- 14 Ağustos 2011
- 726
- 1
cnm bu konuyu hemen dr unla görüş derim ben önemli plabilir belki farklı birşey önericektr sana g olsun
cnmmm benm benm biliyrsun 3.gun embriyosudu 10.gun kanda çıktı inşallh senın de çıkıcak sabah namazın da sana adınla dua ettim rabbım inşllh yüzünü güldürsün senınde sana nasip etsin en kısa zaman da inşllh yarın senın güzel hbrnle halay cekicez hepberaber topikte istbula gelince de portakal suyu içeriz inşllh beraber :13::13:sevındım kaynanann gitmesine dua ette benmki de hemen gitsin ama en az 1 ay bende hiçbir yere gtimez napi o kapıdan ben bacadn hergun atarım kendimi dışarı evden bide öyle yapınca surat bir karış oluyr ama bana ne benm evim burası diyip duruyor ee senın evinse otur diyrm ben de yanlız kendi evınde ki gibi bide ben cidden gerilmeye başladım daha kadın gelmeden rabbım yardımcım olsun inşllh bu konuda
canım bebşin için geilme canımboş ver tın de ne yaparsa yapsın
inş canım sen gel istanbula ben sana kendi ellerimlere sıkarım portakalsuyu:)canım ben yarın değilde çarşamba yaptıracağım inş çok korkuyorum adet sancılarım bugun baya bi başladı hakkımda hayırlısı olsun son 2 gün:18::18::18:
allah sende razı olsun canım ağzına sağlık 2 gün yine duaet canım çok heyecanlıyım