- 19 Nisan 2010
- 1.770
- 2
nice mutlu senelere. inşallah seneye bebeklerinle kutlarsın.
Teşekkür ederim tatlım :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nice mutlu senelere. inşallah seneye bebeklerinle kutlarsın.
Arkadaşlar merhaba, bugün benim 10.günüm.öğlen hastaneye gittik ve kan verdim.B-hcg değerim 177 çıktı :) Cumartesi yeniden baktıracağız.Şimdilik tutmuş gibi görünüyor (lar).Bana dondurulmuş, 2 embriyo transfer edildi. Eşimle çok heyecanlandık.Bugüne kadar hiç kanama, lekelenme olmadı (gerçi olup da tutan da çok var).Umarım sorunsuz devam eder.En büyük korkum dondurulmuş olduğu için düşük tehlikesinin daha yüksek olması.Tranferimin ertesi günü ayağa kalktım ve hayatıma devam ettim.Hiç sakınmadım.Merdiven de indim çıktım, uzun saatler ayakta da kaldım, yürüdüm vs. Pişman değilim.Eğer bugün negatif sonucu almış olsaydık yıkım yaşamak istemediğim ben böyle bir yönem bulmuştum ama bu kadar harekete rağmen tutmuş.UMarım katlanarak devam eder.Tedavideki herkese ve kendime bol şans diliyorum:)
maşallah kalınlık çok iyi kaçıncı günde bu kadar oldu. bende de kalınlaşmama sorunu var ilk denemede dış gebelik bu yüzden olmuş olabilir demişti doktor. yer bulamazsa kendine göre bi yere gider oraya yerleşir seninkide tüpe yerleşmiş dedi. 6.9mm ile ilk transferim olmuştum gerçi ikincisi 8mm di ama neyazıkkı o da tutmadı. bu sefer ise adetin ilk gününden itibaren günde 3 kez estrofem tablet 1 coraspirin ve 1 tanede tebokan kullanıyorum aslında tebakon 3 tane dedi ama çok başağrısı yapıo beynim zonkluyo resmen.Allahım inşallah bu sefer gerekli kalınlığa ulaşır ya çok uzun yazmışım kusura bakma
S.tugba, Avarecan, Maytap hepinize iyi dilekleriniz ve kutlamalarınız için çok teşekkür ederim.En kısa zamanda tedavideki tüm arkadaşların güzel haberlerini almayı umuyorum:)
adetin 10.gününde 12mm.....2.günden itibaren estrofem kullanıyorum..ilk 4gün günde 2 alıyordum sonraki 4gün 3......sonraki 4gün 4er tane alcaksın dedi...şuan günde 4tane alıyorum...ama ptsinden itibaren günde 5tane estrofem alcam...taki transfere kadar...banada biraz kalın gibi geldi.ya dahada kalınlaşırsakafamçokkarıştı...tebakon ne işe yarıyor..adını ilkkez duyyorum
ama oldummu bu şimdi biz burda güzel sonuç almak için dua ederken sen böyle düşünürsen olmazki bebişine haksızlık ediyosun ama o bebek seninle inşallah hani bana güzel şeyler düşün diyodun evhamlıyım diye kızıyodun umutsuzdum diye telkin ediyodun oooo sen böyle yaparsan benim transfere kadar hevesimde inancımda biter bak ona görelmazpuyorumnanaktansalı günü test yaptırmayı düşünüyorum aslında test tarihim perşembe ünü ama okadar beklemiyecem önceki transferlerim de de erken yaptırmıştım sonuç çıkıyor nasıl olsa erken yaptırmak istememin sebebi meraktan ziyada şu proginex iğne kalçamın üzerine oturamıyorum negatifse eğer sonuç boşuna iki gün daha vurunmıyım önceki tedavilerimde de erkenden kesmiştim iğneyi bakalım hiç bir belirtim yok ondan dolayı galiba yine tutmadı diye düşünüyorum bakalım nasip kısmet.
yakın zamanda hamile kalan arkadaşlarımız
:teytey::teytey::teytey:
ARAL
1970FUN
YARAMAZ84
BUKİM
YOJİMBO
İNŞALAH BU LİSTEYE GEÇMEK BURADAKİ TÜM ARKADAŞLARIMLA BİRİKTE BANADA NASİP OLUR HAYIRLI SAĞLIKLI ANALI BABALI BÜYÜTEBİLECEĞİMİZ EVLATLAR NASİP EYE RABBİM HAYIRLISIYLA "OL" DE OLSUN İNŞALLAH:Saruboceq:
ARAL
1970FUN
YARAMAZ84
BUKİM
YOJİMBO
İNŞALAH BU LİSTEYE GEÇMEK BURADAKİ TÜM ARKADAŞLARIMLA BİRİKTE BANADA NASİP OLUR HAYIRLI SAĞLIKLI ANALI BABALI BÜYÜTEBİLECEĞİMİZ EVLATLAR NASİP EYE RABBİM HAYIRLISIYLA "OL" DE OLSUN İNŞALLAH:Saruboceq:
merhaba kader arkadaşlarım sizi sürekli takip ediyorum fakat yazamıyorum kusura bakmayın ama inanın gönlüm ve dualarım sizlerle umarım hepinizin tedavileri olumlu sonuçlanır arkadaşlar bende sizdenim biliyorsunuz şuanda gebeyim ama inanın gebe kalmakla iş bitmiyor esas sorumluluk bundan sonra başlıyor tüm yeni gebelerimizi tebrik ediyorum umarım hepimiz bebeklrimizi sağlıcakla kucağımıza alırız tedavideki arkadaşlarada bo şans diliyorum sevgiyle kalın
çok teşekkür ederim...bi önceki adetin 18.günü lucrin iğne başladım 10ünite...her gün kullanıyorum..transfere kadarda kullanacakmışım...yumurtaları baskılıyormuşş..yine bi önceki adetin 18 .günü folibol,elevit ve zinco c başladım.hergün 1er tanede bunlardan alıyorum...bunlarda hala devam ediyor...adetin 1.günü clexan kan sulandırıcı iğneye başladım(bu erken doğum için verildi.) adetin 2.günü estrofem tablet başladım...ilk 4 gün 2şer tane..sonraki 4gün 3er tane(şuan 3ertane alıyorum)daha sonraki 4günde 4er tane alacakmışım...ayın 28indede randevum var bakalım ne diecek
ARAL
1970FUN
YARAMAZ84
BUKİM
YOJİMBO
bütün hamişlere rabbim meleklerini sağlıklı sıhatli kucağına almalarını nasip etsin...ALLAH'A EMANET OLUN MELEKLERİNİZLE KIZLAR...RABBİM ESİRGESİN SİZİ HER KÖTÜLÜKTEN...
Merhaba arkadaşlar,
bugün 12. günüm testi yineledik.470 çıktı değerim:) buradaki doktor 1 hafta sonra keseyi görürüz dedi.etap etap ilerliyoruz.Umarım hepimiz emeklerimizin karşılığını alırız a.s
canım yalnış hatırlamıyosam başka bi topikte yazışmıştık seninle bende erken doğumla 6 aylık bebeğimi kaybettim...tedavimiz aynı bende lucrin 10 ünite kullanıyorum ama ben daha adet olmadım yaaa dün olmam gerekiyodu tık yok ne ağrı ne sızı napacam ben adetle birlikte 18 gün daha lucrin kullanacaktım şimdi adet olana kadar devam sonrada 18 gün dahamı iyice kafam karıştı...drm gebelik olursa kan sulandırıcı iğneye başlayacağını söyledi güya tedbirmişşş amannn bunaldım tarihlerden,beklemekten tam yakaladım derken kaybedersem düşüncesinden,boğuluyorum... adette olmadım off bu lucrin gecikme yaparmı?:çok üzgünüm:
:teytey::sm_cool::dance:Merhaba arkadaşlar,
bugün 12. günüm testi yineledik.470 çıktı değerim:) buradaki doktor 1 hafta sonra keseyi görürüz dedi.etap etap ilerliyoruz.Umarım hepimiz emeklerimizin karşılığını alırız a.s
rica ederim ne demek herkesin yaşını vs.tam bilmediğim için kendimce yaptım sayfamız daha renki daha coşkulu olsun diyeKırmızı da bana çok yakışmışşşşşş teşekkürler darısı başına inşallah
Fatmanur
Emirin tup aşamasının sonunda Süleyman bey kan tahlili sonucu için beni odasına çağırdı . Ben hiç beklemiyordum pozitifi . hatta Giderken Sigara aldım arabaya koydum çıkışta içeceğim naasıl olsa diye .
Süleyman : Sence nasıl , ne hissediyorsun
Ben : Negatif hissediyorum
Süleyman . Hisleri güçlümüdür ?
Ben : Evet
Süleyman : Ehhh hiçde hislerin güçlü değilmiş , hamilesin
Havalara uçtum habi , epey bir ağzım açık kaldım adamın karşısında
Yani öyle hissetmek falan yok , bekleyip göreceksin bebişin dogum tarihi Haziran 2011 olacakmı diye
ama oldummu bu şimdi biz burda güzel sonuç almak için dua ederken sen böyle düşünürsen olmazki bebişine haksızlık ediyosun ama o bebek seninle inşallah hani bana güzel şeyler düşün diyodun evhamlıyım diye kızıyodun umutsuzdum diye telkin ediyodun oooo sen böyle yaparsan benim transfere kadar hevesimde inancımda biter bak ona görelmazpuyorumnanaktan
hem yeni yaptığım süslü püslü hamiş listesine senide eklicez daha dur :)
inşallah o hayal edip beklediğin sonucu alıcaksın allah'ın izniyle ...canım çok doğru söylüyorsun karamsar olmaya gerek yok tabi ama önemli olan bizim sağlığımız sonuç ne olursa olsun üzülmiyeceğime kendime söz verdim benimde az kaldı salı günü tahlil yaptıracaz sabahtan öğlene doğru size haber veririm yanlız biraz tırsıyorum tahlil yaptırmaktan hakkımızda hayırlısı.