Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

cido canim hayirli olsun sonunda kavustun bebegine bize dua etmeyi unutma bende transferin 4.günündeyim ama hic belirti yok sende olmus galiba anlatirmisin bide troidin varmis bendede var bende ilac kullaniyorum sen hangi ilaci kullaniyorsun transferde troidin kacti benim maalesef 3.8idi ama bizde anlamadik basta inmisti transfer günü yine cikmis ama doktor cok yüksek degil o yüzdende fazla etki yapmaz dedi bilmiyorum artik.

Edanurcum dün gördüm ama cvp yazamadan çıkmak zorunda kaldım kusura bakma, 1,5 ay kadar önce tahlil yaptırdığımda tsh 4 küsürdü, euthyrox 50 mg kullanmaya başladım, ama tekrar transferde ölçülmedi... ben de üstünde durmadım doktorlarda hiç üstünde durmadı!! sen de durma :KK66:
ayrıca canımcım belirti bekleme bence, bende yok gibi bişeydi göğüs hassasiyeti vardı sadece. ilk gün bacağım ve kasığım ağrıdı o da muhtemelen transferde yaşadığım gerginlikten oldu, çok kasıldım çünkü...
iyi bak ona :KK66: benimki muhtemelen çok geç tutundu biliyorsun değerlerimi, o yüzden dikkat et kendine

Ya kızlar bugun transferın 6. Gunu dun gece aferdersınız saat 02 cıvar ıwc ye gıttım bıde ne göreyım kırmızı bı kanama ya öyle sakır sakır akmadı ama sıldıkcıkce bayıgı bı kırmızı geldı belkı 7 8 sefer sılıdım kırmızı afedersınız ardından ıshal oldumusum özurdılıyorum kızlar
sonra gıdıp yattım altıma pet komustum yarım saat sonra baktım pede akmısmı serce parmagı kalınlıgında uzun sekılde gelmıs tabı benım koca gececı rahat rahat:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:agladım sabaha kadr
ya kızlar sımdıde wc de ıken o fıtıl le berabar kahve rengı gelıyo sımdı ıse o kırmızı durdumu devamı gelırmı anlamadım
doktora o gunu gıdıp ıgne y<aptırdıgımda acaba adet oluyorum dıye sormustum adet kanı degıl demıstı her an hersey olabılırmı kızlar

ne olur bılgısı olan acıl cevap yazsın :KK14::KK14::KK14:

Ya kızlar bugun transferın 6. Gunu dun gece aferdersınız saat 02 cıvar ıwc ye gıttım bıde ne göreyım kırmızı bı kanama ya öyle sakır sakır akmadı ama sıldıkcıkce bayıgı bı kırmızı geldı belkı 7 8 sefer sılıdım kırmızı afedersınız ardından ıshal oldumusum özurdılıyorum kızlar
sonra gıdıp yattım altıma pet komustum yarım saat sonra baktım pede akmısmı serce parmagı kalınlıgında uzun sekılde gelmıs tabı benım koca gececı rahat rahat:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:agladım sabaha kadr
ya kızlar sımdıde wc de ıken o fıtıl le berabar kahve rengı gelıyo sımdı ıse o kırmızı durdumu devamı gelırmı anlamadım
doktora o gunu gıdıp ıgne y<aptırdıgımda acaba adet oluyorum dıye sormustum adet kanı degıl demıstı her an hersey olabılırmı kızlar

hemen umitsiliye kapanma bence cogu kiside kan gelince tutun ma isareti diyolar benim ilk tutmadigi zaman kan yoktu krem surduyumde kremin ucuna kahverengi gelmisti kirmizi yoktu eger adetin olsa durmak sizin gelirdi canim benim olekeen sonra normal hemen gelmisti

hemen umitsiliye kapanma bence cogu kiside kan gelince tutun ma isareti diyolar benim ilk tutmadigi zaman kan yoktu krem surduyumde kremin ucuna kahverengi gelmisti kirmizi yoktu eger adetin olsa durmak sizin gelirdi canim benim olekeen sonra normal hemen gelmisti

canım bende kahverengı lekenlenmelrı anlıyorum anlamını az cok bılıyorum ama benı endıselendıren neden kırmızı geldı
bazı yorumları okudum benım ıcın yapılan yorumlar degıl aynı dertten muzdarıp kısılerın konusu ıdı
kahverengı lekelenmelere tamam ok dıy herkez ama kırmızı olunca tehlıkelı dıyolar
edındıgım bılgıler bu kadar ama herkezde kahve tonlarındad lekeler olmus hep onlar ı yazmıslar
:KK50::KK50::KK50::KK50::KK50:lıstede bunu görucekmıs gıbı bı hıs var artık ıcımde

canım bende kahverengı lekenlenmelrı anlıyorum anlamını az cok bılıyorum ama benı endıselendıren neden kırmızı geldı
bazı yorumları okudum benım ıcın yapılan yorumlar degıl aynı dertten muzdarıp kısılerın konusu ıdı
kahverengı lekelenmelere tamam ok dıy herkez ama kırmızı olunca tehlıkelı dıyolar
edındıgım bılgıler bu kadar ama herkezde kahve tonlarındad lekeler olmus hep onlar ı yazmıslar
:KK50::KK50::KK50::KK50::KK50:lıstede bunu görucekmıs gıbı bı hıs var artık ıcımde

umitsiz olma canim bi bekliyelim dualarim seninle isallah gelmezler sitres yapmamaya dikkat et ne gelirse haktan ama korkma bence gelecek olsa devami gelirdi diyorum

hayatım böylr şeyler olabiliyor benim doktorum adetde olabilirsin diyordu ama korkma bence devamında kanaman kahvarengiye döndüyse bu tutunma kanamasıdır bak göreceksin bebişlerin seninle kendini sakın üzme onlarda üzülür

canım benim dur bakalım, hemen ümitsizliğe kapılma, tutunma işareti de olabilir, ne olur üzülme, bebişlerini de üzme, benim gibi yapma, panik olmanı anlıyorum ama kesin bişey yok ortada, hem kanama sürekli olurdu o lumsuz bi durum olsaydı bence!

ya canim o adet kanamasi degil korkma ikimizde ne kadar ay söyle oldu böyle oldu diye bakiyoruz en iyisi hic takmamak insallah ikimizde hamileyiz az kaldi canim bu arada dogum günün kutlu olsun nice mutlu bebek dolu yillara Rabbim insallah bize dogum günü hediyemizi verir benimde yarin dogum günüm.

benim ilk tüp bebek denemem rahim içi yapışıklıklar oluştuğu ve rahim kalınlığı yetersiz olduğu için embriyolarım donduruldu ve dün histereskopi ameliyatı oldum iyileşince donmuşlarımın transferi yapılacak inşaallah ...dua grubunuza beni de eklerseniz çok sevinirim Rabbim hepimizin Yar ve yardımcısı olsun..yaşım 35 ist IVI DA Tüp bebk yaptırıyoruz 3 yıllık evliyim sorunum tüplerim alındı..

Arkadaslar progestan kapsül kullanan varmı fitil olarak. bn kullandiktan sonra geri geldigi zamn koku oluyo bu koku normalmi varmi boyle biseyle karsilasan.kokulu akınti sanirim kotu bisey umarim oyle bisey degildir
Ben proteston kullandım 12.hafta basına kadar hiç koku olmadı fakt geri geliyor enaz 1saat yat kalkma fitilden sonra
selam kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar dün benim doğum günümdü yani sonucumun 10.günü pozitifffffffffff 574,91 allahıma şükürler olsun tüm sonuç bekleyen arkadaşlarımızın rabbim inşallah yüzünü güldürür tüm arkadaşlara dualar için allah razı olsun diyorum ve rabbim en güzel doğum günü hediyesi verdi bana kızlar belirti falan aramayın benim çünkü hiç belirtim olmamıştı inşallah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eder :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
tebrik ederim Rabbim kucağına almayı nasip etsin insallh :KK64::KK64::KK64::KK64:
sağolasın lavicimmmm :KK19: ay sorma hem ne nazlı ne nane molla çıktı bu minnoş :KK49:
burda ne panik yaptırdı bizi :95:
Cido tebrikkk ederim cnmm saglikla al kucağına insallh minnosunu kutluyorum:KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::21::21:

YENİ YEPYENİ DUA LİSTEMİZ

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: GENEL DUA LİSTEMİZZZZZZZZZ :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

OKUYANLAR
1000 ESMA-ÜL
HÜSNA

lavinialavinia
33
blowhole25
100
OKUNAN TOPLAM
ADET SAYISI

133
KALAN TOPLAM
ADET SAYISI

867

BİSMİLLAHİRRAHMARİRRAHİM

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: TRANSFERDEKİLERE ÖZEL DUA LİSTEMİZ :nazar::nazar::nazar::nazar:

EDANUR86
KABAKIZ

OKUYANLAR
YASİN-İ ŞERİF

edanur86
3
efeylul
11
camenta
2
çido
3
nehir35
8
dmrsda
3
dildade
1
sercn
7
kabakiz
2
OKUNAN TOPLAM
ADET SAYISI

40

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: KİŞİYE ÖZEL DUA LİSTEMİZ :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

OKUNACAK KİŞİ : EDANUR86

SON 2 GÜN

OKUYANLAR
1001 İHLAS
1001 KEVSER
1001 FATİHA
313 AYETEL
KÜRS-İ

sudenaz222
100
.
64
33
petek-unal
60
60
60
.
lavinialavinia
.
.
.
.
ayse_sin1982
.
.
.
.
tuha2014
.
.
.
.
toobe
.
.
.
.
artvinim08_16
.
.
.
45
sye
.
.
.
25
wish_
.
.
.
.
sevdammmm
.
.
.
.
blowhole25
.
.
.
.
nehir35
.
.
.
50
kabakiz
.
kdr
50
.
be_bem
.
.
.
.
çido
.
.
.
.
ozlozcan
.
.
.
100
dmrsda
.
.
.
.
secrn
.
.
.
.
edanur86
.
.
.
.
ecrin_mert
.
.
beyazisceyiz
50
50
50
.
roosee
.
.
OKUNAN TOPLAM
ADET SAYISI

260
120
174
253
KALAN TOPLAM
ADET SAYISI

741
881
827
60

EDANUR86 için yeni dua listemiz başlamıştır...son 2 günn...........

Son düzenleme:
selam kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar dün benim doğum günümdü yani sonucumun 10.günü pozitifffffffffff 574,91 allahıma şükürler olsun tüm sonuç bekleyen arkadaşlarımızın rabbim inşallah yüzünü güldürür tüm arkadaşlara dualar için allah razı olsun diyorum ve rabbim en güzel doğum günü hediyesi verdi bana kızlar belirti falan aramayın benim çünkü hiç belirtim olmamıştı inşallah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eder :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Canım hayırlı olsun,Rabbim kucağına da almayı nasipetsin. Ne kadar yüksek çıkmış,büyük ihtimal ikiz geliyor.:nazar::nazar::nazar:

kizlar yine kirmizilar geliyo alttan aldigim o fitile devam edeyimmmi anlamadim bugun malum butun doktorlar kapaili burda acip sormiyorum kirmizilar yogunlasacak gibi görunuyo
kullansammi kullanmasammi önceki kanamalarim icin acip sormustum cok yogun gelmedigi surece kullansin demisti git dide ardiyo gecenden buyana daha demin gelmis:KK5::KK5::KK5:

ya canim o adet kanamasi degil korkma ikimizde ne kadar ay söyle oldu böyle oldu diye bakiyoruz en iyisi hic takmamak insallah ikimizde hamileyiz az kaldi canim bu arada dogum günün kutlu olsun nice mutlu bebek dolu yillara Rabbim insallah bize dogum günü hediyemizi verir benimde yarin dogum günüm.

canim dogum gunumu kutlaman ne guzel kocamdan sonra kutlayan iknci kisisin
dogdugum gune ne diyim bilmiyorumki allahin emri ne söylesem ama yinede bazi seyler elimde degil:KK43::KK43::KK14:

kizlar yine kirmizilar geliyo alttan aldigim o fitile devam edeyimmmi anlamadim bugun malum butun doktorlar kapaili burda acip sormiyorum kirmizilar yogunlasacak gibi görunuyo
kullansammi kullanmasammi önceki kanamalarim icin acip sormustum cok yogun gelmedigi surece kullansin demisti git dide ardiyo gecenden buyana daha demin gelmis:KK5::KK5::KK5:

cnm panik yapma ne olur,ilaçlarına devam et cnm zararı olmaz faydası olur bu durumda,herseyin hayırlısı ama kanama için
cok erken diil mi artık pzt.ye kadar dua edip beklemekten baska care yok,doğum günün kutlu olsun cnm
insallah meleğin seninledir:KK16:

canım senin doktorun yada hemşirenin telefonu yokmu? merkezini ara haftasonu falan farketmez başka doktor arama...inşallah yerleşme kanamasıdır diyorum..bu yüzden ilaçlarını sakın kesmeee..rabbim yardımcın olsunn...

benim ilk tüp bebek denemem rahim içi yapışıklıklar oluştuğu ve rahim kalınlığı yetersiz olduğu için embriyolarım donduruldu ve dün histereskopi ameliyatı oldum iyileşince donmuşlarımın transferi yapılacak inşaallah ...dua grubunuza beni de eklerseniz çok sevinirim Rabbim hepimizin Yar ve yardımcısı olsun..yaşım 35 ist IVI DA Tüp bebk yaptırıyoruz 3 yıllık evliyim sorunum tüplerim alındı..

canım hoşgeldin aramıza...tedavi listemize ekliyim senide? kaçıncı denemen ve kaç donmuşun var? dua listesi için canım listeden okuyorsun istediğin kadar okuduğunu yaz ben eklerim..transferin olunca senin içinde okuruz tabi merak etmeee...

yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yupiiiiiiiiiiiiiiiii süper haber buuuu..:KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64:
maaşallahhhhhhhhhh ne değermiş kızım bu, seninki-ler resmen sülük gibi yapışmışlar annişlerineeeee:KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
rabbim sağ sağlim kucağına almayıda nasib etsin inşallahhh...:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:En Büyük KK

selam kizlar bugün transferimin 4.günü ama hic belirti yok sadece ikinci günü koyu renkakintim olmustu ve bugün sabah 7dede adet sancisi gibi birsey oldu okadar bu saater kadarda hic birsey yok benim 3.denemem hic birindede belirti yoktu buarada bende hic kabizlik sorunu yok normalde olrdu acaba yedigim kabak cegirdeklerimi beni bukadar rahat cikrtiyor bana yardim edin sizlerde nasil olmustu anltirmisiniz bana dua etmeyide unutmayin arkadaslar...
ya of beklemek ne kadar zor bu seferde olmazsa ne yapicam bilmiyorum....

canım sakin ol birazz bak çok panik yapıyosun bu kadar belirtileri takma o na bakarsan benim 5 denemedede bütün belirtileri yaşamıştım ama sonuncusunda tuttu...bak beyazisceyiz inde hiç yoktu o da maaşallah tuttu...otur bol bol dua et sadece ,bebişinin orda olduğunu düşün..

X