sermuh nasılsın canım seni görmek çok güzel naptın yeni tedavine başladınmı?
hadi bakalıöm gözün aydın, inşallah yakında kavuşursun buz bebişlerine
canım inşallah histesekopin sorunsuz geçer..rabbim yardımcın olsun...
güzel dileklerin içinde çok sağol...liste yapmaya çalışacağım....
cnm hadi hayrlı olsun başlamşsın tedavıyee ahh tatlım sen kaç tane estrofem içiyrdun bilmiyorum ama ben son gunler ve transfer de dahil gunde 5 tane estrofem içtim o çarpıntıyı çok iyi bilirim aynen sabahlara kadar ayakta dolandım ve biz geçen hafta 6 şubatta bıraktık ve dr um benide sinir etti bana dıyrki aa ben sana bıraktrmadımmı buguna kadar bıraktırırım ben bunu sinir oldum yani anlıyacağın hadi neyse kurtuldun hayrlı olsun inşallhh
cnm tadını çıkar bebelerinn ama insanda sıkılıyr ki kimseyle konuşulmuyr inşallh gunlerin keyflı geçer bebeğin seni bırakmaz hiç rabbım sizi ayırmasın diyorum tadını çıkar bebeklerinin
cnmmmm benm biliyrm hiç kalbındeki yeri değişmicek acın hafiflicek zaman geçicek yenidn anne olunca inşllh o zaman biraz daha iyi hissedicksin kendini rabbım yar ve yardımcın olsun inşallhh
yaa ne kadar ayıp alkış sana kuzumbebklerin önunde kavga edilirmi aaaa kaynananın gitmesine çooook sevındım senin ki gitti benım ki gelicek ay başı bööööööööö neyse ben yatarsam gider 1 haftaya kesin bana bakmak zorunda olursa iyisin dimi sen
senide öyle canım.önce sen nasıl oldu sonuç ne meraj ettim.inşallah güzeldir sonuç.
kızımı bekliyorum ..evlat ediniyorum.kızım gelecek inşallah o geldikten sonra son bir kez daha deneyeceğiz bu sefer memorialde düşünüyoruz.hayırlısı hepimizin hakkında..
canım senin adına çok sevindim hayırlı olsun canım demek kız maşallah canım nezaman geliyor bebiş bellimi, çok büyük sevaba girdin canım inş bi sonraki denemede hayırlısıyla olur kıznıa inş bir kardeş gelir canım . karar verdinmi ne zaman başlacacaksın bende dondurulmuşumla başladım bugun 8. günüm bende merakla korkuyla bekliyorum çarşamba test yapmayı düşünüyorum hayırlısı artık
kızlar merhaba ben crinone jel kullanıyorum .tahriş yapmış olabilirmi o ya.çünkü kızarık ve pütür pütür orası sivilce gibi.hafif kaşıntım var. yarında transferım var bişey olmas ınsallah 1-2 gündür böyle
merhaba arkadaşlar nasılsınız?bizim bulantılarımız başladı bir günde 4 kilo verdim ama bebişim sağlıklı olsun da her şeye değer
Insallah canim.listeye gelince biraz karisik liste sanki hem ayri ayri yaptiklarin heralde transferde olanlar icin digerleri ise hepimiz icin bundan sonra transferde olanlar icin yasin ve kisiye özel dualarmi okunacak?
slm canim benide eklemissiniz allah razi olsun bende duaya katilmak isterim belli bir adet varmi ne okuycamiza ben tasaufa bagliyim hergun okuyorum butun evlat sahibi olmak istiyenlere yolluyorum dualarimi rabbim acilan ellerimizi bos cevirmesin
OKUYANLAR | 1000 ESMA-ÜL HÜSNA |
lavinialavinia | 3 |
OKUNAN TOPLAM ADET SAYISI | 3 |
KALAN TOPLAM ADET SAYISI | 997 |
OKUYANLAR | YASİN-İ ŞERİF |
edanur86 | 1 |
efeylul | 9 |
camenta | 2 |
çido | 2 |
nehir35 | 7 |
OKUNAN TOPLAM ADET SAYISI | 21 |
OKUYANLAR | 1001 İHLAS | 1001 KEVSER | 1001 FATİHA | 313 AYETEL KÜRS-İ |
efeylul | . | . | . | . |
petek-unal | 83 | 83 | 83 | 26 |
lavinialavinia | 100 | 100 | 100 | 31 |
ayse_sin1982 | . | . | . | . |
tuha2014 | . | . | . | . |
toobe | . | . | . | . |
artvinim08_16 | . | . | . | . |
sye | . | . | . | . |
wish_ | . | . | . | . |
sevdammmm | . | . | . | . |
blowhole25 | 17 | 17 | 17 | . |
nehir35 | 100 | 100 | 100 | 14 |
kdr | 66 | 70 | ||
OKUNAN TOPLAM ADET SAYISI | 366 | 370 | 300 | 71 |
KALAN TOPLAM ADET SAYISI | 635 | 631 | 701 | 242 |
NİCKİNZ | YAŞ | İNFERTİLİTE NEDENİNİZ | MERKEZ | DENEME SAYINIZ | DONUK SAYISI | ŞUANKİ DURUM |
dildade | 30 | erkek infertilitesi | Antalya tüp bebek | 3. deneme | 2 tane donmuş | 17 şubat transfer |
meralinda | 25 | erkek infertilitesi | florence nightingale | 2. deneme | 2 tane donmuş | şubat adetini bekliyor |
elo_34 | 25 | pco+erkek inf. | umut tüp bebek | 2. deneme | 16 tane donmuş | beklenen adet geldi :)) |
petek-unal | 28 | sebepsiz infertilite | Ankara medicana | 3. deneme | adet oldu.tedaviye başlyor. | |
edanur86 | 25 | erkek infertilitesi | Almanya darmstadt | 3. deneme | 2 tane donmuş | şubat adetini bekliyor |
sevdammmm | 27 | erkek infertilitesi | umut tüp bebek | 3 tane donmuş | transfer iptal | |
papatya50 | 31 | pko+erkek infertilitesi | başkent ünv. hastanesi | 1. deneme | 8 tane donmuş | şuan lucrin kullanıyor |
kdr | 30 | sebepsiz infertilite | OMÜ | 2. deneme | 5 tane donmuş | şubat adetini bekliyor |
roosee | azosperm | Bahçeci kliniği | 2. deneme | 3 tane donmuş | ocak adetini bekliyor | |
kabakiz | 33 | sebepsiz infertilite | Almanya KWZ Darmstadt | 5. deneme | taze deneyecek | 23 ocak başlıyor |
belg34 | umut tüp bebek | 2 tane donmuş | şubat adetini bekliyor | |||
beyazisceyiz | 30 | erkek infertilitesi | A.R.T | 2. deneme | 7 tane donmuş | ocak adetini bekliyor |
cazii | 24 | endometriosiz | istanbul tüp bebek | 3. deneme | 6 tane donmuş | şubat mart başlıycak |
camenta | 31 | sebepsiz infertilite | memorial | 2. deneme | 8 tane donmuş | henüz tam belli değil |
nurme | 27 | iki taraflı problemler | umut tüp bebek | 2. deneme | taze deneyeck | henüz tam belli değil |
tuna2014 | 39 | sebepsiz infertilite | izmir irenbe | 2. deneme | 5 tane donmuş | henüz tam belli değil |
NİCKİNZ | YAŞ | NEDEN/YER /DENEME SAY. | TRANSFER TARİHİ | KONULAN ADET | TEST TARİHİ | SONUÇ |
miki24 | 30 | sebepsiz inf./bursa acıbadem/2. deneme | 12 kasım | 1 embriyo transfer edildi | 24 kasım | malesef negatif |
olacakolacak | 32 | tek tüpü yok/ bahçeci/ 2. deneme | 16 kasım | 1 aralık | malesef negatif | |
blowhole25 | 29 | tüpler/ soarnüs/ 3.deneme | 28 kasım | 2 embriyo transfer edildi | 10 aralık | malesef negatif |
winebir | 34 | endometriosiz /Ankara tıp fak./ 2. deneme | 17 aralık | 2 embriyo transfer edildi | 28 aralık | malesef negatif |
nilüferbahar | 28 | sebepsiz/OMÜ /2. deneme | 27 aralık | 2 embriyo transfer edildi | 8 ocak | malesef negatif |
yesil034 | 31 | azosperm/ umut tüp/ 2. deneme | 4 ocak | 2 embriyo transfer edildi | 16 ocak | malesef negatif |
sye | 30 | erkek inf. /ank. hacettepe /2. deneme | 4 ocak | 1 embriyo transfer edildi | 17 ocak | malesef negatif |
hnesrin | 32 | sebepsiz/ Ankara gata /3. deneme | 12 ocak | 1 embriyo transfer edildi | 21 ocak | malesef negatif |
Aylinnim | 30 | endometsiosiz, erkek inf/kinderwus /1. deneme | 11 ocak | 2 embriyo transfer edildi | 25 ocak | malesef negatif |
ferdaerd | sebepsiz / ?????????/ 2. deneme | 12 ocak | 25 ocak | malesef negatif | ||
Elize | 27 | tüpler yok/ umut tüp/ 3. deneme | 23 ocak | 2 embriyo transfer edildi | 4 şubat | son negatif inşallah |
mimo55megi | 35 | sebepsiz/ kiwudüsseldorf /2. deneme | 24 ocak | 2 embriyo transfer edildi | 7 şubat | SON DURUM NE? |
cakir44 | 23 | pco+erkek inf. /memorial/ 4. deneme | 26 ocak | 2 embriyo transfer edildi | 7 şubat | malesef negatif |
wish_ | 27 | pco/ bahçeci fulya/ 2. deneme | 4 şubat | 2 embriyo transfer edildi | 16 şubat | SON 4 GÜNN! |
sercn | 32 | erkek inf./ yurtdışı/ 2. deneme | 3 şubat | ????????? | 18 şubat | SON 6 GÜNN! |
efeylul | 25 | erkek inf./ Ank. medicana /4. deneme | 8 şubat | 2 embriyo transfer edildi | 20 şubat | SON 8 GÜNN! |
çido | 34 | endomet.+erkek /kent hast./ 2. deneme | 13 şubat | 2 embriyo transfer edildi | 25 şubat | SON 12 GÜNN! |
dmrsda | 25 | rezerv az/ ASM/ 2. deneme | 13 şubat | 1 embriyo transfer edildi | 25 şubat | SON 12 GÜNN! |
NİCKİNİZ | YAŞ | NEDEN/YER/ DENEME SAY. | TRANFER /TEST TARİHİ | BETA HCG DEĞERİ | DEĞERİNİZİN GÜNÜ |
DEW77 | 34 | yüksek fsh,rezerv az/kent hast./2. deneme | 2 aralık 14 aralık | 119,50 332.00 897.00 | 12. günü 15. günü 18. günü |
melikee | 27 | tüpler kapalı/ mucizesi kendiliğinden geldi | |||
yabangulu18 | 31 | pco/IVI tüp bebek/4. deneme | 19 aralık 28 aralık | 123.00 244.00 | 9. günü 11. günü |
karasu81 | 31 | sebepsiz/izmir irenbe/2. deneme | 24 aralık 3 ocak | 71.72 140.00 313.00 1170.00 | 10. günü 12. günü 14. günü 17. günü |
sudenaz222 | 28 | tüpler kapalı/ ASM/ 5. deneme | 26 aralık 6 ocak | 398.80 894.70 4267.00 | 11. günü 13. günü 17. günü |
toobe | 27 | tüpler sorunlu/ eurofertil/ 2. deneme | 20 ocak 29 ocak | 248.30 526.00 10100.00 | 9. günü 11. günü 18. günü |
lavinialavinia | 34 | sebepsiz inf./ anatolia/ 2. deneme | 22 ocak 1 şubat | 123.00 315.00 1100.00 | 10. günü 12. günü 15. günü |
cnm sen oku okuyabildiğin kadar..Kişiye özel okuduğumuz için karısık görünüyor ama diil aslında..Allah kabul etsin insInsallah canim.listeye gelince biraz karisik liste sanki hem ayri ayri yaptiklarin heralde transferde olanlar icin digerleri ise hepimiz icin bundan sonra transferde olanlar icin yasin ve kisiye özel dualarmi okunacak?
Cnm ne güzel insallah hayırlı bi evlat olur..senide öyle canım.önce sen nasıl oldu sonuç ne meraj ettim.inşallah güzeldir sonuç.
kızımı bekliyorum ..evlat ediniyorum.kızım gelecek inşallah o geldikten sonra son bir kez daha deneyeceğiz bu sefer memorialde düşünüyoruz.hayırlısı hepimizin hakkında..
4 kilo mumerhaba arkadaşlar nasılsınız?bizim bulantılarımız başladı bir günde 4 kilo verdim ama bebişim sağlıklı olsun da her şeye değer
jel ben de kullanıyorum,ama tahris olmadı c sükür,jeli acarken azcık cıkıyor ya dısarı ben onu girise sürüyorum kolay oluyor bi de öle dene istersen..kızlar merhaba ben crinone jel kullanıyorum .tahriş yapmış olabilirmi o ya.çünkü kızarık ve pütür pütür orası sivilce gibi.hafif kaşıntım var. yarında transferım var bişey olmas ınsallah 1-2 gündür böyle
Allah kabul etsin,ağzına sağlık kacıncı gün bugün :18:slm canim benide eklemissiniz allah razi olsun bende duaya katilmak isterim belli bir adet varmi ne okuycamiza ben tasaufa bagliyim hergun okuyorum butun evlat sahibi olmak istiyenlere yolluyorum dualarimi rabbim acilan ellerimizi bos cevirmesin
iyiyizzz sen nerelerdesin doğurcan yavrum bekliyoruzKızlarrrrrrrrr ısırıcam sizleriiiii özledm yaffffff bende doğurmak istiyorum yaaaaaaaaaaaaaaaa
napıyorsunuz bakalımmmm...asayiş berkemalll miiii
cnm bu konuyu hemen dr unla görüş derim ben önemli plabilir belki farklı birşey önericektr sana g olsunkızlar merhaba ben crinone jel kullanıyorum .tahriş yapmış olabilirmi o ya.çünkü kızarık ve pütür pütür orası sivilce gibi.hafif kaşıntım var. yarında transferım var bişey olmas ınsallah 1-2 gündür böyle
canım bazen iyi bazaende kötüyüm ama seni gördümdaha iyi oldum:)) sonuca az kaldı ya canım korkmaya başladım 11 gün test yaptırmaya gideceğim bana dua et çok korkuyorum inş bebişi benimledir:18::18::18
senin adınada üzüldüm canım biran önce kaynananı postalamaya bakbizimki gitti 3 gün kaldı bende ama beni çıldırttı çok şükür kurtuldum darısı şimdiden senn başına canım:)
transferimi oldum çok şükür.ama biraz moralim bozuldu çünkü benim embriyo gelişimi biraz yavaştı ve 2.kallite. yani bugün 6.gün ama 5.günündeymiş gibi.işte tam transfere baslıaz, geldi doktorum konustuk, dedi embriyonun gelşimi biraz yavaş biliyosun şansın %15. tabiki biliyorum şansım düşük olabilir, gelişim yavaş falan filan ama ne biliim başladım aglamaya hemen. zatn her daim hazırımdır. moralini bozmak için söylemiyorum bunları zaten biliyosun dedi.moral cok onemlı pozitif olmalısın dedi.ilkinde de süper bir embriyomuz vardı ama olmadı.bu çok çok iyi degıl tamam ama hıc belli olmaz belki tutar dedi falan filan....
transfer sırasında devamlı dua okudum Allahım inşallah dualarımı geri çevirmez.şimdi evimdeyim ve eşimle birlikte yemek yiyip sinema keyfi yapcez :) 25inde umarım büyük haberi verebilirim az da olsa umudum var.... öpuyorum hepınızı dualarınızı eksik etmeyin.
transferimi oldum çok şükür.ama biraz moralim bozuldu çünkü benim embriyo gelişimi biraz yavaştı ve 2.kallite. yani bugün 6.gün ama 5.günündeymiş gibi.işte tam transfere baslıaz, geldi doktorum konustuk, dedi embriyonun gelşimi biraz yavaş biliyosun şansın %15. tabiki biliyorum şansım düşük olabilir, gelişim yavaş falan filan ama ne biliim başladım aglamaya hemen. zatn her daim hazırımdır. moralini bozmak için söylemiyorum bunları zaten biliyosun dedi.moral cok onemlı pozitif olmalısın dedi.ilkinde de süper bir embriyomuz vardı ama olmadı.bu çok çok iyi degıl tamam ama hıc belli olmaz belki tutar dedi falan filan....
transfer sırasında devamlı dua okudum Allahım inşallah dualarımı geri çevirmez.şimdi evimdeyim ve eşimle birlikte yemek yiyip sinema keyfi yapcez :) 25inde umarım büyük haberi verebilirim az da olsa umudum var.... öpuyorum hepınızı dualarınızı eksik etmeyin.