- 2 Ağustos 2013
- 2.564
- 378
Ben 1 aşılama 1 tüp yaptım. Negatif oldu. Şimdi Embriyolarımı aldım florence a taşıdım. TebdilI mekanda ferahlık vardır. :)
cok dogru demissin insallah bu yeni yerleri ugurlu gelir bu defa bebisine kavusurusn canim..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben 1 aşılama 1 tüp yaptım. Negatif oldu. Şimdi Embriyolarımı aldım florence a taşıdım. TebdilI mekanda ferahlık vardır. :)
transfer gününe kadar çok rahattım ve rahat geçti anlamadım ama sonuç beklemek inanki çok zor rabbim hepimize versin bebişler dolsun göbüşler
Amin canım inşallah. Gecen sene işsizdim. Yeni yıla girerken is buldum. Şimdi de sıra bebekte bence.cok dogru demissin insallah bu yeni yerleri ugurlu gelir bu defa bebisine kavusurusn canim..
transfer gününe kadar çok rahattım ve rahat geçti anlamadım ama sonuç beklemek inanki çok zor rabbim hepimize versin bebişler dolsun göbüşler
Amin canım inşallah. Gecen sene işsizdim. Yeni yıla girerken is buldum. Şimdi de sıra bebekte bence.
O kadar iyi anlıyorum ki seni. 2 senedir bekliyorum ben o sonucu
ayy cok az kalmis harikaaa, hadi insallah guzel haberler ver bizee, belirti varmi bu arada fix soru:)? benimde beklemekten icim sisti neyse 4 subata az kaldi:)
Amin canım amiiiiiiiinnnnnnnnyeni yil yeni umutlar saglikli bebisler getirsin hepimizee:)
Insallah canim valla suan yok ama 5-6. Gunlerde cok agrilarim oldu kasiklarimda ve belimde, sicak basmasi ve uykuya doyamama var bütün gün uyuyabilirim =) bi de bazi kokular agir geliyo parfum fln ayy bayada varmis bi de yok diyorum pek =) tabi bunlarin cogu ilaclardan da olabilir onlarinda yan etkileri olabilir. Az kalmis canim dayan biraz daha bebisler gelcekler annelerine =) bekleme zamani en kötüsü yaa hep düsünüp duruyosun kendini dinliyosun stres yapmicam diyosun basta ama nerdeee =)
Insallah canim valla suan yok ama 5-6. Gunlerde cok agrilarim oldu kasiklarimda ve belimde, sicak basmasi ve uykuya doyamama var bütün gün uyuyabilirim =) bi de bazi kokular agir geliyo parfum fln ayy bayada varmis bi de yok diyorum pek =) tabi bunlarin cogu ilaclardan da olabilir onlarinda yan etkileri olabilir. Az kalmis canim dayan biraz daha bebisler gelcekler annelerine =) bekleme zamani en kötüsü yaa hep düsünüp duruyosun kendini dinliyosun stres yapmicam diyosun basta ama nerdeee =)
ooo baya baya belirtin varmis masallahh valla icime doguyo guzel haberler vereceksin bizee:) hadi iki gun daha gayrett:) hangi ilaclari kullaniyorsun canim?
Amin canım amiiiiiiiinnnnnnnn
Canim seninki de dondurulmuş muydu
Evet canim dondurulmus transferi oldum
Insallah canim hepimiz veririz insallah =) bu sefer iyi dayandim zaten gecen sefer ki tedavimde erken yapmistim testi ama bu defa beklemek istedim sabrin sonu selamet olur ins. Canim ben estrofem,crinone gel, coraspin, prednol, omega 3 ve folikasit kullaniyorum.
bu tup bebek olaylari sabrimiz olcmek icin basimiza geldi zaten diye dusunuyorum sabrin sonu selamet arkadasim muradimiza erecegiz insallah..himm bende estrojen bantlari ve progesterone igne kullanicam bebk aspirini alabilirisn dedi banada, folik asit bende aliyorum..prednol nedir onu bilemedim:)
Insallah canim sonu guzel olsunda herseye raziyiz.. Aspirin olayini kullansan iyi olur aslinda sen sanirim yurtdisinda yasiyodun bende yurtdisindayim ama tedavimi tr de oluyorum tr deki butun doktorlar kullandiriyo. Ben kan pihtilasmasi testi yaptirdim bi sorun cikmadi cok sükür ama yinede coraspini verdi doktor. Sende iyice arastir bence isi sansa birakma biliyosun cok sey yasiyoruz gereken ne varsa yapmak lazim. Prednol u bende tam bilmiyorum ne ise yariyo =) kendisi kortizon ilaci normalde transferden önce 5 gün kullaniliyo ama ben ilk tedavimde düsük yaptigim icin teste kadar devam et dedi sanirim sonuc pozitif olursa bi süre daha kullanicam. Ama cok istah yapiyo yaa ye ye doymuyorumm =(
evet canim bende yurt disindayim, gecen sefer deneme transferine gittigimde sordum doktora burda cok pahaliymis pihti testi ama sen istersen kullanabilirsin bebek aspirini dedi, almaya baslicam bende trasnferden once..sanslisin arkadasim TR gidebilmisin tedavi icin biz cok uzagiz insallah emeklerimizn karsiligini ilk seferde alirizda TR falan gitmek icin ugrasmayiz birde..sende bu defa guzel haberler alacak ve bebisini kuacagina alacaksin insallah saat kac olmus ya uyuman lazim bebisler uyku isterrr:)
Burda da bu tarz testler cok pahali ben ilkinde düsük yasadigim icin pihtilasmayi yaptirmak istedim cok merak ediyodum tr de yaptirdim. Bizimde esimin isi yüzünden gitmemiz zor oluyor insallah bu sefer olur yoksa bi daha ki icin gitmemiz cok zaman alir.. Sende ilk tedavinde kavusursun insallah canim bebegine ugrasmazsin daha fazla.. Insallah canim sonrada senden güzel haberleri beklicem heyecanla =) haklisin canim uykumda geldi zaten gözler kapaniyo =) görüsmek üzere canim iyi gecelerr arada durumunu yaz merak ederim =)
en iysii Tr valla saglikta...iyi uykular sizee 1 gun daha yaklastin testine ne mutlu:) cuma ilk is senin guzel haberini almak olacak:) iyi gecelerr
pozitifte çıksa sonrası daha önemli zaten yazmıştımda önceki dondurulmuş değildi ve yine aynı testle önceden öğrendim kan testleri çok iyi çıkmıştı keseyide gördük ama kalbi atmadı yada durdu bilemiyoruz çok zor biliyorum yaşadım şu andada en çok korktuğum şey bu inşallah sağlıkla huzurla dokuz ay geçer hepimizin
yok canım geçen sene mayısata denedim böle bir talihsizlik sonrasında bu ikinci ve son şansım bakaılm nolucakzaten annelik böyle bişey sanırım test günü beklerken hamile kalıcakmıyım endişesi, hamile kalınca bişey olurmu endişesi vs. hiç bitmiyo korkular,,, tabi bizler zorluklarla hamile kalınca daha çok tedirgin oluyoruz... bende yaşadım tatlım 15 gün oldu bebeklerimi düşüreli nasıl acı verici bişey biliyorum... ama inşallah yine olucağına inanıyorum.. ama olumsuz düşünceleri kafadan atmak gerekiyo... güzel düşününce güzel olur Allahın izniyle... bak tabiki sevinç olucak içinde bir minik bebiş var her geçen gün biraz daha büyüyo o iyi olsun.. stres yapma artık sen hamilesin bunu düşün ve mutlu ol tatlım... Rabbim onu bu kez sana bağışlasın inşallah... darısıda bize.. canım bu düşükten sonraki hamileliğinmi???yani düşükten sonraki denemendemi tekrar hamile kaldın
Gecmis olsun, insallah bu sefer rabbin kucaklmayai, buyutmeyi nasip eder. Benim kiziminda kalbi 24 haftalik durdu. O hafta bilmiyorumki allah ansip eder hamile kalirsam nasil gecer..
Dert degil tatlim sakin ol hep, tedbiri elden birakma ama hep sakin ol guzelim, simdi bi kac defa degerlerin takip edilcek, sonra kesecigini gorcen ondan sonra put pit lar hoppp cinsiyet filan derken kucahinda ins. Stres yaparsan bu gebelik cekilmez hale geliyo baciii , relax ol tadni cikar .. tekrar tebrikler darisi bizlerin basina ins.
benimde çok fazla oldu ağlayıp duruyorum gözlerim şişti walla uykusuz geceler falan çok bunaldım yeminle bitse biranönce çatlıcam :S