Dondurulmus embriyo.

canım kusura bakma yeni öğrendim annemi aradım 68,5 çıkmış değerim yani hamileyiiiiiimmmmmmmmm 2 gün sonra tekrar yaptıracağım inşaallah yükselmeye devam eder.

canım gözün aydın olsun rabbim tamamına erdirsin inan çok sevindim mustafa hocam maşşallah sanada uğurlu geldi
yeni tedavimde bende ona gtcem inşallah çook seviyorum dr inşallah banada uğurlu gelir

kalbimdesin çok çoook sevindim Allah tamamına erdirir inşallah bende erken gebelik testi yaptım kızlar ve ikinci çizgi silik ama çıktııııııııııııııııııııııı :KK52:

bugün çifte bayram desene inşaALLAH ikimizinde sonuna kadar pozitif gider.darısı bütün arkadaşlara:KK16::KK16::KK16:

canım hevesini kırma niyetinde değilim ama transferin 4.günümdeyim yazmışsın 2.silik çizgi var diye sonradan baktım ben bugün idrarda yaptım çizgi varmı diye benim 14.gün 2.çizgi silik inşaALLAH bir aksilik yoktur

Son düzenleme:
canım kusura bakma yeni öğrendim annemi aradım 68,5 çıkmış değerim yani hamileyiiiiiimmmmmmmmm 2 gün sonra tekrar yaptıracağım inşaallah yükselmeye devam eder.

canım çooooooooooooook sevindimmmmmm kat kat artar insallah alllahım kucağına almayı nasip etsin :)

:KK16::KK9::124:ayyy çok sevindim canım benim hadi Allah tamamına erdirsin değerin gayet güzel katlanarak devam etsin inşallah çok çok öptüm tebrik ederim.

benim de ilk denememde silik çizgi çıkmıştı ama hamileydim inşallah kanda da pozitifi görürsün tatlım

Ayyyyy. Kalbimdesin cok sevindim. Inşallah değerlerin artarak devam eder ve sağlıkla kucağına alırsın. Halay ikonları gelmişşşşş

sağolun sevgili dostlarım Rabbim hepimize bu sevinçleri yaşatsın:KK16::KK16::KK16:bir sürü çocuklarımız olsun yılları telafi edelim:KK52::KK52::KK52:

canım gözün aydın olsun rabbim tamamına erdirsin inan çok sevindim mustafa hocam maşşallah sanada uğurlu geldi
yeni tedavimde bende ona gtcem inşallah çook seviyorum dr inşallah banada uğurlu gelir

sağol tatlım bana getirdi:KK49: sana da getirecek inşaALLAH:KK49:

canlarım yarın bizi yavrularımıza yaklaştıran hayırlı bir gün olsun:KK16::KK16: hepinizi öpüyorum:KK54:

bugün çifte bayram desene inşaALLAH ikimizinde sonuna kadar pozitif gider.darısı bütün arkadaşlara:KK16::KK16::KK16:

canım hevesini kırma niyetinde değilim ama transferin 4.günümdeyim yazmışsın 2.silik çizgi var diye sonradan baktım ben bugün idrarda yaptım çizgi varmı diye benim 14.gün 2.çizgi silik inşaALLAH bir aksilik yoktur

canım bu test her eczanede bulunmuyor üzerinde ultra erken gebelik testi yazacak 5 günlüğe kadar inebiliyor gösterim tarihi benimde bugün 5. gündü :))) tabi yinede kandaki kesindir onuda yaptırıcam günüm gelince

bende belirti olarak bel ve kasıklarda hafif ağrı ve hassaslık oldu 5. gün

canım,eczanelerde satılan tipik idrar testi diye düşündüm bazen bozuk çıkıyormuş üzülürsün diye korktum problem yok o zaman :KK34:bende de canım lekelenme gelene kadar kasıklarda batma belimde aşırı ağrı oldu 7.8.günlerde kahverengi lekelenmemoldu 9.günden sonra şiddetli adet ağrısı sanki heran adet olacakmışım gibi çok şükür bu güne geldik yarın için ALLAH Kerim:KK16::KK16::KK16:

canım,eczanelerde satılan tipik idrar testi diye düşündüm bazen bozuk çıkıyormuş üzülürsün diye korktum problem yok o zaman :KK34:bende de canım lekelenme gelene kadar kasıklarda batma belimde aşırı ağrı oldu 7.8.günlerde kahverengi lekelenmemoldu 9.günden sonra şiddetli adet ağrısı sanki heran adet olacakmışım gibi çok şükür bu güne geldik yarın için ALLAH Kerim:KK16::KK16::KK16:[
benim en korktuğum şey kalbinin atmaması öncekinde öyle oldu ve bu kadar sevindikten sonra çok büyük hayal kırıklığı sanırım kanımdaki pıhtılaşmadan dolayı minik kalbi tıkandı coraspin kullanıyorum sürekli ama bu sefer limonlu suyuda yapıcam saraçoğlunun inşallah bu sefer minik kalbi atar sevincim acıya dönüşmez...inşallah canım seninde hepimizinde sorun çıkmadan alırız bebeklerimizi kucaklarımıza :emir_bebek:

kızlar doktor sizede estrofem verdimi psikolojimi çok bozdu bu hap benim sizde nasıl

Aynen ben kullan8yorum gobekten yada kalcadan yapistiriyorun evde catisma ya birini ariyorum, hep gerginum, ogluma hile bagiri kizar oldum... bu ilaclar hep horman ilaci zaten dengeyi bozuyolar malesef

sağol canım benim.dertler bundan sonra başlıyor.....inşaallah rabbim yar ve yardımcım olur.bana ve hepimize:KK16::KK16::KK16:
Dert degil tatlim sakin ol hep, tedbiri elden birakma ama hep sakin ol guzelim, simdi bi kac defa degerlerin takip edilcek, sonra kesecigini gorcen ondan sonra put pit lar hoppp cinsiyet filan derken kucahinda ins. Stres yaparsan bu gebelik cekilmez hale geliyo baciii , relax ol tadni cikar .. tekrar tebrikler darisi bizlerin basina ins.

Aynen ben kullan8yorum gobekten yada kalcadan yapistiriyorun evde catisma ya birini ariyorum, hep gerginum, ogluma hile bagiri kizar oldum... bu ilaclar hep horman ilaci zaten dengeyi bozuyolar malesef

benimde çok fazla oldu ağlayıp duruyorum gözlerim şişti walla uykusuz geceler falan çok bunaldım yeminle bitse biranönce çatlıcam :S

canım bu test her eczanede bulunmuyor üzerinde ultra erken gebelik testi yazacak 5 günlüğe kadar inebiliyor gösterim tarihi benimde bugün 5. gündü :))) tabi yinede kandaki kesindir onuda yaptırıcam günüm gelince

Tatlim sen ve senin gibi erken test yapan arkadaslara benden 4. Denem yapmis birisi olarak tavsiye diyin kesinlkle gunu gelmeden test yapmayin , cunku bizlrin gebeli normal gebelik.gibi ilerlemiyor... Sonra hayal kirikligi varya pozitif gorup de negatof sonuc almak yada negatif gorup agla agla teste gidip pozitif alan com arkadas hatirliyorumm.. ben hic bir zman testen once yapmadim yapmauida dusunmedim... sevin oksayin karinlarinizi, cekirdek citlatin, meyve yiyin , ooo turk dizileri zaten oyle bor zaman geciriuoki, yapi duanizi gerisi allahin nasibi

X