15 Ocak canım inşaALLAH rabbim OL DEMİŞTİR.yavrularıma
cnm senin için bnde heycanlıyım inşallah hayırlı haberini alacağız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
15 Ocak canım inşaALLAH rabbim OL DEMİŞTİR.yavrularıma
Cnmmmmmm nasılsın toparlana bidin mi
Daha çok gençsin bu senin için artı birde en önemlisi hamile kala biliyorsun buda çok güzel bişi tedaviye ne kadar ara vereceksin cnm inşallah doğallar yollardan olur da birdaha bu sıkıntıları çekmezsin inşallahhhhhhhhh
moralim çok bozuk bilmiyorummmm bidaha olurmu canımmm dün akşam eşim yokken ağlamaktan helak oldum... zannetmiyorum normal yoldan olacağını tabi yinede Allahtan ümit kesilmez... sperm sayısı az eşimin o yüzden olmuyo çocuğumuz... sinirlerim çok bozuk toparlanamıyorum 10 gündür kanamam devam ediyo ne zaman geçer bilmiyorum.. rapor çıkartıcaz ve genetik testi yaptırıcaz ondan sonra başlarız inşallah yine başlamam 2,3 ay sürer bilmiyorum... biraz hormonlarımda kendine gelsin... bu acı geçmeyecek onu biliyorum sadece
havvacım nasip böyleymiş inşallah yeniden olur kucağına alırsın güzelim
moralim çok bozuk bilmiyorummmm bidaha olurmu canımmm dün akşam eşim yokken ağlamaktan helak oldum... zannetmiyorum normal yoldan olacağını tabi yinede Allahtan ümit kesilmez... sperm sayısı az eşimin o yüzden olmuyo çocuğumuz... sinirlerim çok bozuk toparlanamıyorum 10 gündür kanamam devam ediyo ne zaman geçer bilmiyorum.. rapor çıkartıcaz ve genetik testi yaptırıcaz ondan sonra başlarız inşallah yine başlamam 2,3 ay sürer bilmiyorum... biraz hormonlarımda kendine gelsin... bu acı geçmeyecek onu biliyorum sadece
öyle tabi canım ama çok zor... Allah kimseye yaşatmasın...
Derdini veren allah dermanınıda verir ne acılar unutuluyor öyle deme lütfen bizlerde anne olucaz allahın izniyle
Genetik test yaptırman çok iyi olur cnm mesela bende yaptırdım pıhtı sorunu çıktı çok yüksek değil ama doktorum ona göre önlem alıyor
Kanaman biraz uzun süre bilir benim 15 gün oldu hala kanamam var biliyorsun kimyasal gebelik yaşadım o yüzden kanamam uzun sürdü ... 2,3 ay çok kısa bi zaman hemencecik geçiyor bi bakmışsın hamile kalmışsın bi bakmışsın kolların da bebeğin
Geçecek cnm bunlarda geçecek bizlerde anne olacağız ben buna inanıyorum allah yardımcımız olsun...
canım dediğin gibi bu acı geçmiyor ama daha katlanabilir oluyor içinde tekrar umutlar yeşeriyor o duygu senin daha iyi hissetmeni sağlıyor allahım en yakın zamanda yüzünü güldürsün :)
canım benim ben de bebeğimin kalp atışı duyulmadığından kürtaj oldum geçen ay benim de tüp bebek tedavisinde 2 tane embriyo tutundu birisi gelişmedi diğerinde bebek vardı ama kalbi atmadı hiç . biraz zamanla acın hafifliyor ama en ufacık bir olayda hatırlıyosun tekrar için sızlıyor. aynı anda hamile kaldığımız şubeden arkadaşım var ondaki gelişmeleri görünce onun adına seviniyorum tabiki ama kendimi de o şeklide hayal edip neden ? neden ? diye sormadan edemiyorum. sonra Allaha karşı mı geliyorum deyip toparlanmaya çalışıyorum. Bende Şubat ya da martta dondurulmuşlarla devam edicem dilerim senin içindeki sızı da yeni bir hamilelik haberiyle geçer
cnm senin için bnde heycanlıyım inşallah hayırlı haberini alacağız
kızlar bugün transferim gerçakleşti 5.gün embriyosu 2 adet transfer edildi.
bu defa hiç birşey hissetmiyorum hiç heyecan yok 6 yıldır her ay bekleyince artık duygular köreliyo
Hayirli olsun canim senin simdi cok iyi olman lazim bebeklerin tutunmaya calisiyolar yardim et onlara =) ilk denemenmi?
arkadaşlar birsey soracağım benim cok bir bilgim yok dondurulmuş embriyo ile ilgili...
onun içinde ayrıca bir ücret felan alıyolar mı ne kadara kadar donduruluyo ayrıca cok masraflı birsey mi
kızlar meraba.. bişey sormak istiyorum.. benim dört tane dondurulmuşum vardı dördü birden çözülüp ikisi transfer edildi diğer ikisi de tekrar donduruldu.. şimdi önümüzde ki ay nasipse trasferim var ikinciye dondurulan embriyo hakkında bilgisi olan var mı aranızda?? bu arada ilk çözülen 1. kalite embriyolarım tutunamadı dün negatifimi aldım
kızlar meraba.. bişey sormak istiyorum.. benim dört tane dondurulmuşum vardı dördü birden çözülüp ikisi transfer edildi diğer ikisi de tekrar donduruldu.. şimdi önümüzde ki ay nasipse trasferim var ikinciye dondurulan embriyo hakkında bilgisi olan var mı aranızda?? bu arada ilk çözülen 1. kalite embriyolarım tutunamadı dün negatifimi aldım
Cnm nasılsın bebişler nasıl iyi bakıyorsun dimi onlara :)
Test günün ne zamandı cnm ?