Dondurulmus embriyo.

Tatlim sen ve senin gibi erken test yapan arkadaslara benden 4. Denem yapmis birisi olarak tavsiye diyin kesinlkle gunu gelmeden test yapmayin , cunku bizlrin gebeli normal gebelik.gibi ilerlemiyor... Sonra hayal kirikligi varya pozitif gorup de negatof sonuc almak yada negatif gorup agla agla teste gidip pozitif alan com arkadas hatirliyorumm.. ben hic bir zman testen once yapmadim yapmauida dusunmedim... sevin oksayin karinlarinizi, cekirdek citlatin, meyve yiyin , ooo turk dizileri zaten oyle bor zaman geciriuoki, yapi duanizi gerisi allahin nasibi

pozitifte çıksa sonrası daha önemli zaten yazmıştımda önceki dondurulmuş değildi ve yine aynı testle önceden öğrendim kan testleri çok iyi çıkmıştı keseyide gördük ama kalbi atmadı yada durdu bilemiyoruz çok zor biliyorum yaşadım şu andada en çok korktuğum şey bu inşallah sağlıkla huzurla dokuz ay geçer hepimizin

ben transfer tarihi bekliyorum canım insallah sonra bende tarih vereceğim :)

ay canım benimmm,,, al gel kuzucuklarını sonra hep beraber sayalım 12 günü tatlım şafak sayar gibi:KK9::KK9: sonrada senin için halaylar çekelim tatlım inşaallah... transfer tarihin bellimi peki kuzum:21::21::21::21::21:

bu yüzdende geç doktora gitmek istiyorum kalbinin attığı haftalarda mesela keseyi görüp umutlanmak istemiyorum :KK43:(

bu yüzdende geç doktora gitmek istiyorum kalbinin attığı haftalarda mesela keseyi görüp umutlanmak istemiyorum :KK43:(

tatlım öyle düşünme pozitif düşün... her seferinde aynı şey olacak diye bişey yok anlıyorum tedirginliğini iyi düşün iyi olsun sürekli kafanı olumsuza çekme... rahat olunca daha güzel gidiyo herşey,,, bol bol dua et Rabbim nasip ediyosa hiç bişey olmaz kucağına alırsın inşallah sağlıcakla... kötüyü çağırma,,,:KK16::KK16:

tatlım öyle düşünme pozitif düşün... her seferinde aynı şey olacak diye bişey yok anlıyorum tedirginliğini iyi düşün iyi olsun sürekli kafanı olumsuza çekme... rahat olunca daha güzel gidiyo herşey,,, bol bol dua et Rabbim nasip ediyosa hiç bişey olmaz kucağına alırsın inşallah sağlıcakla... kötüyü çağırma,,,:KK16::KK16:

ne güzel inşallah dediğin gibi olur canım insan bir kere yaşayınca korkuyor işte yoksa içimde korkuma rağmen büyük bir sevinç heyecan var tabiki :KK9:

ne güzel inşallah dediğin gibi olur canım insan bir kere yaşayınca korkuyor işte yoksa içimde korkuma rağmen büyük bir sevinç heyecan var tabiki :KK9:

zaten annelik böyle bişey sanırım test günü beklerken hamile kalıcakmıyım endişesi, hamile kalınca bişey olurmu endişesi vs. hiç bitmiyo korkular,,, tabi bizler zorluklarla hamile kalınca daha çok tedirgin oluyoruz... bende yaşadım tatlım 15 gün oldu bebeklerimi düşüreli nasıl acı verici bişey biliyorum... ama inşallah yine olucağına inanıyorum.. ama olumsuz düşünceleri kafadan atmak gerekiyo... güzel düşününce güzel olur Allahın izniyle... bak tabiki sevinç olucak içinde bir minik bebiş var her geçen gün biraz daha büyüyo o iyi olsun.. stres yapma artık sen hamilesin bunu düşün ve mutlu ol tatlım... Rabbim onu bu kez sana bağışlasın inşallah... darısıda bize.. canım bu düşükten sonraki hamileliğinmi???yani düşükten sonraki denemendemi tekrar hamile kaldın:nazar::nazar::nazar::nazar:

Herkese selam. Ven bugün 4 dondurulmuş embriyomu medicana Beylikdüzünden florence nightingale e taşıdım. Yarin da Bülent baysal a muayene olucam. Umarım EmbriyolarımI bebek olarak kucağıma alırım

Dondurulmuş embriyolarla ilk defa denicem ben. Süreç nasıl oluyo. Benim kiler 5. GUn embrosuydu. Beni neler bekliyor bilen var mi

kızlar zaman geçmio pazartesi gününü beklemicem cuma günü test yaptırcam 9. günüm oluyo varsa teste çıkar yoksa rahat hareket etmek istiyorum beynim tek bir noktada odaklanmı durumda:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

Dondurulmuş embriyolarla ilk defa denicem ben. Süreç nasıl oluyo. Benim kiler 5. GUn embrosuydu. Beni neler bekliyor bilen var mi

bende ilk defa deniycem canim..hos tazeyi de hic denemedim ya..sabirsizlaniyorum..benimkinde 3 hafta yumurta olusumunu onleyen lupron ignesi var..yarin aksam estrojen bantlarina basliyorum, 30 ocakta progesterone ignesi basliyor ve 4 subat transfer..14 subatta guzel haber insallah canim:)

kızlar zaman geçmio pazartesi gününü beklemicem cuma günü test yaptırcam 9. günüm oluyo varsa teste çıkar yoksa rahat hareket etmek istiyorum beynim tek bir noktada odaklanmı durumda:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

ne zor beklemek dimi, ama az daha sIK disini canim..cogu gitmis azi kalmis..ben daha transfer bekliyorum uhuhuh

pozitifte çıksa sonrası daha önemli zaten yazmıştımda önceki dondurulmuş değildi ve yine aynı testle önceden öğrendim kan testleri çok iyi çıkmıştı keseyide gördük ama kalbi atmadı yada durdu bilemiyoruz çok zor biliyorum yaşadım şu andada en çok korktuğum şey bu inşallah sağlıkla huzurla dokuz ay geçer hepimizin

Hikayelerimiz ayni canim bende ilk tedavimde pozitifi görmüstüm hemde yüksek degerlerle kese fln hersey harika giderken kalp atimi olmadigi icin kaybettim bebegimi simdide dondurulmus transferim oldu test tarihim yaklasti ama bende önceki yasadiklarimdan dolayi cok tedirginim. Hep ya aynisi olursa diyorum sonra kendimi bu düsünceden uzaklastirmak istiyorum ama zor tabi.. Insallah bu defa hersey yolunda gider ve sonunda bebeklerimize kavusuruz. Iyi düsünüp iyiyi cagirmaliyiz. Moralli olmaliyizki bebeklerimizde siki siki tutunup hic birakmasinlar biziii

bende ilk defa deniycem canim..hos tazeyi de hic denemedim ya..sabirsizlaniyorum..benimkinde 3 hafta yumurta olusumunu onleyen lupron ignesi var..yarin aksam estrojen bantlarina basliyorum, 30 ocakta progesterone ignesi basliyor ve 4 subat transfer..14 subatta guzel haber insallah canim:)

Ben 1 aşılama 1 tüp yaptım. Negatif oldu. Şimdi Embriyolarımı aldım florence a taşıdım. TebdilI mekanda ferahlık vardır. :)

Beklemedeyim hala canim 2 gün kaldi cok heyecanliyim ve de korkuyorumm. Sen nasilsin canim daha baslamadin dimi?

ayy cok az kalmis harikaaa, hadi insallah guzel haberler ver bizee, belirti varmi bu arada fix soru:)? benimde beklemekten icim sisti neyse 4 subata az kaldi:)

X