Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

amin canımcım dış gebelik falan sende yaşamışsın bak çok zor ve üzücü olaylar.Allah bir daha göstermesin tatlım!!ben balıkesirden bursaya gidiyorum transfer için falan.Allah korusun bir şey olursa sanırım ben bursaya gidemem:) balıkesirde herhangi bir acile atarım kendimi diye düşünüyorum Allah korusun ya!!!!böyle şeyler getirme aklına sakın ben hiç düşünmüyorum aklımda olan şey sadece ya tutunacaklar embriyolar yada tutmıcak diyorum başka olasılıkları düşünmemeye çalışıyorum.rapor almanada sevindim her ihtimale karşı.

saol ya sözlerinde çok moral buluyorum Allah yaşadığımız olumsuzlukları birdaha yaşatmasın inşallah bu kez hepimiz için hayırlı ve güzel olucak bu aralar hepimizin çok duaya ihtiyacımız var yüce mevlam boş döndürmesin hiçbirimizi inşallah yarın için dualarınızı bekliyorum inşallah sağlıklı çözülürler bu arada ne arayan ne soran var merkezden unuttularmı acaba

butün transferi olan arkadaşlarım güzel heberi aldıktan sonra sonunu görmek nasip olur inş.ben şuan çok zor arayıp,bulduğum bebşimi kaybediyorum evet kelimeler bitiyor canın öyle bi yanıyoki bütün teselliler booooooooş.kesem sağlıklı gelişmediği için düşük yaşıyorum.kafam durmuş durumda ne yaşadığımın farkında değilmiyim yalanmı olsun istiyorum bende bilmiyorum.hep içimden allahım güzel haberi aldım sonunu görecekmişim gibi hissettim ama kısmette yokmuş.şimdi herkese iyi haberin ardına bunu söylemk okadar üzüyorki...yani allahım hakkımızda hayırlısını versin...

ya çok üzüldüm ne söyleyeceğimi bilemiyorum Allah sabır versin bizim hayır gördüklerimizde şer, şer gördüklerimizde hayır vardır en doğrusunu rabbbim biliyo senin hakkında da kararlamıştır en doğru olanı şüphesiz bu günlerde geçiçek alıcaz kucağımıza bebeklerimizi sonra geriye dönüp boşuna üzülmüşüz diycez canım Allah büyüktür nolur üzme kendini sabır ümit ve müjdeli son inşalllaaaaaah amiiiiiiiiin

ya çok üzüldüm ne söyleyeceğimi bilemiyorum Allah sabır versin bizim hayır gördüklerimizde şer, şer gördüklerimizde hayır vardır en doğrusunu rabbbim biliyo senin hakkında da kararlamıştır en doğru olanı şüphesiz bu günlerde geçiçek alıcaz kucağımıza bebeklerimizi sonra geriye dönüp boşuna üzülmüşüz diycez canım Allah büyüktür nolur üzme kendini sabır ümit ve müjdeli son inşalllaaaaaah amiiiiiiiiin

noluyo kızlar böle yaaa bir sevip bir üzülüyoruz vallaha transfer için cesaretim kırılıyo gitgide allahım bidaha hiçbirinize yaşatmasın böle şeyler inşallah hayırlısıyla sonunu görelim artık inşallah...... çok geçmiş olsun bitanem... denicek çokta bişi yok...:KK14:

FATMANUUUR nerdesin nasıl gidio merak ediyorum seni benimde yarın transferim kısmetse biraz karamsarlıkla birlikte azcık heyecan ve belirsizlikte var hayırlısı inşallah mevlam neyler neylerse güzel eyler notun falan varsa iletebilirim hemşirelerine :)) iğne yerlerin nasıl neyse zor bile olsa dayanıcaz artık bu progestan fitil çok rahatmış jele ve iğneye göre jel mantar yapmıştı iğne de kalçalarımı mahvetmişti ama bunda da hepsi dışarı çkıo bi o sıkıntı var neyse gene cok uzattım Allah senin ve bebişinin yada bebişlerinin yanında olsun amiiiinnnn

FATMANUUUR nerdesin nasıl gidio merak ediyorum seni benimde yarın transferim kısmetse biraz karamsarlıkla birlikte azcık heyecan ve belirsizlikte var hayırlısı inşallah mevlam neyler neylerse güzel eyler notun falan varsa iletebilirim hemşirelerine :)) iğne yerlerin nasıl neyse zor bile olsa dayanıcaz artık bu progestan fitil çok rahatmış jele ve iğneye göre jel mantar yapmıştı iğne de kalçalarımı mahvetmişti ama bunda da hepsi dışarı çkıo bi o sıkıntı var neyse gene cok uzattım Allah senin ve bebişinin yada bebişlerinin yanında olsun amiiiinnnn

nur sendemi ulun beyesin yoksa

en çabuk kabul olunan dua müminin mümine ettiği duaymış ordaki tüm arkadaşlardan yarın için dualarınızı bekliyorum Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun gönüllerimizdekini hayırlı kılsın müjdeli sonlar yaşatsın herbirimize inşallah amiiin amiiin amiiin

en çabuk kabul olunan dua müminin mümine ettiği duaymış ordaki tüm arkadaşlardan yarın için dualarınızı bekliyorum Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun gönüllerimizdekini hayırlı kılsın müjdeli sonlar yaşatsın herbirimize inşallah amiiin amiiin amiiin

amiinnnnn allah şuan gönlünden geçeni hayırlı eylesin hayırlı diil ise hayır hale döndürüp öle versin inşalllaaaahhhhhhh

süleyman bey ama şimdi keşke ulun bey olsaydı diyorum daha bi güven verdi sanki neyse gider ayak içimi çürütmiim sen ulun bey galiba?

evet canım ulun bey ben.... ama süleyman beyde çok iyi bir doktor hiiiççç içini kötüleme

elimde sıfıra sıfır hiç birşeyim yok.sil baştan yüklü miktarda parayı ayarla,acaba daha kapsamlı bi merkezmi(bizim sorun eşimin spermle ilgili herşeyde sorun var)bu konuda daha gelişmiş bi merkez.bütün arkadaşlarda umutsuz olmasın herkes aynı olayı yaşamayacak.ama hep boğazımda büyük bi düğüm odanın her yerini gezdikçe ağlıyorum yeni aldığım ilaçlar,ultrasyon kağıtları,eşimin hem evde hem hastanede çırpınışları...çok istedim oda arkadaşlarının içinde çocuk olayı konuşulduğunda boynu bükük kalmasın ,bi ortama girdiğimizde kenardadan bakmayalım istedim ama nasip olmadı.aslında çok açıklama yapmaya gerek yok hepimiz aynı acıları yaşamaktayız.hastaneye gittiğimizde hamilelerin karnına bakarak,allahım ne olur gözümde kalmasın diye dua ediyorum.inş hepimiz içinde öyle olur.hepinizin yoluda bahtıda açık olsun....

başınız sağolsun Allah sabırlar versin iyi dileklerin için teşekkürler
canım sağol allah razı olsun...
çok saol sizlerde benim dualarımdasınız aslında rapor almıcaktım ama avarecannın dediği gibi nolur nolmaz perşembe zaten dersim yok yani transfer günüm o yüzden ii güne denk geldi ama cuma full bide merdiven in çık riske gerek yok ilk defa blast olucak inşallah bu sefer hayırlısıyla müjdeli heberleri alırız yarın gidiyorum nasipse Allah yardımcımız olsun amiiiiiiinnnnnnn
arkadaşlar bu blast nasıl bişey bigienmem mümkünmü acaba

demek yarın beben içinde olucak hadi inşallah sıkıca tutunur sana annesii bol bol dua et transfer anında allah müjdeli haber almayı nasip etsin canım
elimde sıfıra sıfır hiç birşeyim yok.sil baştan yüklü miktarda parayı ayarla,acaba daha kapsamlı bi merkezmi(bizim sorun eşimin spermle ilgili herşeyde sorun var)bu konuda daha gelişmiş bi merkez.bütün arkadaşlarda umutsuz olmasın herkes aynı olayı yaşamayacak.ama hep boğazımda büyük bi düğüm odanın her yerini gezdikçe ağlıyorum yeni aldığım ilaçlar,ultrasyon kağıtları,eşimin hem evde hem hastanede çırpınışları...çok istedim oda arkadaşlarının içinde çocuk olayı konuşulduğunda boynu bükük kalmasın ,bi ortama girdiğimizde kenardadan bakmayalım istedim ama nasip olmadı.aslında çok açıklama yapmaya gerek yok hepimiz aynı acıları yaşamaktayız.hastaneye gittiğimizde hamilelerin karnına bakarak,allahım ne olur gözümde kalmasın diye dua ediyorum.inş hepimiz içinde öyle olur.hepinizin yoluda bahtıda açık olsun....
:85::85::85:içim sızadı bi an gözlerim buğulandı kelimeler boğazomda düğüm düüm..aah sabırlar versin hepimizeee geçicek inşalah bu günlerimizde geçicekkk

çok saol sizlerde benim dualarımdasınız aslında rapor almıcaktım ama avarecannın dediği gibi nolur nolmaz perşembe zaten dersim yok yani transfer günüm o yüzden ii güne denk geldi ama cuma full bide merdiven in çık riske gerek yok ilk defa blast olucak inşallah bu sefer hayırlısıyla müjdeli heberleri alırız yarın gidiyorum nasipse Allah yardımcımız olsun amiiiiiiinnnnnnn

zaten evde yatmıyorsun rapor alınca ama kafan rahat oluyor...oda herşeye değer:))bugün büyük gün...Allah yar ve yardımcın olsun...bizleri haberdar et:82:

seni hepimiz okadar iyi anlıyoruzki...ama Allah beterinden saklasın die dua et...ben 6aylık erken doğumla 2bebeğimi kaybettim..5gün küvezde kaldılar..ve drların yaşarsa görmeyecek duymayacak yürüyemeycek sözleri hala kulaklarımda çınlıyor...o 5gün benim için 5 asırdı...kollarında kendileri kadar iğneler vardı...allah sağlıklı olacacaklarsa yaşsınlar die çok dua ettim...üstelik tüp bebektii..çok zorlu yollardan geçmiştim...kaybettiğimde aynen senin gibi eşim için üzüldüm..çünkü çok istiyordu....Ama allaha dayandım dua eettim ve çook rahatladım..benim acım senden daha fazla asla demiyorum...sonuçta ikimizde bebeğimizi kaybettik...biri bir binide bir derler ya.....erken yada geç canından can gidiyor:KK43:(ama sana tavsiyem sakın saplantı haline getirme...Aklına geldikçe BENİM HERŞEYE GÜCÜ YETEN ALLAHIM VAR de...bu beni çok rahatlatıyordu..çevremdekiler psikolojik destek elmelısın diyorlrdı ama beni görünce şaşırıyorlardı....birde gıyabında da olsa bebeğine bir isim ver...erken düşükt e olsa isim verilmesi gerekliymiş....Allah yardımcın olsun...sabır versin inşallh

seni hepimiz okadar iyi anlıyoruzki...ama Allah beterinden saklasın die dua et...ben 6aylık erken doğumla 2bebeğimi kaybettim..5gün küvezde kaldılar..ve drların yaşarsa görmeyecek duymayacak yürüyemeycek sözleri hala kulaklarımda çınlıyor...o 5gün benim için 5 asırdı...kollarında kendileri kadar iğneler vardı...allah sağlıklı olacacaklarsa yaşsınlar die çok dua ettim...üstelik tüp bebektii..çok zorlu yollardan geçmiştim...kaybettiğimde aynen senin gibi eşim için üzüldüm..çünkü çok istiyordu....Ama allaha dayandım dua eettim ve çook rahatladım..benim acım senden daha fazla asla demiyorum...sonuçta ikimizde bebeğimizi kaybettik...biri bir binide bir derler ya.....erken yada geç canından can gidiyor:KK43:(ama sana tavsiyem sakın saplantı haline getirme...Aklına geldikçe BENİM HERŞEYE GÜCÜ YETEN ALLAHIM VAR de...bu beni çok rahatlatıyordu..çevremdekiler psikolojik destek elmelısın diyorlrdı ama beni görünce şaşırıyorlardı....birde gıyabında da olsa bebeğine bir isim ver...erken düşükt e olsa isim verilmesi gerekliymiş....Allah yardımcın olsun...sabır versin inşallh

maytap ve yaramaz
sizin bu sözlerinizi okuyunca içim titredi.söylenecek çokda laf yok bu durumda fakat şu söz bazen acı gelsede sonuçta doğru bir şey.hayat devam ediyor!!!her olumsuz olayın peşinden bunu duyar yada söyleriz ya işte gerçekten bu lafa adapte olmamız gerekir bazen.sonuçta bir amacımız var anneliği yaşamak istiyoruz bizlerde çoluk çocuğa karışmak istiyoruz bebkelerimizin kokusunu duymak onları büyütmek istiyoruz ve bunun için çooooooook çabalıyoruz.Bazen hayat istediğimizi vermeyince vermiyor işte.umutsuzluk gibi anlaşılmasın laflarım hala benim ve sizler için 'yukarıda Allah var' doğru söylüyorum umudum var, gerçekten var!Amasıda var bu durumun işte!ama olmazsada yapacak bir şey yok.herşeyden önemlisi biz herşeyden üstünüz ve herşeyden önemliyiz.bu dünyaya sadece bu amaç için gönderilmedikki!!!insanlık için yapacaklarımız var burada görüyorum ki çoğumuz öğretmen.ne güzel bir meslek.insanları eğitmek onlara yardımcı olmak bu dünyada yapabileceğimiz en güzel şey.kızlar kendimizi çok fazla bebek olayına kaptırınceda hayatımızdan kopuyoruz.ben bir ara öyle oldum sizlerde olmayın diye yazmak istedim.dünyada yapacağımız çok şey var.dünyanın çok güzellikleri var.hayat çok güzel yaşamak bir o kadar güzel.gücümüzün sonuna kadar kullanıp yapabileceklerimizi bu uğurda yapacağız yapıyoruzda ama gerisi Allahtan.Hayattan kopmayalım ve daha yapabilecek işlerimize de konsatre olalım diyorum ben.Yani çok anlatamadım aklımdakileri ama yanlış anlaşılmam umarım.Çünkü bu psikolijiyi yenemezsek devamıda geliyor ve ben öyle olsun istemiyorum.

kızlar herkeze günaydın.
YARAMAZ canım inan çok üzgünüm Allahım sana sabır versin alın yazısı kader denecek hiçbirşey yok güçlü olmak zorundasın kendin için ailen için çok üzgünüm dualarım seninle.
ZENUR canım dün trnasferin vardı hayırlı olsun öncelikle devamlı dua ediyorum Allahım kabul etsin yasinde okuyorum kızlar imkanınız varsa peşpeşe 3 arkadaşımız için birer yasin okuyalım ben bugünde okuyacam inşallah. bol bol dua et olacak Allahın izniyle içini ferah tut rahat olmaya çalış.
NNUR canım ben buralardayım sağolasın benim emine hemşireyi görürsen arkadaşımın kalçaları kalbura dönmüş hareket edemiyormuş dersen sevinirim :KK54: bu arada süleyman beyde çok iyi bir doktordur ulun beyden daha fazla açıklama yapıyor onu biliyorum Rabbim ol dedikten sonra ulun muş süleymanmış farketmez gülüm.
AVARECAN tatlım heyecan varmı sakin olmaya çalış herşeyin hayırlısı Allahın izniyle embiriyolarınız sağlıkla çözülecek bebişleri alıp geliceksiniz içiniz rahat olsun dua edelim bol bol birer yasin okuyalım tatlım eğer müsaitsen devamlı besmele çek salavat getir. Rabbim bize katından tertemiz bir soy armağan et şüphesizki sen duaları işitensin.

13 kasım cumartesi saat 11 de transferim var kızlarr inş bi aksilik çıkmaz :KK43:dua edin allah hepimize hayırlısını sonucları nasip eder inş...bide şöyle bi haberim var bugün aynı merkezde tedavi gören ark dogum yaptı sabah :)allah hepmizede böyle mutlulukları tatdırır inş saglıklı sıhhatli...

13 kasım cumartesi saat 11 de transferim var kızlarr inş bi aksilik çıkmaz :KK43:dua edin allah hepimize hayırlısını sonucları nasip eder inş...bide şöyle bi haberim var bugün aynı merkezde tedavi gören ark dogum yaptı sabah :)allah hepmizede böyle mutlulukları tatdırır inş saglıklı sıhhatli...

allah yar ve yardımcın olsun......

kızlar herkeze günaydın.
YARAMAZ canım inan çok üzgünüm Allahım sana sabır versin alın yazısı kader denecek hiçbirşey yok güçlü olmak zorundasın kendin için ailen için çok üzgünüm dualarım seninle.
ZENUR canım dün trnasferin vardı hayırlı olsun öncelikle devamlı dua ediyorum Allahım kabul etsin yasinde okuyorum kızlar imkanınız varsa peşpeşe 3 arkadaşımız için birer yasin okuyalım ben bugünde okuyacam inşallah. bol bol dua et olacak Allahın izniyle içini ferah tut rahat olmaya çalış.
NNUR canım ben buralardayım sağolasın benim emine hemşireyi görürsen arkadaşımın kalçaları kalbura dönmüş hareket edemiyormuş dersen sevinirim :KK54: bu arada süleyman beyde çok iyi bir doktordur ulun beyden daha fazla açıklama yapıyor onu biliyorum Rabbim ol dedikten sonra ulun muş süleymanmış farketmez gülüm.
AVARECAN tatlım heyecan varmı sakin olmaya çalış herşeyin hayırlısı Allahın izniyle embiriyolarınız sağlıkla çözülecek bebişleri alıp geliceksiniz içiniz rahat olsun dua edelim bol bol birer yasin okuyalım tatlım eğer müsaitsen devamlı besmele çek salavat getir. Rabbim bize katından tertemiz bir soy armağan et şüphesizki sen duaları işitensin.

canım benim ya!olmazmı en yakınlarda sende yaşadın bu heyecanı:))aklıma gelince boğazıma bir şey tıkanıyor !!burada herkese ahkam kesiyordum ya hani heyecanlanmayın stres yapmayın kızlar,kendinizi yormayın kızlar!!!:)))))) şimdi aynısı banada oluyor ama yenmeye çalışıyorum en azından.ne olur duanızı eksik etmeyin şu embriyolar sağlıklı çözünsün yerleşsin beni yani bzi hiç bırakmasınlar bir daha:)))dediğini yapıcam aslında aklımdan hep geçiriyorum her ezan vakti her an her dakika dua ediyorum.Allahım beni geri çevirmez inşallah.hakkımızda hayırlısı! transferim yarın sabah 9 da.bu arada bebişlerin nasıllar sende cumartesi bekliyorsun değilmi canımcım?ay hadi hayırlısı senin içinde bakalım keseleri görünce heyecanlanıcakmısın:)) inşallah bir ömür boyu seni bırakmazlar.sağlıklı mutlu huzurlu bir ömür geçirirsiniz tatlım....

bu arada transferi olan arkadaşlarım yol arkadaşlarım:))) hakkınızda hayırlısı olsun Allah kucağınızda almayı nasip etsin.sevgiler...

canım transferin hayırlı olsun.Allah yanında olsun.İnşallah herşey gönlünce olur canım.

arkadaslar herkese merhaba... sizin fıkırlerınıze ıhtıyacım var dondurulmuslarla transferım oldu 20 ekımde transferım oldu blast ...sımdı onceıkle transferın 12.gunu 578 cıktı bhcg sonucum.15 gun sonraya rand verdı dr..ben dayanamadım 3 gun sonra yaptırdım 2170 cıktı bhcg ... hersey yolunda gıderken tam 3 gun sonra garıp bır agrı bır ıdrar sıkıstırması gıbı tuvalete kalktım ve hafıf kannn gelınce cok korktum yatagıma uzandım ve arttı kanamam ...acıle gıttım hemen dr aradım oda gıt dedı gobekten baktı ve sen hamıle dıılsın kese yok dedı kan testı yapalım dedı testım 6110 cıkınca kesenın gozukmesı gerek dedı ve alttan baktı yıne goremedı sekılsız semalsız kucuk bır sey var ama bılmıyorum dedı gozukmesı gerek muhakkak dedı yatıralım dedı....dr aradım cook korktumn ve dr cok kızdı gozukmez kucuk daha dedıı bır ıgne yaptır dedı bırde fıtıl ısımlerını verdı ewe geldım.4 gundur hıc bır agrım kanamam yok hemen o gece kesıldı kanaMam zaten agrımda cok hafıf olmustu ...yrn randevum var kese ıcın gercek rand 15 dı bayramdan sebep yrna aldı ...fıkırlerınıze ıhtıyacım varr lutfen arkadaslaR nedır sızce bu yasadıgım???

X