- 11 Mayıs 2007
- 1.141
- 1
cido canim hayirli olsun sonunda kavustun bebegine bize dua etmeyi unutma bende transferin 4.günündeyim ama hic belirti yok sende olmus galiba anlatirmisin bide troidin varmis bendede var bende ilac kullaniyorum sen hangi ilaci kullaniyorsun transferde troidin kacti benim maalesef 3.8idi ama bizde anlamadik basta inmisti transfer günü yine cikmis ama doktor cok yüksek degil o yüzdende fazla etki yapmaz dedi bilmiyorum artik.
Edanurcum dün gördüm ama cvp yazamadan çıkmak zorunda kaldım kusura bakma, 1,5 ay kadar önce tahlil yaptırdığımda tsh 4 küsürdü, euthyrox 50 mg kullanmaya başladım, ama tekrar transferde ölçülmedi... ben de üstünde durmadım doktorlarda hiç üstünde durmadı!! sen de durma
ayrıca canımcım belirti bekleme bence, bende yok gibi bişeydi göğüs hassasiyeti vardı sadece. ilk gün bacağım ve kasığım ağrıdı o da muhtemelen transferde yaşadığım gerginlikten oldu, çok kasıldım çünkü...
iyi bak ona benimki muhtemelen çok geç tutundu biliyorsun değerlerimi, o yüzden dikkat et kendine