canım hayırlı haberler verirsin inşallah benimde pazartesi transfer 5 gün önce progestan diye bi hap alttan başladın ama estrofeme devam ediyorum seninde öylemi oldu bilgi verirmisin
kizlar bunlari yazmak istedim bu ikinci denememdi isallah allahim sonuna kadar goturmeyi nasip eder ilkinden sonra hayata kusmustum ama oldu hamd olsun tedavideki arkadaslarima sunu onermek istiyorum ben ilk denememde devamli dinlendim yatak dosek ama ikinci denememde ilk uc gun dinlendim ama evin icinde yuruyus yaptim yemeyimi yaptim ciktim carsilari dolastim gezdim sevdiyim seyleri yaptim hep komik filimler izledim ve duzenli ogun yemeyimi yedim ve sakin belirti aramayin bulanti vs bende hic bir belirti olmadi kesin olmadi diyordum ve bence en onemli basarimin sirri rabbimi zikredin hic bi dua bilmiyosaniz bile tesbihte allah deyin ondan isteyin o ol derse olur ve ben hacet namazi kildim 7 gun ust uste ruyamda gordum olumlu oldugunu sizede tavsiyem asla olumsuzluga kapilmayin er yada gec oluyo isallah allahin izniyle hepinizi seviyorum
çok üzgünüm maalesef dördüncü negatifimle karşı karşıya kaldım bugün. çok inanmama rağmen gene olmadı( doktorumla konuştum pazartesi beni bekliyor bakalım neler dicek ne yapacak... donmuşum kalmadı... yeniden sıfırdan başlayacam o yüzden yaza kadar beklemeyi düşünüyorum hem okulda srekli rapor almamı soru yapabilir o yüzden büyük olasılıkla hazirana adetiyle başlarım tekrar diye düşünüyorum ama inşallah gerek kalmaz da rabbim kendisi verir meleğimi bana. hazirana kadar da inşallah biraz birikim yaparsak diye düşündük inşallah rabbim hakkımızda hayırlı olanı karşımıza çıkarsın inşallah.
belki bundan sonra topice çok giremem okul yoğun olacak yorulacam dersler falan derken fırsat bulamayabilirim. hepiniz hakkınızı helal edin olur muuu :26: :26:
arkadaşlar brnimdede kısmetse pazartesi donmşla transfer benide eklermisiniz dua listesine
çok üzgünüm maalesef dördüncü negatifimle karşı karşıya kaldım bugün. çok inanmama rağmen gene olmadı( doktorumla konuştum pazartesi beni bekliyor bakalım neler dicek ne yapacak... donmuşum kalmadı... yeniden sıfırdan başlayacam o yüzden yaza kadar beklemeyi düşünüyorum hem okulda srekli rapor almamı soru yapabilir o yüzden büyük olasılıkla hazirana adetiyle başlarım tekrar diye düşünüyorum ama inşallah gerek kalmaz da rabbim kendisi verir meleğimi bana. hazirana kadar da inşallah biraz birikim yaparsak diye düşündük inşallah rabbim hakkımızda hayırlı olanı karşımıza çıkarsın inşallah.
belki bundan sonra topice çok giremem okul yoğun olacak yorulacam dersler falan derken fırsat bulamayabilirim. hepiniz hakkınızı helal edin olur muuu :26: :26:
canim benim allah hepinizden razi olsun ben kendim yaptim inanmadim doktoruma gittim okeyledi ben yurt disindayim birda kan olayi yokmus idrarda 15 gun sonra ultrasonda bakcaklar hersey normal dedi isallah rabbim herkeze nasip etsin hepinize cok tesekkurler
NİCKİNZ | YAŞ | İNFERTİLİTE NEDENİNİZ | MERKEZ | DENEME SAYINIZ | DONUK SAYISI | ŞUANKİ DURUM |
dildade | 30 | erkek infertilitesi | Antalya tüp bebek | 3. deneme | 2 tane donmuş | tedavi iptal |
meralinda | 25 | erkek infertilitesi | florence nightingale | 2. deneme | 2 tane donmuş | şubat adetini bekliyor |
petek-unal | 28 | sebepsiz infertilite | Ankara medicana | 3. deneme | mart adetini bekliyor | |
edanur86 | 25 | erkek infertilitesi | Almanya darmstadt | 3. deneme | 2 tane donmuş | şubat adetini bekliyor |
sevdammmm | 27 | erkek infertilitesi | umut tüp bebek | 3 tane donmuş | transfer iptal | |
papatya50 | 31 | pko+erkek infertilitesi | başkent ünv. hastanesi | 1. deneme | 8 tane donmuş | şuan lucrin kullanıyor |
kdr | 30 | sebepsiz infertilite | OMÜ | 2. deneme | 5 tane donmuş | şubat adetini bekliyor |
roosee | azosperm | Bahçeci kliniği | 2. deneme | 3 tane donmuş | ocak adetini bekliyor | |
kabakiz | 33 | sebepsiz infertilite | Almanya KWZ Darmstadt | 5. deneme | taze deneyecek | 23 ocak başlıyor |
belg34 | umut tüp bebek | 2 tane donmuş | şubat adetini bekliyor | |||
beyazisceyiz | 30 | erkek infertilitesi | A.R.T | 2. deneme | 7 tane donmuş | 20 şubat transfer |
camenta | 31 | sebepsiz infertilite | memorial | 2. deneme | 8 tane donmuş | henüz tam belli değil |
nurme | 27 | iki taraflı problemler | umut tüp bebek | 2. deneme | taze deneyeck | henüz tam belli değil |
tuna2014 | 39 | sebepsiz infertilite | izmir irenbe | 2. deneme | 5 tane donmuş | beklenen adet geldi :) |
NİCKİNZ | YAŞ | NEDEN/YER /DENEME SAY. | TRANSFER TARİHİ | KONULAN ADET | TEST TARİHİ | SONUÇ |
miki24 | 30 | sebepsiz inf./bursa acıbadem/2. deneme | 12 kasım | 1 embriyo transfer edildi | 24 kasım | malesef negatif |
olacakolacak | 32 | tek tüpü yok/ bahçeci/ 2. deneme | 16 kasım | 1 aralık | malesef negatif | |
blowhole25 | 29 | tüpler/ soarnüs/ 3.deneme | 28 kasım | 2 embriyo transfer edildi | 10 aralık | malesef negatif |
winebir | 34 | endometriosiz /Ankara tıp fak./ 2. deneme | 17 aralık | 2 embriyo transfer edildi | 28 aralık | malesef negatif |
nilüferbahar | 28 | sebepsiz/OMÜ /2. deneme | 27 aralık | 2 embriyo transfer edildi | 8 ocak | malesef negatif |
yesil034 | 31 | azosperm/ umut tüp/ 2. deneme | 4 ocak | 2 embriyo transfer edildi | 16 ocak | malesef negatif |
sye | 30 | erkek inf. /ank. hacettepe /2. deneme | 4 ocak | 1 embriyo transfer edildi | 17 ocak | malesef negatif |
hnesrin | 32 | sebepsiz/ Ankara gata /3. deneme | 12 ocak | 1 embriyo transfer edildi | 21 ocak | malesef negatif |
Aylinnim | 30 | endometsiosiz, erkek inf/kinderwus /1. deneme | 11 ocak | 2 embriyo transfer edildi | 25 ocak | malesef negatif |
ferdaerd | sebepsiz / ?????????/ 2. deneme | 12 ocak | 25 ocak | malesef negatif | ||
Elize | 27 | tüpler yok/ umut tüp/ 3. deneme | 23 ocak | 2 embriyo transfer edildi | 4 şubat | son negatif inşallah |
mimo55megi | 35 | sebepsiz/ kiwudüsseldorf /2. deneme | 24 ocak | 2 embriyo transfer edildi | 7 şubat | SON DURUM NE? |
cakir44 | 23 | pco+erkek inf. /memorial/ 4. deneme | 26 ocak | 2 embriyo transfer edildi | 7 şubat | malesef negatif |
wish_ | 27 | pco/ bahçeci fulya/ 2. deneme | 4 şubat | 2 embriyo transfer edildi | 16 şubat | malesef negatif |
efeylul | 25 | erkek inf./ Ank. medicana /4. deneme | 8 şubat | 2 embriyo transfer edildi | 20 şubat | malesef negatif |
çido | 34 | endomet.+erkek /kent hast./ 2. deneme | 15 şubat | 2 embriyo transfer edildi | 27 şubat | SON 8 GÜNN! |
dmrsda | 25 | rezerv az/ ASM/ 2. deneme | 13 şubat | 1 embriyo transfer edildi | 25 şubat | SON 6 GÜNN! |
NİCKİNİZ | YAŞ | NEDEN/YER/ DENEME SAY. | TRANFER /TEST TARİHİ | BETA HCG DEĞERİ | DEĞERİNİZİN GÜNÜ |
DEW77 | 34 | yüksek fsh,rezerv az/kent hast./2. deneme | 2 aralık 14 aralık | 119,50 332.00 897.00 | 12. günü 15. günü 18. günü |
melikee | 27 | tüpler kapalı/ mucizesi kendiliğinden geldi | |||
yabangulu18 | 31 | pco/IVI tüp bebek/4. deneme | 19 aralık 28 aralık | 123.00 244.00 | 9. günü 11. günü |
karasu81 | 31 | sebepsiz/izmir irenbe/2. deneme | 24 aralık 3 ocak | 71.72 140.00 313.00 1170.00 | 10. günü 12. günü 14. günü 17. günü |
sudenaz222 | 28 | tüpler kapalı/ ASM/ 5. deneme | 26 aralık 6 ocak | 398.80 894.70 4267.00 | 11. günü 13. günü 17. günü |
toobe | 27 | tüpler sorunlu/ eurofertil/ 2. deneme | 20 ocak 29 ocak | 248.30 526.00 10100.00 | 9. günü 11. günü 18. günü |
lavinialavinia | 34 | sebepsiz inf./ anatolia/ 2. deneme | 22 ocak 1 şubat | 123.00 315.00 1100.00 | 10. günü 12. günü 15. günü |
elo_34 | 25 | pco+erkek inf. /umut tüp/ 2. deneme | 2 şubat 14 şubat | 195.17 | 12. günü |
secrn | 32 | erkek inf./ yurtdışı/ 2. deneme | 8 şubat 18 şubat | ?????? | 10. günü |
OKUYANLAR | 1000 ESMA-ÜL HÜSNA |
lavinialavinia | 3 |
blowhole25 | 100 |
OKUNAN TOPLAM ADET SAYISI | 103 |
KALAN TOPLAM ADET SAYISI | 897 |
OKUYANLAR | YASİN-İ ŞERİF |
edanur86 | 1 |
efeylul | 11 |
camenta | 2 |
çido | 2 |
nehir35 | 7 |
dmrsda | 3 |
dildade | 1 |
sercn | 7 |
kabakiz | 2 |
OKUNAN TOPLAM ADET SAYISI | 36 |
OKUYANLAR | 1001 İHLAS | 1001 KEVSER | 1001 FATİHA | 313 AYETEL KÜRS-İ |
efeylul | 53 | 73 | 150 | 25 |
petek-unal | . | . | . | . |
lavinialavinia | 202 | 202 | 202 | 62 |
ayse_sin1982 | . | . | . | . |
tuha2014 | 150 | 150 | . | . |
toobe | 100 | 100 | 100 | 30 |
artvinim08_16 | . | . | . | . |
sye | . | . | . | . |
wish_ | . | . | . | . |
sevdammmm | 75 | 75 | 75 | . |
blowhole25 | . | . | . | . |
nehir35 | 100 | 100 | 100 | 36 |
kdr | . | . | ||
be_bem | . | . | . | . |
çido | 101 | 101 | 134 | 61 |
ozlozcan | 100 | 100 | 100 | 26 |
dmrsda | 70 | 70 | 120 | 53 |
secrn | 50 | 30 | 20 | 20 |
OKUNAN TOPLAM ADET SAYISI | 1001 | 1001 | 918 | 285 |
KALAN TOPLAM ADET SAYISI | 0 | 0 | 0 | 0 |
OKUYANLAR | 1000 ESMA-ÜL HÜSNA |
lavinialavinia | 3 |
blowhole25 | 100 |
OKUNAN TOPLAM ADET SAYISI | 103 |
KALAN TOPLAM ADET SAYISI | 897 |
OKUYANLAR | YASİN-İ ŞERİF |
edanur86 | 1 |
efeylul | 11 |
camenta | 2 |
çido | 2 |
nehir35 | 7 |
dmrsda | 3 |
dildade | 1 |
sercn | 7 |
kabakiz | 2 |
OKUNAN TOPLAM ADET SAYISI | 36 |
OKUYANLAR | 1001 İHLAS | 1001 KEVSER | 1001 FATİHA | 313 AYETEL KÜRS-İ |
efeylul | 97 | 77 | . | . |
petek-unal | . | . | . | . |
lavinialavinia | . | . | . | . |
ayse_sin1982 | . | . | . | . |
tuha2014 | . | . | . | . |
toobe | . | . | . | . |
artvinim08_16 | . | . | . | . |
sye | . | . | . | . |
wish_ | . | . | . | . |
sevdammmm | . | . | . | . |
blowhole25 | . | . | . | . |
nehir35 | . | . | . | . |
kabakiz | 66 | |||
kdr | . | . | ||
be_bem | . | . | . | . |
çido | 100 | 100 | . | . |
ozlozcan | . | . | . | . |
dmrsda | 70 | 70 | . | 2 |
secrn | . | . | . | . |
OKUNAN TOPLAM ADET SAYISI | 267 | 247 | 0 | 68 |
KALAN TOPLAM ADET SAYISI | 734 | 754 | 1001 | 245 |
ya kızlar siz sadece estrofem mi kullanıyorsunuz?aynen cnm bende devam edıyorum estrofem'e.transferden snra bile davam ettiriyo bana. anlamadım...Rahim içini hazırlamak için değilmiydi bu ilaç...
ya kızlar siz sadece estrofem mi kullanıyorsunuz?
ben günde 4 tane estrofem, progestan iğne (kalçadan) kan sulandırıcı iğne göbekten, sabah akşam crinone jel, öğlen kan coraspin ve vitamin kullanıyorum ayrıca transferden sonra ilk dört gün antibiyotik ve kortizon içerikli bir ilaç kullandım!!! allah izin verirde hamilelik gerçekleirse 12. haftaya kadar devam edeceğimi söyledi doktorum...
bende estrofem(sabah ogle aksam) , coraspın(36saatte bır) crınone jel (sabah aksam) ve vıtamın(hergun) .transferden sonra 3gun antıbıyotık kullandım.hem jel hem progestan ıgne garip geldi bana ama?? doktorun daha ıyı bılır tabii.
muhtemelen yaş - endometriozis faktörlerinden vermiş olabilir diyorum :44:
cnm benm nasılsın nasılş gidiyor annelik bakalımmm ben de senın gibi 5 tane alıyrdum estrofem gunde ve 8.haftaya kadar da içtim ah canım kalçan süzgeç gibi olucak benm iğnelerm daha yeni bitti hayrlı olsun cnm inşallh güzel hbrler vericeksin sen bize ben inanıyrm bunu k d et