmam için bana vermişlerdi..bakabilyomuyum diye..1.600 gr olduğunda birlikte çıktık kızımla..şu an 1 yaşında ve sağlığı ii şükür ..inşallah sizde bebeğinizi:Saruboceq: sağlıkla kucağınıza alıp çıkıcaksınız..Rabbim sabır sağlık versin inşallah..bebişlerinize güç kuvvet sağlık versin.. :nazar::1hug: bebeklik ebrizim merhaba pek giremiyorum siteye benim yaramaz yüreme hevesinde elinden tutup evi gezip duruyoruz..2-3 adım atıyo şımarık sizinkiler nasıl öpüyorum gül kokuluları..

Son düzenleme:
Ozlemcim, sana kızmak değil verdiğin destek için teşekkür edebilirim ancak. Sen çok iyiniyetlisin. Cidden cok zor günler geciriyorum. Belki stresten belkide 9 ayı dolduramamıs olmaktandır, sebebi bilemiyorum, ama sütüm ne yazıkki cok fazla değil. Umarım artar sütüm. Hazanın mesajını okudum. Aynı haftamızda doğum yapmısız. Sanırım aynı süreçten geciyoruz. O benden bir adım daha önde. ınşallah ventilatörden sağlıkla ve hayırlısıyla kurtulur bebeklerimiz. Gerek onun Nazlısı gerek benim ıdilim inşallah sağlığın kavusur ve kucagımıza alırız. Bu arada kızımın ismi ıdil. Benim minik kuşum, parmak cocugum. Allah bizlere bağışlasın, AMııNN..

Hazan cım, Sen bebeğini hergün görebiliyormusun? Bize haftada bir defa ancak gösteriyorlar, o da sadece bana. Babasına göstermiyorlar. Sadece anneye izin var. Haftasonları ise hçbir sekilde bilgilendirme dahi olmuyor canım. Senin orda nasıl?
canım bizim kızın her öğlen yada akşam ziyaret saatleri var o saatlerde görebiliyoruz özelde yatıyo devlet hastanesinde küvöz bulamadık bebeği doğumdan sonra özel hastaneye nakil ettiler biz o konuda rahatız ama hergün görmekte iyi değil ayrılmak çok zor geliyo hele bide orda ağlarken bırakmak ozaman içim yanıyo nasıl idilin durumu
herşey yolundadır işallah bu arada sütüm benimde azaldı humana still tea önerdiler ona başladım dün bakalım artarsa sende bi dene seni bilgilendiririm

Son düzenleme:
ilnarcim dularimiz Insallah kizina ulasiyordur, canim benim bugun biz yarin sen; yeterki kizin iyilessin, Allah tum mucadele veren bebekleri korusun, amin. sana iyi gelicekse duygularini da paylas bizimle senin yasadiklarini bir sen bir Allah bilir. tum bu surecte uzuntunden sutun kesilmesin diye daha da guclu olmalisin, bu da ustunde bir baski uygulamasin senin herseyi en ince ayrintisina kadar dusundugun aslinda yazilarinda cok belli sakin akil veriyorum sanma. yasadiklarinla ancak biz senden akil alabiliriz sadece icimden geldigi icin yaziyorum bunlari. hazannin da senin de sutunuz oyle kiymetliki simdi; gerci ben inaniyorum Allah yardimciniz siz guzel annelerin. siz bize tesekkur etmeyin kendinize cok dikkat edin, pozitif dusunun bize yeter.

özlemcin dualarınız ve iyi dileklerinizle bizim yanımızda olduğun için sağolasın allah kimseye yaşatmasın çok zor

Arkadaşlar sizleri de merakta bıraktım. Ama yine koşuşturma dolu günler yaşadık.
Bu defa da hastanenin ışnlama cihazı bozulmus. En yakın Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesinde varmış Tel ettiler hastaneden ve bebeğiniz için kanı ışınlatmanız gerekiyor dediler. Cok korktum ıdilime birsey oldu diye. Ama çok şükür ki kanı tedbir amaçlı ışınlatmamızı istemişler. Çünkü heran kan verebilirlermiş ve Hastanenin makinası da arızalı oldugundan ellerinin altında hazır bulunması açısınan istenmiş. Eşimi aradım ve adamcağız işyerinden apar topar geldi. Dün ıstanbula gittik, 10 dakika içinde kanı ışınladılar ve tekrar geri döndük. Allahım yavrularımızı bizlere bagıslasın. En kötü günümüz bu olsun diliyorum. Kızım için birseyler yağıypr olmakta güzel diyerek avunma yolunu sectim.

ıdilimizin beslenmesini durdurmuşlardı. Ama tekrar başlattılar. Bugün doktorla görüşmemizde beslenmesinde geri gelen oldugunu söyledi, umarım sorun yasamayız. Ciğerleriyle ilgili de tedaviye baslamıslar. 1 doz ilaç vermişler, olumlu yanıt alınca da bugün 2. dozu vereceklerdi. Prematüre bebeklerin ciğer hastalığından bahsetmiştim dah aönce. Ondan şüpheleniyorlarmıs ve o hastalığa yönelik ilaçlara da baslayacaklarmıs. Allahım yardımcımız olur inşallah, nolu dualarınızı eksik etmeyin bizlerden.

Hazann, canım Nazlın ağlıyormu? benim kızım solunum cihazına baglı oldugundan aglayamıyormus. Sesi çıkmıyormus yavrumun. Humananın steel tea çayını hastanede yattığım zamanda bende kullanmıstım 1 kutu. Yeni doğum yaptığımda sütüm yoktu , doktor onu söylmeişti. Şu sıra yine ne yazıkki sütüm çok azaldı. Artar inşallah. Yapmadığım kalmadı.

PıTOS 25, kendine cok dikkat et canım. Kendini asla yorma, sürekli yat. Hastanede olduğum zaman tedaviyle olan arkadaslar sürekli yatıyordu. ınşallah bebeklerini sağlıkla kucagına alırsın canım benim. ınanıyorum ben sağlıkla gelecek ufaklıklar. Cinsiyetlerini ögrendinmi?

Ozlemcim, canım merakta bıraktım seni de. Önceki mesajda yazdım neden sizlere yazamadığımı. Duasız bırakma bizi tamam mı canım. Sizlerin manevi desteğini çok yakından hissediyorum.

Gonul - Arzu sizlere de çok teşekkürler. Allah yavrularınızı sizlere bağışlasın. Arzu cum, 28 haftalık doğum yaptıgını yazmıssın. Kaç kilo doğmustu? Ne gibi aşamalardan gectin? Ventilatöre takıldımı yavrun ve şayet takıldıysa kaç haftada kurtuldu?

Yine aynı duayı edicem: Allah kimseye evlat avısı yaşatmasın. Amiiinnnn...

canim idil de naz da hep dualarimda, merak etmemiz de onemli degil sen kendini iyi hissedince kisaca yazsan da olur. hazancim sizin guzel kizlariniz sagolsun.

il narcım iyi olduğunuzza çok sevindim bebişinde daha iyi olucak tatlım nasılda hayata sıkı sıkı tutundu baksana sizde yaşadıklarınızın karşılığını kat ve kat alıcaksınız eminimki dularımız elbette sizinle allaha emanet olun

benim bebişler iki erkek bir kız canım

canım 1170 gr doğdu bebeğim ve 970 gra düştü boyu 37 santimdi..2 hafta geriden geliyodu ama..kızım kendi nefes alıyodu..dr.lar çok şaşırmıştı kendi nefes alışına.. doğum öncesi hastanede yattım 15 gün ve ciğer geliştirici iğne yapmışlardı..çok faydasını gördük..1 ay kaldı kuvete kızım..korkma canım çok zor bi süreç geçirıyosun ama bugünler geçiyo..şu an bunları yazarken o günler geldi aklıma bana böle nasihat verirlerdi ama kesinlikle fayda etmezdi..yaşamadıkları için ne kadar kolay geliyo derdim..yavrundan uzak akibetini bilmeden sadece beklemek dünyanın en zor sınavı.Allah sabır versin..bak bugün kızım 1 yaşında ve o günleri düşünüp gerçekten geçiyomuş diyorum..yeter ki sağlıklı olsunlar..ve sütünü muhakkak sağ azda olsa ben 4 ay sütümü sağdım çok azdı ama olsun..bebeğine faydası çok..zaten sana bebeğini verdiklerinde bi mama vericekler sadece anne sütüne karıştırılıp veriliyo..bebek için çok önemli bi mama kızım o mama sayesinde toparlandı diyebilirim şu an ismini hatırlamıyorum..zaten zamanı gelince dr.un verir..şu an ezan okunuyo..Allah okunan ezanlar hürmetine yavrunuza sağlık güç versin inşallah canım:Saruboceq::nazar:a.s. erken doğum sebebimde 19. haftada düşük tehlikesi geçirdim ve bebek tutundu ama hep kasklarımdaydı ve rahime baskı yapıyodu..bu sebebten canım

merhaba kızlar bende 28 haftalık doğum yaptım..kızım 1.300 gr olduğunda kuvesten çıkarıp hastanede bakmam için bana vermişlerdi..bakabilyomuyum diye..1.600 gr olduğunda birlikte çıktık kızımla..şu an 1 yaşında ve sağlığı ii şükür ..inşallah sizde bebeğinizi:Saruboceq: sağlıkla kucağınıza alıp çıkıcaksınız..Rabbim sabır sağlık versin inşallah..bebişlerinize güç kuvvet sağlık versin.. :nazar::1hug: bebeklik ebrizim merhaba pek giremiyorum siteye benim yaramaz yüreme hevesinde elinden tutup evi gezip duruyoruz..2-3 adım atıyo şımarık sizinkiler nasıl öpüyorum gül kokuluları..

ah arzucum nerelerdesiniz çok yanlız bıraktınız beni sizi çok özledim ayşenurun doğum günü kutlu olsun bu arada afferin bıcırığımaalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis demek yürümeye çalışıyor darısı berilin başına allahım bizede göstersin o günleri.berilde sağından soluna dönmeye başladı biraz hareketlendi inşallah hep böyle iyi gider. 9. aya girdik dönüyor diye seviniyoruz bizim kısmetimizdede bu varmış.

Back