Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tatlim sen ve senin gibi erken test yapan arkadaslara benden 4. Denem yapmis birisi olarak tavsiye diyin kesinlkle gunu gelmeden test yapmayin , cunku bizlrin gebeli normal gebelik.gibi ilerlemiyor... Sonra hayal kirikligi varya pozitif gorup de negatof sonuc almak yada negatif gorup agla agla teste gidip pozitif alan com arkadas hatirliyorumm.. ben hic bir zman testen once yapmadim yapmauida dusunmedim... sevin oksayin karinlarinizi, cekirdek citlatin, meyve yiyin , ooo turk dizileri zaten oyle bor zaman geciriuoki, yapi duanizi gerisi allahin nasibi
ben transfer tarihi bekliyorum canım insallah sonra bende tarih vereceğim :)
bu yüzdende geç doktora gitmek istiyorum kalbinin attığı haftalarda mesela keseyi görüp umutlanmak istemiyorum (
tatlım öyle düşünme pozitif düşün... her seferinde aynı şey olacak diye bişey yok anlıyorum tedirginliğini iyi düşün iyi olsun sürekli kafanı olumsuza çekme... rahat olunca daha güzel gidiyo herşey,,, bol bol dua et Rabbim nasip ediyosa hiç bişey olmaz kucağına alırsın inşallah sağlıcakla... kötüyü çağırma,,,
ne güzel inşallah dediğin gibi olur canım insan bir kere yaşayınca korkuyor işte yoksa içimde korkuma rağmen büyük bir sevinç heyecan var tabiki
Dondurulmuş embriyolarla ilk defa denicem ben. Süreç nasıl oluyo. Benim kiler 5. GUn embrosuydu. Beni neler bekliyor bilen var mi
kızlar zaman geçmio pazartesi gününü beklemicem cuma günü test yaptırcam 9. günüm oluyo varsa teste çıkar yoksa rahat hareket etmek istiyorum beynim tek bir noktada odaklanmı durumda
pozitifte çıksa sonrası daha önemli zaten yazmıştımda önceki dondurulmuş değildi ve yine aynı testle önceden öğrendim kan testleri çok iyi çıkmıştı keseyide gördük ama kalbi atmadı yada durdu bilemiyoruz çok zor biliyorum yaşadım şu andada en çok korktuğum şey bu inşallah sağlıkla huzurla dokuz ay geçer hepimizin
bende ilk defa deniycem canim..hos tazeyi de hic denemedim ya..sabirsizlaniyorum..benimkinde 3 hafta yumurta olusumunu onleyen lupron ignesi var..yarin aksam estrojen bantlarina basliyorum, 30 ocakta progesterone ignesi basliyor ve 4 subat transfer..14 subatta guzel haber insallah canim:)
nanna ne alemdesin canim?
Beklemedeyim hala canim 2 gün kaldi cok heyecanliyim ve de korkuyorumm. Sen nasilsin canim daha baslamadin dimi?
ne zor beklemek dimi, ama az daha sIK disini canim..cogu gitmis azi kalmis..ben daha transfer bekliyorum uhuhuh