Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

çok heyecanlıyım yarın test yapacağım bana çok dua edin çok korkuyorummmm bu sefer benim için süpriz olacak evde hiç israr testi bile yapmadım yarın 11 günüm inş bebeğim benimledir

canim isallah bebeyin sana sim siki tuastunmustur bende busefer evde tes t yapmadim allah yardimcimiz olsun sevincli haberin isallah bizede umut olcak

[sıze=3]selam kızlar ;
sudenazz cnm hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün ünşallah ben aralıkta tranfer yaptırcaktım hatta listede adım bile vardı ama şimdi yok Ben tayin olduğum olduğum için hataydan bursaya malesef aralıkta transfer ettiremedim şimdi temmuz gibi transfer düşünüyorum ama bursada iyi bir merkez hangisi bilmiyorum.bursada tedavi görüp memnun olduğunuz merkez bilen varsa yardımcı olabilirmi ??????????????[/sıze]

transferi olanlar için bir yasinde benden.inş.olumlu sonuçlarla bizi mutlu edip umut olurlar.benim 17 şubatta transferim vardı ancak rahimde kanama olduğu için tedavim bu ayda iptal edildi.geçen ayda rahimde lekeler göründüğü için iptal edilmişti.çoook üzgünüm.umudumu nerdeyse kaybettim.doktorum bir kaç ay ara vermemizi önerdi.stresten uzaklaşmamın iyi geleceğini söyledi.dualarınızı bekliyorum.

bu harika bir haber.inş. sağlıkla ikisinide alırsın kucağına.

bence sıpalarn yapıyr hayrlı olsun cnm bebelerin benm dr um dedi hamilelk yapar ağrı baacaklarda uyuşkluk

inşallah oledir ben çok inanıyorum busefer olmayacağını düşünemiyorum aklım kalbim kabul etmiyor çok huzurluyum kesin oldu gibi hissediyorum inşşalh rabbim yüzümzü güldürür bu sefer :)) bende cumartesi yaptırmayı düşünüyorum inşallah 10. günüm olacak :))

ayyyyyyyyyyy ne güzel sudenaz da bi hediyeli hbrle gelmişş şimdi efeylul ve wish hnm sırada sizlerin hadi bakalım efeylul de var gibi hbrler ama bakalım beklicez ve görücez

aminn inşallah canım yarın WİSH için cumartesi de benim için büyük gün olacak inşallah ilk halayı WİSH için kuracağız burdan

kızlar çido dan hberi olan varmı merak ettim
canım şuan izmirde :)) bebişleriyle aynı şehirde şuan yarın 11 de kkilinikte ooacak inşallah bi aksilik çıkmadan sağlıkla bebklerin akavuşur

çok heyecanlıyım yarın test yapacağım bana çok dua edin çok korkuyorummmm bu sefer benim için süpriz olacak evde hiç israr testi bile yapmadım yarın 11 günüm inş bebeğim benimledir

canım bütün dularım seninle olacak yarın inşallah güzel haberi alacaksın canım halay başın olmayı çok isterdim ama mağlum kuzular rahatsız olursa olamıom ama kendim kadar sevinecem inşallah canımmm

canım geç olsun güç olmasın inşallah sorunlar çözüldüğünde dinlendiğinde pozitif sonucunu alırsın kafanı dinle rahatlamayya çalış biraz... neden olduğu araştırılmadı mı kanamaların. belki bu arada bunları halledersin canımm... inşallah rabbim yardımcın olur da hemen doğru vakit gelir kuzularını kucağına alırsın canımmm

Selam kizlar bugün Histereskopie oldum Rabbime sükürler olsunki hicbirsey cikmadi doktorum zaten yapmami istemiyordu birsey yok diye ama ben istemistim icim rahat etsin diye iki defa neden negativ aldim bu seferde soru isareti kalmasin istedim aklimda.
buseferde olmazsa artik kader diyecem katlanacam.
Haftaya sali adetimin 12.günü yumurta takibi yapilacak o gün eger yumurtalar gelismis ise tabi buarada bana klomifen verdi onu kullanicim 5gün,
normal yollan yumurtladiktan sonra rahim kalinligina bakilip 2tane dondurulmus bebislerimi transfer yapacaklar bu son sansim Insallah bu sefer Rabbim nasip eder bana dua etmeyi unutmayin....

kizlar size cekinerek birsey soracam ben doktora sormayi unuttum bugün Histereskopi oldum ve birsey cikmadi peki histereskopiden sonra ne zaman cinsel iliskide bulanabiliriz.bir zarari olurmu acaba :26:

kizlar size cekinerek birsey soracam ben doktora sormayi unuttum bugün Histereskopi oldum ve birsey cikmadi peki histereskopiden sonra ne zaman cinsel iliskide bulanabiliriz.bir zarari olurmu acaba :26:

canım hayırlı olsun, inşallah bebişine kavuşman için işine yarasın. çok şükür, en azından aklından çıkmış. bana 1 hafta demişti. ama canım zaten kendin de anlarsın; yani kanaman sürüyor bir kaç gün. yavaş yavaş geçiyor.

cok sükür canim ne dedim ben Rabbim onlari sana nasip ettiyse elbet korur onlari bak sükür bunuda atlattin insallah darisi basima olur bende haftaya sali günü adetimin 12.günü kontrollerim basliyor yumurta takibi icin sonra hersey iyi olursa Rabbimin izniylen transfer yapilir artik bu ay gecen seferki gibi iptal olmazsa tabi. bana dua et canim Hamilesin kabul olur insallah....

Canim insallah yarin güzel haberlerlen gelirsin yarin senin halayini cekeriz hep beraber burda Rabbim insallah onlari sana simsiki tutundurmustur.
bende simdi heycanlandim bak yarin icin ,sabah uyanir uyanmaz hemen ilk isim buraya bakmak olucak.

sagol canim evet buda aklimdan cikti hic olmazsa rahimde bir engel yok hamile kalmam icin artik nasip isi.

kızlar dün test günümdü ve test sonucum 195,17 ve hamiiiiiiiiiiillllllllleeeeeeeeeeeeeyiiimmmmmmmmmmmmmmmmmm.....
ALLAHIM BÜTÜN İSTEYENLERİ SEWİNDİRSİN İNŞ...

kızlar dün test günümdü ve test sonucum 195,17 ve hamiiiiiiiiiiillllllllleeeeeeeeeeeeeyiiimmmmmmmmmmmmmmmmmm.....
ALLAHIM BÜTÜN İSTEYENLERİ SEWİNDİRSİN İNŞ...

canım gözün aydın çok sevindim tebrik ederim allahım eline almayıda nasp etsin darısı bizlerin başına inş

dualarımı yaptım şimdilik içim çok rahat hakkımda hangisi hayrlıysa o olsun ben dualrım yaptım gerisini allahıma bırakıyorum inş bu sefer rabbim yüzümü güldürür yarın labratuardan adam gelicek saat 9 gibi kan vericam sonucu 2 saat sonra çıkar dedi eşime söylediğim için hiç rahat değil bnden daha stresli onu daha çok strese sokmak istemedim ben yine sizler sayesinde kendimi toparlıyorum sonuç kötü olunca eşim kimseyle paylaşamdığı için daha çok etkleniyo bende ona kıyamadım, inş güzel haber alırsam eşimede süpriz yaparım benden duarınızı esirgemeyin herşey için sizlere çok tşk ederim iyiki varsınız iyi geceler hepinizi öptüm :)

arkadaşlar hayırlı sabhalar, 28 şuabtta randevu aldım farklı bir dr.dan (devlet hastanesinden) bakalım hayırlısı genetik test ve histereskopi için neler yapılması gerek onlar için gidicem. dondurulmuşlarım var ama ben aynı merkezde yaptırmak istemiyorum.önce sorunları aşacağım iyi bi dr. bulduktan sonra dondurulmuşlarımı taşımak istiyorum. Rabbim yardımcımız olsun.

wish, arkadaşım hadi güzel haberlerini bekliyoruz hayırlısıyla....

hoşgeldin arkadaşım, evet bayadır yoktun..hakkında hayırlısı olsun tedavin inşlh bursada bebişin seninle olur.bende bursadayım ama iyi bi merkez konusunda şaun bende tam bilmiyorum çünkü bende 3 kere denedik 1 farklı merkez, 2 kisi aynı merkezdi ama ikisindende memnun kalmadım.ben şuan genetik test yaptırmak için uğraşıyorum bakalım. hakkımızda hayırlsı olsun inşlh..

kızlar kanımi verdim bekliyorum sonuç saat 11 gibi çıkar inş bebeğim benimledir

canım allahım kolaylıklar versin inş temiz sonuçlar alırsın canım içinde kalan tüm testlerini yaptır en azından kafam rahat bi şekilde başlarsın tedavine allahım yüzünü güldürsün çok zor aşamalrdan geçiyoruz

inş canım sizlere güzel haber vermek çok istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…