- 7 Ekim 2011
- 3.843
- 1.045
inşallah cnm benim
15 ocağı iple çekiyorum çifte mutluluk yaşarsın inşallah
sağol canımdualarınızla inşaallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah cnm benim
15 ocağı iple çekiyorum çifte mutluluk yaşarsın inşallah
cnm senin için bnde heycanlıyım inşallah hayırlı haberini alacağız
moralim çok bozuk bilmiyorummmm bidaha olurmu canımmm dün akşam eşim yokken ağlamaktan helak oldum... Zannetmiyorum normal yoldan olacağını tabi yinede allahtan ümit kesilmez... Sperm sayısı az eşimin o yüzden olmuyo çocuğumuz... Sinirlerim çok bozuk toparlanamıyorum 10 gündür kanamam devam ediyo ne zaman geçer bilmiyorum.. Rapor çıkartıcaz ve genetik testi yaptırıcaz ondan sonra başlarız inşallah yine başlamam 2,3 ay sürer bilmiyorum... Biraz hormonlarımda kendine gelsin... Bu acı geçmeyecek onu biliyorum sadece
havvacım nasip böyleymiş inşallah yeniden olur kucağına alırsın güzelim
öyle tabi canım ama çok zor... Allah kimseye yaşatmasın...
derdini veren allah dermanınıda verir ne acılar unutuluyor öyle deme lütfen Bizlerde anne olucaz allahın izniyle
genetik test yaptırman çok iyi olur cnm mesela bende yaptırdım pıhtı sorunu çıktı çok yüksek değil ama doktorum ona göre önlem alıyor
kanaman biraz uzun süre bilir benim 15 gün oldu hala kanamam var biliyorsun kimyasal gebelik yaşadım o yüzden kanamam uzun sürdü ... 2,3 ay çok kısa bi zaman hemencecik geçiyor bi bakmışsın hamile kalmışsın bi bakmışsın kolların da bebeğin
Geçecek cnm bunlarda geçecek bizlerde anne olacağız ben buna inanıyorum allah yardımcımız olsun...
canım dediğin gibi bu acı geçmiyor ama daha katlanabilir oluyor içinde tekrar umutlar yeşeriyor o duygu senin daha iyi hissetmeni sağlıyor allahım en yakın zamanda yüzünü güldürsün :)
canım benim ben de bebeğimin kalp atışı duyulmadığından kürtaj oldum geçen ay benim de tüp bebek tedavisinde 2 tane embriyo tutundu birisi gelişmedi diğerinde bebek vardı ama kalbi atmadı hiç . biraz zamanla acın hafifliyor ama en ufacık bir olayda hatırlıyosun tekrar için sızlıyor. aynı anda hamile kaldığımız şubeden arkadaşım var ondaki gelişmeleri görünce onun adına seviniyorum tabiki ama kendimi de o şeklide hayal edip neden ? neden ? diye sormadan edemiyorum. sonra Allaha karşı mı geliyorum deyip toparlanmaya çalışıyorum. Bende Şubat ya da martta dondurulmuşlarla devam edicem dilerim senin içindeki sızı da yeni bir hamilelik haberiyle geçer
kızlar bugün transferim gerçakleşti 5.gün embriyosu 2 adet transfer edildi.
bu defa hiç birşey hissetmiyorum hiç heyecan yok 6 yıldır her ay bekleyince artık duygular köreliyo
kızlar meraba.. bişey sormak istiyorum.. benim dört tane dondurulmuşum vardı dördü birden çözülüp ikisi transfer edildi diğer ikisi de tekrar donduruldu.. şimdi önümüzde ki ay nasipse trasferim var ikinciye dondurulan embriyo hakkında bilgisi olan var mı aranızda?? bu arada ilk çözülen 1. kalite embriyolarım tutunamadı dün negatifimi aldım
Merhaba cnm
Bende ikinci donmuşları denicem 10 tane donmuşlarım vardı bana 5 tanesini cözdürdük içinden 1 tanesini alıp geri kalanını yine dondurduk demişlerdi ve bana nedense çok saçma gelmişti benimde fazla bilgim yok bende senin gibi merak etmişimdir inşallahh cnm bu sefer güzel sonuçlar alırız
Sözde benimde embriyolarım 1 kalite demişlerdi kimyasal gebelikle sonçlandı
Iyiyim canim sen nasilsin? Valla elimden geldigince iyi bakmaya calisiyorum =) insallah memnundurlar annelerinden =))
Test günüm ayin 17 si tatlim biraz gec bi tarihe verdi dr normalde herkesinki 12 gün sonra bende anlamadim niye 15 gun sonraya verdiler.
günaydın kızlar
valla sabırsızlanmakta haklısınız ben bile okuyunca heyecanlandım insallah güzel haberlerinizi alırız :)
benim de 18inde drumla görüsmem var hersey uygunsa transfer gününü belirleyecek :)
o zamana kadar sizden pozitif haberlerinizi bekliyorum :)
canım benim seninde dediğin gibi çok zor ama arkadaşlarla aynı düşünceye sahibim biraz zaman ver kendine tekrar heyecanla ümitle başlayacaksın.inşaallah yavrularını kucağına alacaksın.sabrın sonu selamet vesselam
kızlar kafanızı karıştırmak istemem ama benim doktorum ve embriyolog çözüp tekrar dndurmadıklarını söyledi.hatta şuan ki transferime (3 tane içinde 3 tane embriyo olan ayrı tanklar)1.tankı çözdüklerini ama üçününde çok kaliteli olması hasebiyle 2 tane transfer edeceklerini diğerini heba ettikleri için çok üzüldüklerini söylediler.
canım benim de 15 gün sonra çünkü sağlıklı değerler o gün belli oluyormuş.Rabbim yüzümüzü güldürsün inşaALLAH
Yok cnm niye kafamızı karıştırasın banada zaten mantıksız geldi çözülmüş embriyoyu tekrar dondurmalrı
Benim aklına takılan bi soru daha var Benim yoplam 42 tane yumyum toplandı onların 20 tanesini sözde yumurtalarla spermlerin döllenmesini beklemişler döllenemeyince tabi çöpe gitti geriye kalan 22 tane yumurtalarında 10 tanesi donduruldu kısacası 2 yöntem denemişler bana sormaları gerekmiyormuydu belki 20 tane çöpe giden yumyumların içinde kaliteli olan vardı :44:
Cnm benim yumurtalari spermlerin dollemesini beklemek eski yontemm,demek cok yumi oolunca tek tek enjeksiyon yerine bekleme yontemi(eski yontem)yapiyorlar ne sacma..tabi ya, zaten sana gereken max3-5yumurta,gerisi olsada ayni para olmasa da,ne ugrasacaklar ki..kime nsl guvenicez bilmiyorum cnm ve bir ispati da yok..
Cnm benim yumurtalari spermlerin dollemesini beklemek eski yontemm,demek cok yumi oolunca tek tek enjeksiyon yerine bekleme yontemi(eski yontem)yapiyorlar ne sacma..tabi ya, zaten sana gereken max3-5yumurta,gerisi olsada ayni para olmasa da,ne ugrasacaklar ki..kime nsl guvenicez bilmiyorum cnm ve bir ispati da yok..
aşkım heryerde öyle yapmıyolar benimde yirmi yumurtam toplanmıştı doktor mikro enjeksiyon yapıcaklarrını söylemişti tek tek yapıyolarmış yani
Slm arkadaşlar uzun zamandır yazmıyorum ama sürekli takip ediyorum, test gününü bekleyen arkadaşlarım inşallah hepinizin göbüleri dolu dolu olur tedavisi süren arkadaşlarımında inşallah en kısa zamanda hamiş haberlerini alırız. ben bişey sormak istiyorum sizlere çok kararsız kaldım çünkü, ben 29 kasımda kürtaj oldum 25 aralıkta ilk adetimi gördüm. dondurulmuşlarla martta düşünüyodum ama sabredemiyorum şubat adetimle başlamak istiyorum sizler ne diyosunuz şubatta başlıyım mı yoksa mart adetiyle mi başlıyım...
arkadaşlar ilk tüp bebek denememin bugün olumsuz oiduğunu öğrendim(( iki tane dondurulmuşum var.Hemşire bana ilk hastalığının ya da ikinci hastalığının ikinci günü gel dedi.Negatif sonuç aldıktan sonra adet görmek kaç gün sürüyor.Söktürmek için bir ilaç da vermediler bana.çok uzuyormu adet görmek şubat taili yaklaşıyor öğretmenim ikinciyi ozaman denemek istiyorum da.Fikirlerinizi alabilir miyim??