Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar nerdesiniz minik gelin trnsferden sonra neler yaptın çok dinlendinmi
Cnm transferden sonra 2 saat sedyede yattım sonra kalktım yatakta 1.5 saat yattım 1 saatlik yoldan eve geldim...kayısı suyu kuru siyah kayısı bolca yiyip iciyorum Kabiz olmayayım diye cok sukur şimdilik Kabiz deilim herseyi yiyorum..kahvaltımı hazırdım kaldırdım makinaya dizdim yAtagimi topladım ...sıvı cok aldığımdan saat bası wc ye gidiyorum kalmışken evde bı tur atıp yatıyorum ..
İlk tup bebekte 5 gun hep yattım hiç bsy yapmadım tutmadı şimdi kendimi yormadan kişisel ihtiyaclarımı yapıyorum ...nekdr esirgersen okdr olmuyor hem nekdr cok yatarsan okdr cok stres oluyorsun ..eğer bu denemede tutarsa anlarımki moral ve kendini iyi hissetme normal hayatını yasama önemliymiş...tabi ağır isler yapmıyorum yavaş yavaş hareket ediyorum :) arada sizi ve batma oluyor şimdilik okdr..hepsinden öte Rabbim nasip edecekse yatsanda yatmasanda oluyor...cogu kisi 1-2 gun sonra ise bile başlıyor:)
Canım bir de ananas yemeni tavsiye ederim. Transferden sonra her gün birer dilim, 5 gün boyunca. Yatmaman daha iyi,kendini yormayacak şekilde günlük hayatına devam edebilirsin. Doktorlar yatmayı önermiyor.
Cnm ilk tup bebekte anans ve kabak çekirdeği elma bolca yedim tiksindim artık ilk tedavide yaptıklarımı bunda yapmıycam esim alayım dedi bırakmadım cok soğumusum öyle böle deil okdr titiz davrandım olmadiya bu sefer tersini yapcam :)
MİNİKGELİN DURUMLAR NASIL BENDE PEK BELİRTİ YOK KASIKLARIM AĞRIYOR iLACIN ETKİSİNDEN OLSA GEREK BİRDE İDRARIMIN RENGİ KOYU SARI ONUDA ESTROFEMDEN DOLAYI OLABİLİR. ARADA BATMALR OLUYOR AMA İNŞŞ TUTAR YA BEN HAFTAYA PERŞEMBE TAHLİL GÜNÜM BAKALIM NE OLACAK SEN NE ZAMAN YAPTIRMYI DÜŞÜNÜYORSUN ARKADAŞIM
Cnm belirtilerimiz aynı hemen hemen...
Genel olarak bı belirti yok arada sag arada sol kasığımda 3-4 kere igne batması gibi batma oluyor ama sürekli deil...arada belime inse bı sizi gelio gidiyor okdr..idrarım sabah ilk yaptığımda koyu sayılır ama gun icinde normal zaten sürekli kayısı suyu ve su içtiğimden habire wc ye gidiyorum..cok sukur ilkinde acaip bı agrim olmuştu ve o an olmadıgını hisettim şimdi umutluyum sebebi yok ama umutluyum :) normalde 12 gun sonra test gunu ben cumaya yani 11. Gun yaptırcam canım...sende 10. Gun yapcan ozman ..zaten genelde 10-11-12 .gunlerde yapılıyor test:)
cnm bende bu sefer umutluyum ALLAH ( cc) ümitlerimizi boşa çıkarmasın ben kayısıyı direk yiyorum oda karnımda gurlama yapıyor bıraktım o yüzden şimdi çay içmiyorum kabız olmamak için ilkinde aşırı derecede kabız oldum o yüzden de tutmamış olabilir diye düşünüyorum senle aynı zamanda sonuç öğrencek olmamız çok güzel yol arkadaşı buldum bende inşş herkes hamile kalır ...
Cnm bence kayısı ye Kabiz olmak karın gurlamasindan kötü..zaten transfer sonrasi doktorların söylediği Kabiz olma ağır is yapma onun haricinde keyfine bak..bugun dışarı çıkacaktık arkadaşlarla ama icime sinmedi 3 gun geçsin gezmeye başlıycam :)
Bsy sorcam benim sürekli goZum seyriyor transferden sonra sende oldumu acaba kan pihtilasmasi icin igne vurunuyorum o mu yapıyor :)
cnm ben dün biraz çıktım 10 dk falan yürüyüş yaptım ne yapayım sıkıntıdan patladım benim gözüm seyirmiyor belkide iğnedendir ben vurulmuyorum onu o yüzden bilimiyorum tatlım.. doğru söylüyon zaten ilkinde kabız olduğum için tutmadı diye düşünüyorum hemde öyle böyle değil baya kabızdım nerdeyse ameliyat etcekler beni yani o durumdaydım şükür şimdi iyiyim öyle sorunum yok ben o zaman nasıl o kadar kabız olabildim anlamadım o kadarda hareket etmeme rağmen herhalde ilaçlardan
Bende yarın markete gitcem hava alayım diye:) haftayada arkadaslara falan giderim gezerim zaman ancak öyle gecer..bakalım i
Belirtilenimizi yazalım hergun tammi:)
arkadaşlar ben temmuz topiğinden misafir geldim...
selamlar...
ben fulya bahçeci Erbil Yağmur'un hastasıyım...
13 temmuzda tedavim başladı,24 temmuzda yumurtalarım toplandı...
12 yumurtam toplandı...
seçilmiş en iyi 8 embriyom işleme alındı...
5'i döllendi,yine en iyi kalitede(1.kalite) 4.embriyom döllendi..
adet sötürücüm 28.temmuzda bitti,1 hafta içinde yani en geç yarın akşama kadar adet olup,2.günü doktora gidicem..
şunu sormak istiyorum...
adetin kaçıncı günü transferimiz oluyor?
artık iğne yok biliyorum da ne gibi ilaçlar veriliyor?kaç günde bir kontrole çağırıyorlar aydınlatırsanız sevinirim..
arkadaşlar ben temmuz topiğinden misafir geldim...
selamlar...
12 yumurtam toplandı...
adet sötürücüm 28.temmuzda bitti,1 hafta içinde yani en geç yarın akşama kadar adet olup,2.günü doktora gidicem..
şunu sormak istiyorum...
artık iğne yok biliyorum da ne gibi ilaçlar veriliyor?kaç günde bir kontrole çağırıyorlar aydınlatırsanız sevinirim..
bu arada donduruldu 4 embriyom..
doktorum dondurulmuşlarla şansımın çok daha yüksek olduğunu söyledi..
arkadaşım hayırlı olsun tedavin. Adetin 17-20. günleri arası rahim kalınlığına göre transfer oluyor. Ben Estrofem, coraspirin ve folik asit kullandım. Transferden 5 gün önce de progynex vajinal kapsül detracoltril ve tetradox kullanmaya başladım. Şimdiye kadar 3 kez kontrole gittim, cumartesi de transferim var.
Senin transferin nezman cnm belli oldumu:)kızlar hem belirtilerinizi hemde sonuçlarınızı merakla bekliyorum ben de :)
Benim belim ayakta iken agriyor bise arada kasik batması oluyor dün cok oldu bugun hiç olmadı ...şimdilik bsy yok kel kullanınca karnım agriyor adet olacak gibi oda helden olur diyorlarcnm benm karın gurlamsından başka hiçbir belirtim kalmadı. onuda yediğim kayısılara ve jele bağlıyorum bakalım okadar çok sabırsızlanıyorumki şimdi çıkacağını bilsem şimdi gidip yaptırcam
Hg cnm gördüm seni Temmuz torpilinde arada yazıyorum oraya bende:)arkadaşlar ben temmuz topiğinden misafir geldim...
selamlar...
12 yumurtam toplandı...
şunu sormak istiyorum...
arkadaşım neden dondurulmuşlarla sansın daha yüksekmiş söyledimi doktorun..
arkadaşım neden dondurulmuşlarla sansın daha yüksekmiş söyledimi doktorun..