Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
haklısın özlemcim kaderden öteye geçilmez belki ama hep olumlu düşünmek güzel düşünmek gerek bende hep bebeklerime 4 hafta daha var diye tembihliyorum kendimede heves etme diyorum bu arada il narı bende çok merak ettim inş herşey yolundadır
bebeklik kiloları karışıyor tam tahmin yapmak zor dedi dr ama tahmini 1400 civarılar
canım bizim kızın her öğlen yada akşam ziyaret saatleri var o saatlerde görebiliyoruz özelde yatıyo devlet hastanesinde küvöz bulamadık bebeği doğumdan sonra özel hastaneye nakil ettiler biz o konuda rahatız ama hergün görmekte iyi değil ayrılmak çok zor geliyo hele bide orda ağlarken bırakmak ozaman içim yanıyo nasıl idilin durumuOzlemcim, sana kızmak değil verdiğin destek için teşekkür edebilirim ancak. Sen çok iyiniyetlisin. Cidden cok zor günler geciriyorum. Belki stresten belkide 9 ayı dolduramamıs olmaktandır, sebebi bilemiyorum, ama sütüm ne yazıkki cok fazla değil. Umarım artar sütüm. Hazanın mesajını okudum. Aynı haftamızda doğum yapmısız. Sanırım aynı süreçten geciyoruz. O benden bir adım daha önde. ınşallah ventilatörden sağlıkla ve hayırlısıyla kurtulur bebeklerimiz. Gerek onun Nazlısı gerek benim ıdilim inşallah sağlığın kavusur ve kucagımıza alırız. Bu arada kızımın ismi ıdil. Benim minik kuşum, parmak cocugum. Allah bizlere bağışlasın, AMııNN..
Hazan cım, Sen bebeğini hergün görebiliyormusun? Bize haftada bir defa ancak gösteriyorlar, o da sadece bana. Babasına göstermiyorlar. Sadece anneye izin var. Haftasonları ise hçbir sekilde bilgilendirme dahi olmuyor canım. Senin orda nasıl?
ilnarcim dularimiz Insallah kizina ulasiyordur, canim benim bugun biz yarin sen; yeterki kizin iyilessin, Allah tum mucadele veren bebekleri korusun, amin. sana iyi gelicekse duygularini da paylas bizimle senin yasadiklarini bir sen bir Allah bilir. tum bu surecte uzuntunden sutun kesilmesin diye daha da guclu olmalisin, bu da ustunde bir baski uygulamasin senin herseyi en ince ayrintisina kadar dusundugun aslinda yazilarinda cok belli sakin akil veriyorum sanma. yasadiklarinla ancak biz senden akil alabiliriz sadece icimden geldigi icin yaziyorum bunlari. hazannin da senin de sutunuz oyle kiymetliki simdi; gerci ben inaniyorum Allah yardimciniz siz guzel annelerin. siz bize tesekkur etmeyin kendinize cok dikkat edin, pozitif dusunun bize yeter.
merhaba kızlar bende 28 haftalık doğum yaptım..kızım 1.300 gr olduğunda kuvesten çıkarıp hastanede bakmam için bana vermişlerdi..bakabilyomuyum diye..1.600 gr olduğunda birlikte çıktık kızımla..şu an 1 yaşında ve sağlığı ii şükür ..inşallah sizde bebeğinizi:Saruboceq: sağlıkla kucağınıza alıp çıkıcaksınız..Rabbim sabır sağlık versin inşallah..bebişlerinize güç kuvvet sağlık versin.. :1hug: bebeklik ebrizim merhaba pek giremiyorum siteye benim yaramaz yüreme hevesinde elinden tutup evi gezip duruyoruz..2-3 adım atıyo şımarık sizinkiler nasıl öpüyorum gül kokuluları..