çok heyecanlıyım yarın test yapacağım bana çok dua edin çok korkuyorummmm bu sefer benim için süpriz olacak evde hiç israr testi bile yapmadım yarın 11 günüm inş bebeğim benimledir
bugün kontrolüm vardı kızlarrr
ve ben çok mutluyum...küçük olan kese büyük olana yetişti sayılır...geçen hafta küçük olan 9.5 mm di,büyük olanda 2.3 cm di...bugün küçük olan 2.6 cm,büyük olanda 3.2 cm olmuş...aradaki 2 haftalık farkı 4 güne indirmiş ufaklık :) büyük olanın hareketlerinide gördüm çok şükür rabbime..
bugün en güzel sevgililer günü hediyesini aldımmm bebişlerden.
bence sıpalarn yapıyr hayrlı olsun cnm bebelerin benm dr um dedi hamilelk yapar ağrı baacaklarda uyuşkluk
ayyyyyyyyyyy ne güzel sudenaz da bi hediyeli hbrle gelmişş şimdi efeylul ve wish hnm sırada sizlerin hadi bakalım efeylul de var gibi hbrler ama bakalım beklicez ve görücez
canım şuan izmirde :)) bebişleriyle aynı şehirde şuan yarın 11 de kkilinikte ooacak inşallah bi aksilik çıkmadan sağlıkla bebklerin akavuşurkızlar çido dan hberi olan varmı merak ettim
çok heyecanlıyım yarın test yapacağım bana çok dua edin çok korkuyorummmm bu sefer benim için süpriz olacak evde hiç israr testi bile yapmadım yarın 11 günüm inş bebeğim benimledir
transferi olanlar için bir yasinde benden.inş.olumlu sonuçlarla bizi mutlu edip umut olurlar.benim 17 şubatta transferim vardı ancak rahimde kanama olduğu için tedavim bu ayda iptal edildi.geçen ayda rahimde lekeler göründüğü için iptal edilmişti.çoook üzgünüm.umudumu nerdeyse kaybettim.doktorum bir kaç ay ara vermemizi önerdi.stresten uzaklaşmamın iyi geleceğini söyledi.dualarınızı bekliyorum.
Selam kizlar bugün Histereskopie oldum Rabbime sükürler olsunki hicbirsey cikmadi doktorum zaten yapmami istemiyordu birsey yok diye ama ben istemistim icim rahat etsin diye iki defa neden negativ aldim bu seferde soru isareti kalmasin istedim aklimda.
buseferde olmazsa artik kader diyecem katlanacam.
Haftaya sali adetimin 12.günü yumurta takibi yapilacak o gün eger yumurtalar gelismis ise tabi buarada bana klomifen verdi onu kullanicim 5gün,
normal yollan yumurtladiktan sonra rahim kalinligina bakilip 2tane dondurulmus bebislerimi transfer yapacaklar bu son sansim Insallah bu sefer Rabbim nasip eder bana dua etmeyi unutmayin....
kizlar size cekinerekbirsey soracam ben doktora sormayi unuttum bugün Histereskopi oldum ve birsey cikmadi peki histereskopiden sonra ne zaman cinsel iliskide bulanabiliriz.bir zarari olurmu acaba :26:
bugün kontrolüm vardı kızlarrr
ve ben çok mutluyum...küçük olan kese büyük olana yetişti sayılır...geçen hafta küçük olan 9.5 mm di,büyük olanda 2.3 cm di...bugün küçük olan 2.6 cm,büyük olanda 3.2 cm olmuş...aradaki 2 haftalık farkı 4 güne indirmiş ufaklık :) büyük olanın hareketlerinide gördüm çok şükür rabbime..
bugün en güzel sevgililer günü hediyesini aldımmm bebişlerden.
canım hayırlı olsun, inşallah bebişine kavuşman için işine yarasın. çok şükür, en azından aklından çıkmış. bana 1 hafta demişti. ama canım zaten kendin de anlarsın; yani kanaman sürüyor bir kaç gün. yavaş yavaş geçiyor.
kızlar dün test günümdü ve test sonucum 195,17 ve hamiiiiiiiiiiillllllllleeeeeeeeeeeeeyiiimmmmmmmmmmmmmmmmmm.....
ALLAHIM BÜTÜN İSTEYENLERİ SEWİNDİRSİN İNŞ...
[sıze=3]selam kızlar ;
sudenazz cnm hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün ünşallah ben aralıkta tranfer yaptırcaktım hatta listede adım bile vardı ama şimdi yokBen tayin olduğum olduğum için hataydan bursaya malesef aralıkta transfer ettiremedim şimdi temmuz gibi transfer düşünüyorum ama bursada iyi bir merkez hangisi bilmiyorum.bursada tedavi görüp memnun olduğunuz merkez bilen varsa yardımcı olabilirmi ??????????????[/sıze]
kizlar ya dunden beri baxaklarim da bi agri bi uyusukluk var ve sabit bi yerde durmuyor surekli yer degistiriyor( insallah sipalarim yapiyordur bu agrilari )
canım allahım kolaylıklar versin inş temiz sonuçlar alırsın canım içinde kalan tüm testlerini yaptır en azından kafam rahat bi şekilde başlarsın tedavine allahım yüzünü güldürsün çok zor aşamalrdan geçiyoruzarkadaşlar hayırlı sabhalar, 28 şuabtta randevu aldım farklı bir dr.dan (devlet hastanesinden) bakalım hayırlısı genetik test ve histereskopi için neler yapılması gerek onlar için gidicem. dondurulmuşlarım var ama ben aynı merkezde yaptırmak istemiyorum.önce sorunları aşacağım iyi bi dr. bulduktan sonra dondurulmuşlarımı taşımak istiyorum. Rabbim yardımcımız olsun.
wish, arkadaşım hadi güzel haberlerini bekliyoruz hayırlısıyla....
kızlar kanımi verdim bekliyorum sonuç saat 11 gibi çıkar inş bebeğim benimledir